• 2024-07-02

Promotion Announcement Eksempler og skrivetips

Facebook annonsering - kampanjen som alltid jobber for deg

Facebook annonsering - kampanjen som alltid jobber for deg

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedrifter kan kunngjøre kampanjer av ansatte på mange forskjellige måter. I et lite selskap kan kunngjøringen komme under et selskapsmøte hvor alle ansatte er til stede. Større selskaper bruker imidlertid vanligvis e-post til å gjøre reklamemeldinger til de ansatte.

De som er mest påvirket av endringen - lagmedlemmer, veiledere, direkte rapporter - kan bli informert på forhånd om en formell allmennmelding, slik at de vil kunne støtte en jevn overgang innenfor organisasjonsstrukturen.

Avhengig av arten av næringen og stillingen kan nyhetene også deles på selskapets nettside. Når noen fremmes internt til C-nivå, kan mediet også bli varslet.

Tips for å annonsere en kampanje

Når en jobbopprykk har blitt tilbudt og akseptert av en ansatt, vil nyheten typisk bli delt i en e-postmelding til selskapet. Kampanjemeddelelsen vil enten sendes av Human Resources eller av ledelsen av avdelingen der arbeidstaker skal jobbe. Her er hva du skal tenke på når du skriver opp en jobbfremmende e-postadresse:

  • En kampanjemeddelelse skal dekke flere poeng for effektivt å forklare valgkomiteens valgbeslutning, fremme og støtte den valgte medarbeideren i sin nye stilling, og gratulere dem med å oppnå prestasjon.
  • Når du skriver en kampanjemeddelelse, må du huske å inkludere en kort oppsummering av ansattes gamle og nye roller, og for å nevne eventuelle relevante prestasjoner i løpet av deres opptjening med selskapet. Du forteller faktisk historien om ansattes historie med organisasjonen for å rettferdiggjøre deres kampanje. Dette er spesielt viktig å gjøre hvis medarbeideren var en av flere kandidater for markedsføring.
  • Det er hensiktsmessig å inkludere litt bakgrunnsinformasjon som medarbeiderens utdanning og sertifisering. Til slutt vil du oppfordre alle til å ønske deg velkommen og gratulere dem med deres nye posisjon.

Følgende er eksempler på kampanjemeldinger sendt til firmaets ansatte via e-post.

Promotion Announcement Eksempel (Tekstversjon)

Emnelinje: Jane Doe, markedsføringsdirektør

Vi er begeistret for å kunngjøre fremme av Jane Doe til markedsdirektør i Corporate Communications. Jane ble med i selskapet for fem år siden og har avansert seg gjennom gradvis mer ansvarlige stillinger i både Advertising and Sales-avdelingene, hvor hun har spilt en nøkkelrolle under overgangen til vår nylig kjøpte digitale salgs- og markedsførings teknologi.

Jane bringer dermed et vell av erfaring til Corporate Communications-avdelingen, og vi er begeistret for hennes nye rolle hos selskapet.

Vennligst bli med oss ​​i velkommen til Jane til Corporate Communications og gratulere henne med hennes kampanje.

Med vennlig hilsen, Marian Smith

Konsernsjef, Corporate Communications


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.