• 2024-07-02

USAF SERE Spesialist Karriereprofil

SSgt Tiffany Zaloudek, Survival, Evasion, Resistance and Escape (SERE)

SSgt Tiffany Zaloudek, Survival, Evasion, Resistance and Escape (SERE)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I Air Force, Survival, Evasion, Resistance and Escape (SERE) spesialister tjener som fagpersoner som trener alle flypersonellpersoner (og andre i fare) på hvordan de skal håndtere seg selv om de noen gang er fanget i fiendtlig territorium. Det betyr at lærer luftfartsmenn fra alle samfunnslag et stort spekter av ferdigheter, fra hvordan man improviserer grunnleggende ly og finner næring til hvordan man unnslipper aktiv jakt fra fienden, og å motstå tvang hvis fanget.

SERE-spesialister kan finne seg tildelt en av seks SERE-opplæringsavdelinger over hele landet, eller gjennomføre "oppfriskning" -trening hos alle Air Force-skvadroner. Men først må de kutte og utholde all trening de til slutt vil gi andre.

Militære krav til SERE-spesialister

For å til og med komme på radaren for SERE, må rekrutter ha et videregående diplom og en generell teknisk poengsum på 55 eller høyere på Armed Services Professional Aptitude Battery (ASVAB).

Air Force Enlisted Classification Manual foreslår at videregående "kurs i tale, utdanning, fysisk utdanning, biologi, botanikk, antropologi, geologi og geografi er ønskelig" for aspirerende SERE instruktører. I tillegg kreves kvalifisering for en hemmelig sikkerhetsgodkjenning. Dette innebærer en bakgrunnskontroll av karakter og økonomi, og en historie med ulovlig narkotikabruk eller alkoholmisbruk er vanligvis diskvalifiserende faktorer.

Søkere for denne jobben må også være fri for taleforstyrrelser som forstyrrer klar oppsigelse og har normal natt og fargesyn. De skal kunne løfte 70 pund overhead og passe minimumskravene til SERE Fysisk Evne og Kramtest (PAST).

De vil også være pålagt å bære en 65-pund ryggsekk fire miles på en time. Og de må være fri for allergier mot pollen og gress.

Utdannelse for luftvåpen SERE-spesialister

Rett etter Air Force grunnleggende opplæring, forblir potensielle SERE-spesialister ved Lackland Air Force Base (AFB) Texas for en kort-til-to-ukers screening kurs som i tillegg til å teste fysiske og psykologiske grenser, også evaluerer kandidaternes læring, undervisning og lederskap ferdigheter.

Den 336. treningsgruppen (TRG), basert på Fairchild AFB, er neste stopp for de som passerer gjennom smeltedigelen på Lackland. 336-tallet overvåker hele treningsrøret, som tar minst et år å fullføre, selv om elevene ikke forblir på Lackland hele tiden.

Til å begynne med må lærlinge SERE-spesialister tilbringe seks måneder på å gå gjennom SERE-kursene som studenter, og de varer den samme straffen de senere vil påføre andre. Dette inkluderer arktisk overlevelse på Eielson AFB i Alaska og vannoverlevelse i Pensacola, Florida. På et tidspunkt i trening, tjener SERE-spesialister også sine hoppevinger på Army Airborne School i Fort Benning, Georgia.

Til slutt - forutsatt at de har overlevd - slutter SERE-studentene på Lackland igjen i fem og en halv måned for å gjøre overgangen fra overlevende til overlevelsesinstruktør. Men hjemme-strekningen handler ikke bare om klasserommet: treningen omfatter løpende opp til 8 miles, utførelse av pushups, situps, flutter spark og pull-ups.

Mye av instruksjonen ligger utenfor klasserommet og drar ut til feltet før solen er oppe. Og flyvere i denne jobben bør forvente å bli vant til å overleve i lange strekker uten søvn.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.