• 2024-06-30

Army Food Service Specialist (MOS 92G) Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

Mark Knopfler - Brothers In Arms (Berlin 2007 | Official Live Video)

Mark Knopfler - Brothers In Arms (Berlin 2007 | Official Live Video)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er et stort antall stillinger innen hæren som fungerer som støtteroller, og som er like viktige for å holde hele denne grenen av tjenesten løpende og i tide. Faktisk er det 100% ubestridelig at soldatene i matvareområdet er livsnerven til hæren.

Når folk flest tenker på jobber i hæren, tenker de sannsynligvis på soldater i infanteri eller driftstanker i feltet eller offiserer som utfører spennende strategisessioner. Men ingen av disse jobbene er mulige uten mat og vann. Army Food Service Specialist gjør alt i stor skala i Army Dining Facilities (DFAC) hvor troppene kan sette seg ned og ta et varmt måltid i mellom trening eller operasjonelle hendelser.

Mattspesialisten er hovedsakelig ansvarlig for matlaging og service både i mat- og garnisonstjenester. Soldater i denne militære yrkesfaglige spesialiteten (MOS) 92G forbereder alle typer mat i henhold til standard- og dietetiske oppskrifter, samt bestilling og inspeksjon av matforsyninger og tilberedning av kjøtt for matlaging.

Army Food Service Specialist (MOS 92G) Plikter og ansvar

Hærens nettside sier at mattspesialisten "baker, frites, braiser, kokker, kokker, damp og sauteer som foreskrevet av Army Production Schedule." Det dekker stort sett alle typer mat de vil tjene i en DFAC eller Mess Hall.

Som en tradisjonell sous-kokk eller kjøkkenassistent, har mattspesialisten plikter som inkluderer følgende:

  • Sett opp betjeningslinjer
  • Pynt matvarer
  • Sørg for at matbeskyttelse og sanitære tiltak følges både i feltet og i garnisonen
  • Motta og lagre matvarer fra leverandører
  • Utfør generelle rengjøringstjenester
  • Drift, vedlikehold og rengjøring av kjøkkenutstyr
  • Utfør forebyggende vedlikehold på garrison og felt kjøkkenutstyr for å holde kjøkkenet kjørt og soldater matet

Arbeidet med å holde kjøkkenet trygt og sanitært faller også under mattspesialistens oppgaver. De sørger for at de riktige prosedyrene følges under matlaging, for eksempel å holde forgjengelige matvarer ved sikre temperaturer. De overvåker og leder også lavkvalitets kjøkkenpersonell, med noen begrensede tilsyns- og inspeksjonsansvar, inkludert skifttilsyn.

Army Food Service Specialist (MOS 92G) Lønn

Samlet kompensasjon for denne stillingen inkluderer mat, bolig, spesialavgift, medisinsk og ferietid. Hvis du anvender bestemte MOS-koder i hæren, kan du også være kvalifisert for visse kontantbonuser på opptil $ 40.000 dersom HR-spesialist jobben regnes som en av hærens stillinger i etterspørsel.

Du kan også tjene opplæringsgodtgjørelser, for eksempel stipend for å dekke hele studiekostnaden, stipend for levekostnader og penger til bøker og avgifter.

Utdanning, opplæring og sertifisering

For å være kvalifisert for denne stillingen må du fullføre visse kvalifikasjoner, som følger:

  • Utdanningskvalifikasjon: For å kvalifisere seg for MOS 92G, trenger soldater en 85-poengsum i operatørene og matområdet (OF) -området av den forsamlede tjenestenes yrkeskunnskapsbatteri (ASVAB) -test. I tillegg kreves normal fargesyning. Enkeltpersoner vil også delta i noen undervisningsopplæring.
  • Trening: En mattspesialist mottar 10 ukers grunnleggende kamptrening og ni uker av avansert individuell opplæring med arbeidsveiledning. Soldater vil dele sin tid mellom klasserommet og feltet, som i dette tilfellet betyr kjøkkenet. Dette vil inkludere praksis i matprep i både garnison og feltinnstillinger. Opplæring for kulinariske spesialister holdes i Fort Lee Va. Vanligvis er 92G-personell ansvarlig for å mate opp fra 25-1 300 personer per måltid. Opplæringen vil omfatte hvordan du skal forberede standard- og dietetiske menyer og oppskrifter, hvordan du prep og tilbereder en rekke matvarer, inkludert bakervarer, grunnleggende om mat og forsyning, og de riktige prosedyrene for å lagre forgjengelige ting som kjøtt og fjærfe.

Army Food Service Specialist (MOS 92G) Ferdigheter og Kompetanser

Spesielle myke ferdigheter, evner som du ble født eller ervervet gjennom livserfaringer, vil tillate deg å lykkes i denne stillingen, for eksempel interesse eller styrke på følgende områder:

  • Matlaging
  • Hjem økonomi
  • Helse
  • Matematikk
  • regnskap
  • Kjemi

Jobbutsikt

De fleste hærens kulinariske spesialister har planer om en dag å bli en kokk, jobber i en femstjerners restaurant eller eier egen matvarevirksomhet. Hæren som med andre tjenester tilbyr trening på jobben der du lærer en ferdighet mens du får lønn og fordeler.

Du kan fortsette karrieren din i hæren og pensjonere med pensjon og fordeler og / eller ta ferdighetene som læres over en fire til åtte årig karriere i militæret og anvende dem på din egen sivile karriere i næringsmiddelindustrien.

Ferdighetene du lærer som en kulinarisk spesialist, vil hjelpe deg med å forberede deg på en fremtid med sivile kafeer, restauranter, kafeteriaer, hoteller, sykehus, produksjonsanlegg, skoler og andre organisasjoner som har egne spisesteder. Avhengig av hvilken spesialitet du velger, vil du kunne forfølge en karriere som kokk, kokk, kjøttkutter, slakter eller baker.

Arbeidsmiljø

Arbeidet med en kulinarisk spesialist utføres i en kjøkkeninnstilling og kan lokaliseres enten på land eller ombord på et skip.

Fremdriftsplan

Denne stillingen har vanligvis en heltids arbeidsplan.

Hvordan få jobben

KRAV ASVAB SCORE (S)

Operatører og mat (OF): 85

ANDRE KRAV

Normal fargesyn er nødvendig



Sammenligning av lignende jobber

Andre jobber i matvarefeltet inkluderer næringspleie spesialister MOS 68M. De jobber med registrerte dietister for å hjelpe til med å planlegge spesielle dietter etter næringsbehov, lage menyer og lag små mengder mat. De tilbyr også grunnleggende næringsrådgivning, for eksempel i velværeklinikker eller klasserominnstillinger.

Noen lignende sivile yrker omfatter følgende:

  • Kokker og hodekokere
  • Kokker, institusjon og kafeteria
  • Førstegangsveiledere / ledere av matlaging og serveringsarbeidere
  • Matlagere

Partnerskap for ungdoms suksess (PaYS) Program

Soldater som er interessert i å være kokk utenfor militæret, kan være kvalifisert for sivil sysselsetting ved å registrere seg i Army Pays-programmet. Pays-programmet er et rekrutteringsalternativ som garanterer et jobbintervju med militærvennlige arbeidsgivere som leter etter erfarne og trente veteraner for å bli med i organisasjonen. Du kan finne ut mer online på Army Pays Program-nettstedet.

  • Kraft Food Global, Inc
  • McDonald's Restaurants of Hawaii, Inc.
  • Grand Sierra Resort
  • Shearer's Foods, Inc.
  • Dot Foods, Inc.
  • Patrick Cudahy, Inc.
  • Santa Fe Cattle Company

Army Video på kulinarisk spesialist


Interessante artikler

Fort Hamilton "hærens ambassadør i New York City"

Fort Hamilton "hærens ambassadør i New York City"

Oversikt over Fort Hamilton, New York. Fort Hamilton er som ikke noe annet innlegg i den amerikanske hæren. Kjent som "hærens ambassadør i New York City."

En installasjonsoversikt over Fort Hood, Texas

En installasjonsoversikt over Fort Hood, Texas

Her er en omfattende installasjonsoversikt over Fort Hood, lokalisert i Texas, mellom byene Austin og Waco.

Hvorfor annonsering i en dårlig økonomi er bra

Hvorfor annonsering i en dårlig økonomi er bra

Kutter du annonsebudget ditt for å spare penger i løpet av en lavkonjunktur? Det kan være en stor feil. Finn ut hvorfor annonsering i en nedtur er lønnsom.

Militær Installasjonsoversikt, Fort Irwin, California

Militær Installasjonsoversikt, Fort Irwin, California

Viktig informasjon for For For Irwin, California, inkludert oppdrag / baseoversikt, plassering, veibeskrivelse, større enheter tildelt, basepopulasjon, hovedtelefonnumre, bolig, medisinsk behandling og barnepass.

Fort Knox US Military Installation, Kentucky

Fort Knox US Military Installation, Kentucky

Fort Knox er en amerikansk hær opplæring og doktrin kommando installasjon i Kentucky med det primære oppdraget å trene soldater for rustningskraften.

Installasjonsoversikt for Fort Bragg, North Carolina

Installasjonsoversikt for Fort Bragg, North Carolina

Enten du er stasjonert der eller bare nysgjerrig, lær mer om Fort Bragg i North Carolina.