• 2024-06-28

Husdyrforsyningsrepresentant

Er GMOer gunstig eller ugunstig? Genmodifisering og maten vår

Er GMOer gunstig eller ugunstig? Genmodifisering og maten vår

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Husdyrforhandlere bruker sin kunnskap om dyreernæring og salgsfunksjoner til å markedsføre foderprodukter til forhandlere og produksjonsanlegg for husdyrproduksjon.

plikter

Husdyrforhandlere er ansvarlige for å markedsføre produsentens fôrprodukter til forhandlere som lokale fôr-, gårds- og maskinvareforhandlere. Fødevaresalgsrepresentanter kan også selge direkte til hestebedrifter og produksjonsanlegg for husdyrproduksjon.

Oppdrettere av husdyrfôr må hele tiden utdanne seg om dyrefoderindustrien og deres selskaps spesifikke produktlinje. De må også aggressivt oppsøke nye prospekter og jobbe for å utvikle ekstra salgskontoer i deres utpekte territorium.

De fleste husdyrforsyningsrepresentantstillinger er feltbaserte, og krever hyppig reise gjennom utpekt territorium til markedsprodukter. Salgsrepresentanter må også besøke butikksteder for å gi opplærings- og markedsføringsmateriale til forhandlerens salgspersonell. Det kan også være nødvendig med deltakelse i bransjemessehendelser eller konvensjoner.

Salgsrepresentanter må opprettholde detaljerte oversikter over deres salg, utvikle prospektlister, arkivutgiftsrapporter, planlegger besøk til forhandlere, utarbeide salgspresentasjoner og gi kontinuerlig kundeservice og støtte til sine kunder. Salgsrepresentanter har vanligvis en fleksibel tidsplan, men deres arbeidstid inkluderer ofte netter og helger.

Karrieremuligheter

Mange representanter for husdyrforsyning spesialiserer seg på å tilby en rekke fôrprodukter til en stor art som hester, storfe, sau eller fjærfe. Representanter kan også spesialisere seg ytterligere ved å tilby produkter som retter seg mot et bestemt segment av arten. Eksempelvis kan fôrforhandleres representanter konsentrere seg om å tilby fôrprodukter designet spesielt for enten ytelseshester eller avlsmasse.

Husdyrforhandlere kan også bruke sine ferdigheter og erfaringer med å overgå til andre relaterte karriereveier som veterinærmedisinsk salg, kjent som et ekstremt lukrativt felt. Veterinær farmasøytisk salgsrepresentant markedsfører animalske stoffer og kosttilskudd direkte til veterinærer. Det er også mulig å overgå til salg av kjæledyr, en del av $ 50 milliarder dollar per år kjæledyrindustri. Pet-produktsalgspersoner kan tilby et bredt spekter av produkter til kjæledyrbutikker og andre butikker.

Utdanning og opplæring

Husdyrforhandlere kan komme fra en rekke pedagogiske bakgrunner. Selv om det ikke er noe spesifikt pedagogisk krav for de som går inn i denne karrieren, foretrekker de fleste produsenter at deres salgsrepresentanter har en grad i markedsføring, næringsliv, dyrevitenskap, landbruk, kommunikasjon eller et veterinærrelatert felt. En mastergrad forbedrer ytterligere sjansene dine for å komme frem til en tilsynsrolle, for eksempel en stilling i salgsadministrasjon.

Tidligere erfaring som arbeider i detaljhandelfôringssalgsmiljøer, som for eksempel en matvare- eller gårdforsyningsbutikk, er gunstig. En salgsrepresentant bør være svært kjent med dyreartene som de markedsfører produkter, da de skal håndtere fagfolk på feltet.

Nye salgsrepresentanter går vanligvis gjennom et selskapsponsorert treningsprogram før de går inn i feltet. Salgstrening kan vare hvor som helst fra noen uker eller flere måneder. Salgsadministrasjonen gir også videreutdanning for selgere som nye produktlinjer utvikles og introduseres til markedet.

Det finnes flere medlemskapsgrupper for de som er i salgsbransjen. En kjent gruppe av salgsrepresentanter er Manufacturers 'Agents National Association (MANA), som tilbyr markedsundersøkelser, videreutdanningsmuligheter og lokale nettverksarrangementer for produsentens agenter.

Et høyt ansett sertifiseringsprogram er levert av produsentrepresentantene Education Research Foundation (MRERF). MRERF tilbyr sertifisering som enten en sertifisert profesjonell produsentens representant (CPMR) eller som sertifisert salgsfaglig (CSP).

Lønn

Kompensasjon for husdyrforhandlere kan være basert på provisjon, lønn eller (oftest) en kombinasjon av de to. Salgsrepresentanter har også vanligvis fordel av en slags bonusstruktur som belønner fremragende ytelse når det gjelder å oppnå bestemte salgsmiljøer.

Ifølge US Bureau of Labor and Statistics oppnådde de midtre 50% av salgsrepresentantene mellom $ 48.540 og $ 99.570 per år i lønnsstudiet i 2008. Den laveste 10% tjente mindre enn $ 34,980 per år og den høyeste 10% tjente mer enn $ 133,040 per år. Median lønn for salgsrepresentanter var $ 70.200.

De personene som jobber med salgsposisjoner får ofte tilleggskompensasjon og fordeler som for eksempel en utgiftskonto for underholdende kunder, betalt flybillett og hotelllopphold, og bruk av et kjøretøy.

Jobbutsikt

Salgsmessige jobber forventes å vokse så fort som gjennomsnittet (ca 7%) for alle karrierer, slik at konkurransen bør være opptatt av ledige stillinger. Ifølge BLS vil arbeidsutsikter være best for de som har en høyskoleutdanning, kompetanse på området og solide markedsføringsevner.


Interessante artikler

Hvordan finne en statlig praktik

Hvordan finne en statlig praktik

Faglige, statlige og lokale myndigheter tilbyr muligheter for studenter å få en bak kulissene, se på hvordan vår regjering kjøres.

Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

Informasjon om FedEx jobber og karrieremuligheter, typer arbeidsmuligheter, jobbsøknadsprosessen og selskapsfordeler.

5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

Når sjefen din gir deg tilbakemelding som du ikke er enig med, bør du aldri overse den. Finn ut hvorfor du bør ta tilbakemeldingen på alvor.

Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

Fleksibelt arbeid kan tilfredsstille både ansattes og arbeidsgiverens behov i mange kapasiteter, men det er også ulemper. Se både det gode og det dårlige.

Overarbeidet - Du er ikke alene

Overarbeidet - Du er ikke alene

Mange arbeidere føler seg overarbeidet, ifølge en studie fra The Family and Work Institute. Finn ut hvilke faktorer som bidrar til at folk føler seg på denne måten.

10 tips for å øke din jobbtilfredshet

10 tips for å øke din jobbtilfredshet

Bekjemp for å opprettholde en balanse mellom arbeid og liv, samtidig som du øker din jobbtilfredshet og effekt? Her er ti tips.