• 2024-06-30

Kompensasjonsleder Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kompensasjonsledere er ansvarlige for å undersøke, etablere og vedlikeholde selskapets betalingssystem. Dette innebærer å forske og forstå dagens og kommende konkurransedyktige markeder for lønn og ytelser til ansatte. En kompensasjonsleder må finne måter å sikre at lønnskostnadene er rettferdige og rimelige for å beholde og rekruttere ansatte.

Kompensasjonslederens oppgaver og ansvar

Jobben krever generelt muligheten til å utføre følgende oppgaver:

  • Utvikle og utvikle organisasjonens lønnsskala og struktur
  • Bestem konkurransesatser og endre etter behov
  • Sørg for at selskapets lønnsskala stemmer overens med endrede statlige og føderale lover og forskrifter
  • Overvå fordelingen av lønn til ansatte
  • Arbeid med ledere for å bidra til å utvikle kampanjer og oppbevaringsstrategier for eksisterende ansatte
  • Utvikle et avdelingsbudsjett og fortsett å operere innenfor det aktuelle budsjettet
  • Overvåke kompensasjons- og lønnsstøtteteam

En erstatningsansvarligs oppgaver er i en viss grad avhengig av arten av selskapet de jobber for. I større organisasjoner kan en kompensasjonsleder spesialisere seg på spesifikke områder som jobbklassifisering eller markedsstudier. De er ofte assistert av stabsspesialister.

Det er kompensasjonsforvalterens ansvar å se at selskapets lønnsskala stemmer overens med stadig skiftende statlige og føderale lover og forskrifter. Avhengig av organisasjonens behov kan kompensasjonsforvaltere også overvåke selskapets prestasjonsevalueringssystem. De kan behandle ansattes fordeler, samt belønning for ansattes belønning, for eksempel bonuser, fortjenesteoppkjøp og lønnsforpliktelser.

Kompensasjonsforvaltere kan jobbe tett med individuelle ledere, samt menneskelige partnere og lønnsavdelingen for å sikre at løftene håndteres riktig og rettferdig.

Kompensasjonsleder Lønn

En kompensasjonslederes lønn kan variere avhengig av sted, erfaring og arbeidsgiver.

  • Median årlig lønn: $121,010
  • Topp 10% årlig lønn: $205,470
  • Bunn 10% årlig lønn: $70,560

Utdanning, opplæring og sertifisering

Arbeidsgivere søker ofte en blanding av utdanning og relativ erfaring for kompensasjonsforvaltere. Sertifisering er vanligvis valgfritt.

  • Utdanning: Denne stillingen krever generelt en fireårig bachelorgrad med en major i et beslektet felt, for eksempel økonomi, regnskap eller menneskelige ressurser.
  • Erfaring: Arbeidsgivere foretrekker ofte eller krever tidligere erfaring i en menneskelig ressurs eller finansavdeling eller i lignende yrke.
  • sertifisering: Dette er ikke nødvendig, men det kan bidra til å øke sjansene for å få jobb. Sertifiseringsalternativer for kompensasjonsforvaltere er rikelige, og de inkluderer Certified Compensation Professional®-programmet fra WorldatWork og Certified Compensation and Benefits Manager®-programmet fra Human Resource Management Institute.

Kompensasjonsbehandling Ferdigheter & Kompetanse

For å lykkes i denne rollen trenger du generelt følgende ferdigheter og kvaliteter:

  • Kommunikasjons ferdigheter: Kompensasjonsforvaltere må kunne snakke og skrive om et selskaps betalingsstrategi og system effektivt og ta opp eventuelle bekymringer som kommer fra ledere og ansatte.
  • Analytiske ferdigheter: Folk i denne stillingen må kunne samle, veie og analysere data om mange faktorer for å bestemme den beste kompensasjonsplanen for et selskap.
  • Matematiske ferdigheter: Beregning av kompensasjon kan være komplisert og krever solid arbeidskunnskap om matte og statistikk.

Jobbutsikt

US Bureau of Labor Statistics (BLS) prosjekterer at sysselsetting i dette feltet vil vokse 5 prosent i 2026, noe som er litt langsommere enn den totale sysselsettingsveksten på 7 prosent for alle yrker i landet.

Arbeidsmiljø

Kompensasjonsledere kan jobbe i nesten alle bransjer, og de jobber vanligvis på et kontor. Rollen er ofte sett på som avgjørende for å opprettholde arbeidstakeren i virksomheten fordi de er ansvarlige for å betale lønnsom, rettferdig, lovlig og givende. På grunn av dette kan jobben være litt stressende til tider.

Fremdriftsplan

De fleste kompensasjonsforvaltere jobber heltid i løpet av vanlige åpningstider, og ifølge BLS, jobber om en av tre personer i denne stillingen mer enn 30 timer i uken.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i å bli arbeidsnavn kan også vurdere andre karrierer med disse median lønnene:

  • Menneskelige ressurser ledere: $ 113,300
  • Arbeidsrelasjoner spesialister: $ 67,790
  • Finansielle ledere: $ 127,990
  • Administrativ tjenestestyring: $ 96,180

Interessante artikler

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Trenger du en HR-stillingsbeskrivelse? Eller vil du bare vite hva menneskene i HR gjør? Disse omfattende jobbeskrivelsene svarer på begge spørsmålene.

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Trenger du en HR-generalist jobbbeskrivelse som vil fortelle deg de viktigste funksjonene i jobben? Finn også viktige mål og erfaring.

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Interessert i hva en HR-leder gjør? Denne prøvebeskrivelsen for en HR-leder gir en omfattende oversikt over ansvarsområder.

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Vil du vite hva en HR-rekrutterer gjør? Her er en HR-rekrutteringsjobbbeskrivelse som forteller deg detaljert om jobben og hva medarbeiderne bidrar.

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Den obligatoriske pensjonsalderen for aktiv tjeneste Army personell har blitt økt til 62 fra 55.

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Leter du etter utvalgspolitikker, sjekklister, prosedyrer og skjemaer som skal brukes i dine HR-prosesser og programmer? Her er en omfattende ressurs.