• 2024-09-28

Hva er fordelene med et arbeid i hjemmet?

Antikken del 1 - bakgrunn

Antikken del 1 - bakgrunn

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Under et intervju for en ekstern jobb kan du bli spurt: "Hva er fordelene ved et arbeid i hjemmeposisjon?" Ved å stille dette spørsmålet, vil intervjuere forsøke å måle din evne til å organisere tiden din og holde deg produktiv uten diett av hyppig tilsyn.

De vil også være på utkikk etter svar som markerer evnen til å jobbe selvstendig, men fortsatt opprettholde kommunikasjon med kolleger og veiledere under prosjekter. Disse er viktige ferdigheter for å ha for noe arbeid i hjemstilling, selvfølgelig, men det kan bidra til å legge en liten tanke inn i spørsmålene før du svarer.

Tenk om hvorfor du vil jobbe hjemme

Mens noen føler seg mest produktive på et kontor rundt andre kolleger, er det noen distinkte fordeler for eksternt. Du kan spare mye penger ved ikke å måtte pendle og du sjelden må kle seg. I tillegg kan du få skattefordeler ved å trekke hjemmetekostnader.

Men før du kan få jobb hjemme, må du søke og intervjue for stillingen. Det betyr å svare på spørsmålet på en måte som viser at du er produktiv og uavhengig og ikke tilbøyelig til å tilbringe dagen i sengen eller løpe av for å gjøre personlige ærendringer.

Eksempler på de beste svarene

Her er noen eksempler på svar på arbeidet hjemme-intervju spørsmålet, "Hva er fordelene med et arbeid i hjemstilling?" at du kan skreddersy til situasjonen din.

  • "Å jobbe hjemme har flere fordeler for meg. Jeg liker fleksibiliteten i timer, siden jeg er en tidlig riser, og kan oppnå mye før de fleste er på kontoret. Jeg liker å jobbe med meg selv på et stille sted uten forstyrrelser av et travelt kontor. Jeg finner at jeg raskt kan kommunisere med kolleger, via e-post og tekster hvis jeg har et spørsmål, og så kommer jeg rett tilbake til arbeidet. Jeg liker heller ikke å pendle for å jobbe med rushtidstrafikk.
  • "Jeg tror at det å jobbe hjemmefra har fordelen av at en person kan konsentrere seg mer om jobben ved hånden uten å distrahere sine kolleger rundt dem. Mer tid kan bli brukt på et prosjekt uten å svekke seg inn i personlig kommunikasjon."
  • "Å jobbe hjemme gjør det mulig for meg å leve full tid i vårt hjem ved sjøen og opprettholde en god posisjon hos et selskap. Jeg kommuniserer ofte med mine kolleger og veiledere gjennom telefonsamtaler, e-post og nettprat, og har alltid lyst til Vi jobber så vel som et lag som vi ville hvis vi satt rett ved siden av hverandre. "
  • "Jeg har funnet ut at når jeg er i stand til å jobbe hjemmefra, har mine kolleger og jeg mer effektiv kommunikasjon fordi vi er mer fokuserte i tiden vi møter. Våre gruppeklubber og videokonferanser er mye mer effektive og ender opp sparer oss tid fordi vi er alle godt forberedt og har spesifikke emner å diskutere. "
  • "Det er økonomiske besparelser for både arbeidsgivere og medarbeidere fra et arbeid i hjemstilling. Virksomheten sparer penger på kontorlokaler og vedlikehold. Medarbeider sparer på transport, renseri, klær, mat og tid. hjemme, jeg er i stand til å tilbringe tiden jeg ville ha tilbrakt pendling og kjører tilknyttede kontor ærend på produktivt arbeid. "
  • "Å jobbe hjemmefra gir meg muligheten til å jobbe mens jeg er mest produktiv. Fordi alle mine materialer er tilgjengelige for meg 24/7, når jeg har et innblikk i et prosjekt i løpet av timer, kan jeg jobbe med det mens ideer er friske, i stedet for å vente til jeg kan komme til kontoret. "

Hva ikke å si når du svarer på spørsmålet

Et godt svar på dette spørsmålet kan hvile mer i hva du ikke si enn hva du sier. Du vil sørge for å formidle at fordelene for deg - bedre timer, fleksibilitet, kortere pendling - også er fordeler for selskapet. Så i stedet for å si, "Jeg hater å jobbe om ettermiddagen," vil du ramme svaret ditt slik at du kan jobbe i de mest produktive timene dine.

I tillegg kan muligheten til å håndtere barneomsorg og husholdningsarbeid under tradisjonell arbeidstid være en fordel, unngå å nevne det helt fordi det ikke har noe å gjøre med arbeidet ditt. Arbeidsgivere vil ønske å ansette folk som de føler seg trygg, jobber like hardt fra et hjemmekontor som de ville være i en vanlig arbeidsplass.

Du vil også holde deg borte fra svar som gjør at du høres ulisisk eller ukommunikativ - selv om du arbeider hjemmefra betyr mindre personlig kommunikasjon, er sterke kommunikasjonsevner fortsatt viktige.

Generelle intervju tips og råd

Du vil gjøre et godt førsteinntrykk på intervjueren, så kle deg riktig i forretningsklær. Lagre prangende eller kunstige klær for en annen gang - her er hva du skal ha på jobb intervju.

Intervjueren vil stille en rekke spørsmål. Du vil føle deg tryggere om du forbereder deg på forhånd med gode jobbintervju tips. Også gjennomgå intervju spørsmål og svar og ta litt tid til å øve å svare på spørsmålene høyt.

Mange jobber hjemme jobber er fjernt og intervjueren din kan bo i en annen by. Hvis ditt jobbintervju er telefonisk, kan du forberede deg ved å lære toppkurs med telefonintervjuetikett.

Til slutt, om du intervjuer personlig eller via telefon, sørg for å sende et jobbintervju takk brev. Ikke bare er det høflig å gjøre, men det vil også hjelpe intervjueren å huske på når det er på tide å velge kandidater for andre intervjuintervjuer.


Interessante artikler

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Hvordan finne de beste betalte nettbaserte fokusgruppene, hvordan virtuelle fokusgrupper jobber, hvordan du melde deg på, hva du kan forvente å tjene og tips for å delta.

De 9 beste Pet Trade Shows

De 9 beste Pet Trade Shows

Utstillinger er en fin måte å nettverket og holde tritt med industrien innovasjoner. Lær om de store dyrebransjens handelsmesser.

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

Ubevisst bias påvirker mange beslutninger på arbeidsplasser. Se hvordan du kan identifisere og overvinne ubevisst partiskhet som påvirker disse beslutningene.

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Å skaffe kjæledyr fisk for første gang er en minneverdig opplevelse. Her er noen kjæledyr fisk anbefalinger for nybegynnere.

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Financial Advisor Satisfaction Survey fra J.D. Power gir innsikt i hvordan finansielle rådgivere ser på sine firmaer og hvor de foretrekker å jobbe.

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

For de som ønsker å være webdesigner eller utvikler, er HTML den første tingen å lære. Her er fem steder hvor du kan begynne å lære HTML i dag.