• 2024-06-30

Hvordan komme i gang som en fitnessmodell

TRENINGSTIPS: HVORDAN TRENE BEIN OG RUMPE!

TRENINGSTIPS: HVORDAN TRENE BEIN OG RUMPE!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er du i god form? Elsker kameraet deg? Hvis du er 100 prosent forpliktet til fysisk trening og leve en sunn livsstil, så kan du bare ha det som trengs for å bli en treningsmodell.

Fitness modellering (noen ganger referert til som sports modellering) er en svært konkurransedyktig industri som tar hardt arbeid og engasjement. Og selv om treningsmodeller blir sett overalt - på forsiden av magasiner, i reklame og i alle slags s-mange vet ikke mye om treningsmodellering eller hva som trengs for å bli en treningsmodell.

Vanlige misoppfatninger

Mange mennesker likestiller treningsmodellering med krusete muskler og ekstrem definisjon av kroppsbyggere og figurer konkurrenter. I virkeligheten er de fleste treningsmodeller tonet og i god form, men ikke i noen form for ekstrem måte.

Fitness-modeller bør ikke forveksles med passformmodeller, som er modellene som jobber bak kulissene med designere og produsenter for å sikre at hvert plagg har den ideelle størrelsen, passformen, følelsen og bevegelsen.

Hva er fysiske krav?

Det gode med fitnessmodellering er at de fysiske kravene ikke er like strenge som andre modelleringsnicher, for eksempel mote og bane. I dette bestemte området er kroppstypen viktigere enn målingene. Både mannlige og kvinnelige treningsmodeller skal være magre og passende, med fast muskeltoning. Kvinner er vanligvis i høyde fra 5 '4 "til 6' og menn er hvor som helst fra 5 '10' til 6 '3' og høyere.

I tillegg til kroppsformede organer må treningsmodeller også være attraktive og sunne, med stor hud, glanset hår og et vakkert smil. Og i motsetning til motemodeller må treningsmodeller ha et kommersielt, markedsførbart utseende som appellerer til et bredt spekter av kunder og forbrukere.

Hva slags firmaer jobber de for?

Fitness modeller jobber ofte for supplement produsenter, atletisk slitasje selskaper, fitness selskaper og fitness magasiner. Deres bilder kan vises i alt fra kataloger og magasiner til reklamemateriell og reklametavler.

De fleste treningsmodellene jobber deltid som en sekundær inntektskilde. Ikke glem, å opprettholde din perfekte kroppsbygning krever fulltid engasjement og mye treningstid.

Hvem er de beste treningsmodellene?

Jennifer Nicole Lee

JNL, som hun er kjent i modelleringsverdenen, er en av verdens mest vellykkede og dyktige kvinnelige treningsmodeller. Hun har landet over 40 fitness dekker, har dukket opp på nasjonale talkshows, utallige badedraktskalendere, og har dusinvis av trenings DVDer og godkjennelse tilbud til hennes kreditt. Hun har også skrevet flere bøker og kokebøker fordi det å være og være sunt er å være en del av spillet.

Det som er interessant om JNL er at hun ikke hadde noen atletisk bakgrunn overhodet før han ble en treningsmodell. Hun veide faktisk 200 pounds, men etter fødselen til hennes andre barn mistet hun 70 pounds, ble kronet Miss Bikini America 2006, og resten er treningshistorie.

Lazar Angelov

Den 32-årige bulgarske profesjonelle treneren er også ansett som verdens mest berømte treningsmodell. Han lærte bodybuilding i hæren og da (før han ble en fitnessmodell) tilbrakte han ti år som basketballspiller. Han husker at han som barn og tenåring drømte om å være en basketballspiller, men hans mange magasinspredninger (og lukrative godkjenningsavtaler) viste at han tok den riktige beslutningen. Han innrømmer også at det er veldig hardt å opprettholde sin skulpturelle kropp.

Hvordan komme i gang

En av de beste måtene å bli lagt merke til av topp treningsfirmaer, magasiner, fotografer og byråer, er å inngå en treningsmodellkonkurranse. Hvis det ikke er i bakgaten din, er det også veldig vanlig at treningsmodeller blir undersøkt på nettet.

Ved å sende inn bildene dine til et anerkjent skjermbilde for online modell, som ModelScouts.com, vil bildene dine bli sett av de viktigste agenter og speider i verden. Dette er den mest legitime og kostnadseffektive måten å få oppmerksomheten du trenger for å starte din treningsmodellkarriere.


Interessante artikler

Veterinær Theriogenolog: Karriereprofil

Veterinær Theriogenolog: Karriereprofil

Oppdag hvordan du blir en veterinærteriogenolog med arbeidsoppgaver, ansvar, lønnsinformasjon og mer.

Alt om video gjenopptas

Alt om video gjenopptas

Hvis du ikke har mottatt dine første videoopptak ennå, vil du snart. Buzz vokser. Her er det å tenke på før de kommer.

Sladder på jobb: Bli ikke snakk om kontoret

Sladder på jobb: Bli ikke snakk om kontoret

Unngå å gjøre ting som kan gjøre deg gjenstand for sladder på jobben. Her er tips som vil hjelpe deg med å holde kolleger fra å snakke om deg.

Beste jobber i videospillindustrien

Beste jobber i videospillindustrien

Finn ut om jobber i videospillbransjen og lær om yrker involvert i den tekniske og forretningsmessige siden av spillbransjen.

Virginia CDL Ferdigheter Testing Steder

Virginia CDL Ferdigheter Testing Steder

En liste over road test steder i Virginia.

Virtual Call Center Agent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Virtual Call Center Agent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Virtuelle telefonsentralagenter gir telefon, chat, kundeservice eller teknisk support fra sine egne hjemmekontorer.