• 2024-07-02

Krav til topphemmelig sikkerhetskrav

Frokostmøte om TEK17 - Kulturhuset i Oslo

Frokostmøte om TEK17 - Kulturhuset i Oslo

Innholdsfortegnelse:

Anonim

For mange karrierer i strafferettslig og kriminologisk prosess er tillit blant de viktigste og mest verdifulle egenskapene en arbeidssøker kan demonstrere.

Enten det er de høye etiske standarder, våre kriminelle rettferdighet fagfolk holdes til, eller det enkle faktum at de trenger å kunne holde personlig, privat og konfidensiell informasjon hemmelig og trygg, folk som er interessert i å forfølge kriminologi jobber, må ofte bevise at de er troverdige.

For lovhåndhevelse og spesialmiljø karrierer, spesielt, arbeidsgivere må være sikker på at folkene de ansetter kan håndtere statshemmeligheter og sensitiv informasjon. Det er derfor mange av disse karriere krever at kandidatene er kvalifisert for topphemmelige avklaringer som skal vurderes for jobben.

Hvis du er interessert i å jobbe for eller med føderale rettshåndhevelsesorganisasjoner i USA, må du vite hva kravene er å motta en topphemmelig sikkerhetsgodkjenning.

Tre nivåer av utredning

Generelt bruker USAs regjering tre klassifiseringer for sikkerhetstiltak: Konfidensiell, Hemmelig, og Topp hemmelig. EN Konfidensiell klaring gir tilgang til informasjon som kan utgjøre en trussel mot saker av nasjonal sikkerhet. EN Hemmelig klaring gir tilgang til informasjon som kan utgjøre en alvorlig trussel mot nasjonal sikkerhet, og a Topp hemmelig klaring gir tilgang til sensitiv informasjon som kan utgjøre en alvorlig trussel mot nasjonal sikkerhet.

Hva det tar

Det første trinnet i å oppnå en topphemmelig klaring er å søke. Når du søker om mange føderale rettshåndhevelse karrierer, spesielt som en spesialist, vil din deltakelse i ansettelsesprosessen trolig inkludere et søknad rettet mot innhenting av informasjon som trengs for slik godkjenning.

For statlige og lokale rettshåndhevelsesjobber, kan enkelte stillinger kreve å sende inn en separat søknad om godkjenning dersom du arbeider i en etterretnings- eller hjemlandssikkerhetsstilling. Denne innledende søknaden vil inneholde et lengre spørreskjema for nasjonale sikkerhetsposisjoner.

Graving Deep

Søknadsprosessen for Top Secret clearance vil kreve at du avslører nesten all informasjon om deg selv i forbindelse med personlige og forretningsmessige finanser, boliger, arbeidshistorie, tidligere bruk av stoffer, tidligere militærtjeneste, statsborgerskap og kriminell oppførsel.

Spørreskjemaet går deretter til en bakgrunnsforsker, som verifiserer informasjonen og begynner å ta en forferdelig og langvarig prosess for å snakke med tidligere arbeidsgivere, naboer, ektefeller, ex-ektefeller og bekjente for å avgjøre om du er troverdig nok til å bli godkjent. Den grundige bakgrunnsundersøkelsen vil dekke en 10-års periode.

I tillegg vil prosessen innebære en polygraph-eksamen, hvor du blir bedt om å bekrefte informasjon fra spørreskjemaet og andre ytterligere spørsmål om fortiden din for å bestemme ditt sannhetsnivå.

Oppnå en topp hemmelig utredning

Etter at bakgrunnsundersøkelsen er fullført, vil en avgjørelse - kjent som en vurdering - bli gjort om din berettigelse til godkjenning. Hvis du finner ut til å være kvalifisert og motta en topphemmelig klaring, vil du bli pålagt å gjennomgå en ny bakgrunnsundersøkelse hvert 5. år etter det for å opprettholde denne klaring.

Krav kan ikke fravikes

Det er viktig å merke seg at for stillinger som krever tilgang til nasjonal sikkerhetsinformasjon, er kravet om sikkerhetsgodkjenning hentet fra en presidentordre i USA og kan ikke fravikes av det byrået du søker med.

Det som betyr for potensielle jobbsøkere for sikkerhetsstillinger er at hvis du ikke får klarering, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å bli ansatt, og du vil få lite eller ingen tilbakekall på å komme seg rundt kravet.


Interessante artikler

Sample Award Letter for ansatte for å gjenkjenne suksess

Sample Award Letter for ansatte for å gjenkjenne suksess

Trenger du et eksamensbrev som anerkjenner en ansatt for hans eller hennes prestasjoner? Dette eksemplarbrev fra en ledende bedriftsleder sikrer anerkjennelse.

Nettoverdien av Wayne Rogers

Nettoverdien av Wayne Rogers

Den beregnede nettoverdien til den sene Wayne Rogers, best kjent for sin rolle på "M * A * S * H", var langt over hans levetid som en skuespiller.

Hva å ha på jobbintervjuer i varmt vær

Hva å ha på jobbintervjuer i varmt vær

Her er det å bære på et jobbintervju, slik at du kan holde seg kult i varmt vær, inkludert det beste intervjuetrekket for menn og kvinner.

Tegn på en dårlig SEO Company, gratis prøveversjoner kan være en svindel

Tegn på en dårlig SEO Company, gratis prøveversjoner kan være en svindel

Et rødt flagg bør gå opp når som helst et SEO-selskap gjør visse krav eller løfter. Her er 12 advarselsskilt for å unngå å hjelpe deg med SEO svindel.

3 måter annonsering tiltrekker rett menn

3 måter annonsering tiltrekker rett menn

Menn er et stort publikum for annonser. Dykk inn i tre store måter som annonseringsmål, henvender seg til, og tiltrekker rett menn med eksempler på hver vei.

Hvordan barna dine kan spare deg penger

Hvordan barna dine kan spare deg penger

Disse syv morsomme aktiviteter for barn vil hjelpe deg med å spare penger. De er spesielt gode for sommeren når ungene kjeder seg.