• 2024-09-28

Hvordan svare på intervju spørsmål om bosser

Satisfying Video l Kinetic Sand Nail Polish Foot Cutting ASMR #7 Rainbow ToyTocToc

Satisfying Video l Kinetic Sand Nail Polish Foot Cutting ASMR #7 Rainbow ToyTocToc

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De fleste jobbintervjuer vil inneholde noen henvendelser om dine sjefer - både fortid og fremtid. Vanlige intervju spørsmål om veiledere inkluderer å be deg om å beskrive den beste og verste sjefen du har jobbet for, hva du forventer av en veileder, hvordan du håndterer en sjef som har feil, og andre spørsmål knyttet til relasjoner med dine overordnede.

Besvare spørsmål om tidligere bosser

Fremfor alt, uansett hvor mye du mislikte en tidligere sjef, ikke si det! Faktisk, ikke si noe negativt om dine sjefer, uansett hva dine erfaringer var. Negativitet, fornærmelser eller ærekrenkende kommentarer om en dårlig sjef tjener som et rødt flagg for en ansatt leder som kanskje lurer på hva du vil si i fremtiden hvis du er ansatt.

Du trenger ikke å lyve om dine tidligere veiledere. Vær sannferdig, men vær positiv. Ramme svaret slik at du skinner et lys på profesjonaliteten din og innsiktet du utviklet om omstendighetene. Det samme gjelder for selskapet - hvis du hatet å jobbe hos et selskap, hold den informasjonen til deg selv.

Vær svært forsiktig med hvordan du svarer

Hvorfor er det viktig å være oppmerksom på hva du sier? Det er så mange grunner til å se tungen din. For eksempel kan en gammel sjef faktisk være en venn eller bekjent av intervjueren, spesielt hvis de er i samme bransje. Eller han eller hun kan være en kunde eller kunde av ditt potensielle selskap. Hvis du brenner broen, vil du sannsynligvis ødelegge sjansen for å få jobben.

Hvis du blir spurt om en situasjon med en sjef du ikke likte, ta pusten, ta en pause i et øyeblikk, og lag ditt svar på en positiv, eller i det minste nøytral måte. På dette punktet kan det være viktig å behandle følelsesmessig med disse typer spørsmål. Dette er ikke på tide å fly av håndtaket og bli opprørt eller gå inn i for mange detaljer om hvor dårlig sjefen din var.

Skulder skylden og vis veksten

Hvis du tenker på det, er det alltid minst to sider i hver historie. Har du hatt en konflikt med en veileder? Uenigheter om arbeidet ditt? Først innser du at nesten alle ansatte har hatt en slags meningsforskjell med lederen deres, som er en vanlig del av et forhold, på jobben eller av.

Således er det helt rimelig å snakke om situasjonen. Gi det du lærte og hvordan problemet ble løst. Faktisk kan avvigende meninger være positive ved at de fører til brainstorming og nye ideer og løsninger som fremmer selskapet. Kanskje du kunne forklare hvordan en forskjell i mening førte til en slags forbedring.

Her er en metode for å ta personlig ansvar

Ta en titt på disse eksemplene på hvordan du svarer på spørsmålet mens du tar på seg noe av ansvaret.

Jeg så ikke øye med øynene med min siste sjef, og det førte til en sammenbrudd i kommunikasjon. Men nå skjønner jeg at dette også var på grunn av min mangel på erfaring i bransjen, og jeg var bekymret for at stille spørsmål ville bli oppfattet som svake og tyder på at jeg ikke var i stand til å gjøre jobben.

Nå har jeg lært å stille spørsmål umiddelbart hvis jeg trenger ytterligere forklaring og at den demonstrerer mitt initiativ og engasjement for å få jobben gjort riktig.

Et svar som dette rammer en dårlig situasjon på en bedre måte, og viser at du forbedret deg selv som et resultat. Mens det er klart at du hadde uenighet med sjefen din, kastet du ikke ham eller henne i et negativt lys.

Intervju Spørsmål og svar om bosser

Ønsker du flere eksempler? Her er intervjuintervjuer om ledere og noen av de beste svarene. Gjennomgå disse spørsmålene og svarene og velg de som gjelder dine tidligere situasjoner, skreddersy dem til dine behov og praksis for å svare på disse spørsmålene.

  • Beskriv din beste sjef
  • Beskriv din ideelle sjef
  • Har du noen gang hatt problemer med å jobbe med en leder?
  • Hvordan vil din veileder beskrive deg?
  • Hvordan håndterer du det hvis sjefen har feil?
  • Hvis du vet at din veileder er 100 prosent feil i noe, hvordan vil du håndtere det?
  • Hva var det som å jobbe med din veileder?
  • Hva forventer du av en veileder?
  • Hva er den største kritikken du mottok fra sjefen din?
  • Hvem var din beste sjef og hvem var det verste?
  • Flere spørsmål om veiledere

Mens vi er på sokkel, er det viktig å finne den som passer for deg når du vurderer en ny jobb, spesielt hvis du har hatt noen forferdelige sjefer tidligere. Slik finner du og jobber for den beste sjefen.


Interessante artikler

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Hvordan finne de beste betalte nettbaserte fokusgruppene, hvordan virtuelle fokusgrupper jobber, hvordan du melde deg på, hva du kan forvente å tjene og tips for å delta.

De 9 beste Pet Trade Shows

De 9 beste Pet Trade Shows

Utstillinger er en fin måte å nettverket og holde tritt med industrien innovasjoner. Lær om de store dyrebransjens handelsmesser.

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

Ubevisst bias påvirker mange beslutninger på arbeidsplasser. Se hvordan du kan identifisere og overvinne ubevisst partiskhet som påvirker disse beslutningene.

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Å skaffe kjæledyr fisk for første gang er en minneverdig opplevelse. Her er noen kjæledyr fisk anbefalinger for nybegynnere.

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Financial Advisor Satisfaction Survey fra J.D. Power gir innsikt i hvordan finansielle rådgivere ser på sine firmaer og hvor de foretrekker å jobbe.

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

For de som ønsker å være webdesigner eller utvikler, er HTML den første tingen å lære. Her er fem steder hvor du kan begynne å lære HTML i dag.