• 2024-06-28

Tips for å levere obligatorisk HR-opplæring

33 EASY AND FRESH HOUSEHOLD TIPS FOR EVERYDAY USE

33 EASY AND FRESH HOUSEHOLD TIPS FOR EVERYDAY USE

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I alle selskaper er HR-trening i mange ansattes og juridisk relaterte emner obligatorisk, spesielt for ledere og veiledere. Du må utstyre dine ansatte til å håndtere ansattes forholdsansvar kompetent og juridisk.

Men for maksimal positiv innvirkning og læring av de ansatte må du gjøre treningen både motiverende og engasjerende - samtidig som du oppfyller sitt juridiske og læreriktige formål.

HR-treningseksempel

For å illustrere disse tipsene brukes eksemplet på å utvikle og levere seksuelt trakassering og generell trakassering. Denne sesjonen er et vanlig eksempel på denne typen obligatorisk HR-opplæring som utføres av de fleste organisasjoner.

For å starte prosessen sendte en HR-leder en e-post til alle toppledere og ledere som ba dem om å lagre en tre timers blokkeringstid for obligatorisk HR-opplæring i hvordan å forhindre seksuell og annen trakassering på arbeidsplassen.

HR-lederen fant ut at gruppen var helt freaked ut av tanken på å tilbringe tre timer på trakasseringstrening. Heldigvis for henne, hva satt parametrene for treningsøkten var videoen / DVDen kjøpt for sesjonen: Forhindre seksuell trakassering, fra HR Hero.

Heldigvis for den HR-personen som ble valgt til å administrere treningsøkten siden hun var den som så det fire ganger under forberedelsen av sesjonen, var videoen stor. Hun jobbet med HR-staben, og tok seg tid til å forberede hver eneste hendelse av trakassering på arbeidsplassen de hadde møtt i løpet av årene. Ekte arbeidsplasshistorier er så kritiske i HR-treningsøkter for å få tørt materiale til å komme i live.

Gjør HR-trening komme i live

Dette er fem tiltak du kan ta for å gjøre HR-treningsøktene effektive og morsomme for deltakerne. La oss vurdere hvilke tiltak denne HR-leder har gjort for å få denne seksuelle trakasseringen og trakasseringstreningen til å bli mer levende.

Forberedelse for opplæring er avgjørende.

Spesielt for noen av tørketrommelens HR-relaterte opplæringsemner som trakassering, FMLA, ADA, ansattes håndbøker og skrivebeskrivelser, må du finne og planlegge måter å engasjere publikum på.

Å lese loven eller politikken høyt for gruppen utgjør ikke opplæring. Tenk på en blanding av visuell og multimedia støtte, diskusjon, eksempler fra den virkelige arbeidsverdenen, og tid til spørsmål. Case-studier, hvis realistiske for den spesifikke arbeidsplassen, er et flott læringsverktøy.

Du må gjøre mer av den obligatoriske HR-relaterte opplæringen

Oppfølging av lesing og diskusjon om emnet obligatorisk trening anbefales. Ledere og veiledere er frontlinjene når det gjelder å forvalte ansattes ytelse og deres behov fra jobb - og de må være forberedt på å treffe hensiktsmessige tiltak.

I trakassering, så vel som i andre lovsaker, som arbeidsgiver, viser at du tok de nødvendige tiltakene, er det avgjørende. Faktisk, å demonstrere at du tok øyeblikkelig handling og at konsekvensene for gjerningsmannen var alvorlige, er også kritisk.

Enhver form for trakassering kan skape et fiendtlig arbeidsmiljø, inkludert seksuelt trakassering og hvordan det håndteres. Rettens definisjon av hva som utgjør et fiendtlig arbeidsmiljø, har nylig utvidet seg til kollegaer som er opptatt av vitne til situasjonen.

Tillit er nødvendig fra lederundersøkelsen.

Frontlinjelederen er vanligvis personen som starter og følger gjennom på disse trinnene, så de må føle seg trygg på hva de gjør. Så oppfølging av lesing og støtte er avgjørende for en veileders effektivitet i håndtering av problemer.

Historier gjør trening levende. Prøv å benytte trenere med mye ekte, sanntids, arbeidsplassopplevelse som har ekte historier. Hvis du gjør den obligatoriske opplæringen internt, kom forberedt med eksempler du har opplevd eller forsket.

Vet hvilken opplæring som er obligatorisk i din stat eller land.

Dette kravet varierer i ulike jurisdiksjoner nasjonalt og internasjonalt. California krever for eksempel to timer med seksuelt trakasseringstrening hvert annet år. Hvorfor ikke bli vant med å gi opplæring før obligatorisk HR-opplæring kreves av myndighetene?

Sørg for at arbeidsboken din har riktige retningslinjer.

Sørg for at arbeidsboken din har de riktige retningslinjene og retningslinjene for å utdanne dine ansatte og gi veikart for veiledning. De riktige retningslinjene gir deg også den støtten som er nødvendig for å håndheve implementeringen på arbeidsplassen din.

Bruke seksuell trakassering som ditt løpende eksempel, trenger politikkhåndboken en trakasseringspolitikk, en policy om hvordan undersøkelser gjennomføres i din bedrift, og en policy som forbyder en ansatt i en tilsynsrolle fra å dele en rapporterende medarbeider.

Vekt forsiktig med å sette noen dating eller vennskapsbegrensninger på ansatte utenfor ledere som ikke rapporterer medarbeiderne i din ikke-fraterniseringspolitikk. Arbeidsplassen er et av de logiske stedene for folk å møte og bli forelsket, så lenge de ansatte som er engasjert i forholdet følger sunn fornuft. Men veiledere som daterer rapporteringspersonell er aldri passende.

I disse retningslinjene må du ta med en sterkt formulert uttalelse om at gjengjeldelse ikke vil bli tillatt på arbeidsplassen din, uavhengig av utfallet av undersøkelsen av arbeidstakerens klage. Seksuelt trakasseringsundersøkelser har også vært kjent for å bli veldig galt.

Ta den obligatoriske HR-opplæringen du gir seriøst fordi de juridiske konsekvensene av inkompetent håndtering av ansattes relasjonsproblemer kan være konsekvens- og dyre. Siden du gjør den obligatoriske HR-treningen uansett, hvorfor ikke gjør det bra for å tjene både dine beste interesser og dine interesser.

Mer om opplæring og teambygging

  • 12 tips for teambygging
  • Hvordan bygge et samarbeidskultur: Gjør de vanskelige sakene med lag
  • Trykk på Kraften til intern opplæring

Ansvarsfraskrivelse: Vær oppmerksom på at informasjonen som er oppgitt, mens autoritativ, ikke er garantert for nøyaktighet og lovlighet. Nettstedet leses av et verdensomspennende publikum, og arbeidslov og forskrifter varierer fra stat til stat og land til land. Vennligst søk juridisk bistand, eller hjelp fra statlige, føderale eller internasjonale statlige ressurser, for å sikre at din juridiske tolkning og avgjørelser er korrekte for din plassering. Denne informasjonen er for veiledning, ideer og hjelp.


Interessante artikler

Wildlife Officer Karriereprofil

Wildlife Officer Karriereprofil

Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

Wildlife Veterinarian Job Profile

Wildlife Veterinarian Job Profile

Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.