• 2024-06-30

Hva utfører arbeidsgivere med en ansettelsesfrys?

The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen ganger opplever selv det mest suksessrike selskapet en nedgang. Kanskje en ny produktlansering har unnlatt å produsere ønsket kundebase, eller inntektene er nede fordi leien til produksjonsanlegget ditt bare tredoblet seg. I et slikt scenario kan det bli nødvendig å gjennomføre en ansettelsesfrysing.

Under en ansettelsesfrysing bestemmer en arbeidsgiver å slutte å ansette ansatte for alle ikke-essensielle stillinger. Det gjør det mulig for en arbeidsgiver å konsolidere nåværende ansatte og eventuelt omstrukturere avdelinger for å fullføre arbeidet som er avgjørende for å betjene kundene i virksomheten.

Løsninger for å ansette fryser

Selv under en ansettelsesfrysing fortsetter smarte arbeidsgivere å ansette strategisk i områder der ferdigheter og talent er avgjørende for å sikre en vellykket drift av virksomheten og på områder som genererer inntekter. Vanligvis er disse viktige ansatte konsulenter eller frilansere som jobber hver dag, daglig eller ukentlig, og er ikke betalt fordeler og har kortsiktige kontrakter.

Under en ansettelsesfrysing, forskning og utvikling, administrativ støtte, opplæring og rekruttering er viktige områder som kanskje må settes på plass på kort sikt uten nye ansettelser. Selvfølgelig, hvis du eier en bilforretning, og det er din travle sesong, må du kanskje leie en ekstra selger eller to på frilans, selvfølgelig.

Varige effekter av en ansettelsesfrysing

En annen komponent i en ansettelsesfrysing er å avfylle fyllingsposisjoner som frigjøres under fryseren dersom de ikke anses å være avgjørende for å utføre kjernevirksomheten. En ansettelsesfrysing, som normalt er implementert for å redusere forretningskostnader, eller til rette størrelse på virksomheten, er et mindre dramatisk alternativ til ansattes oppsigelser.

Hvordan ansatte kan reagere

Arbeidsgivere bør vurdere at en ansettelsesfrysing kan påvirke nåværende ansatte på negative måter. På grunn av en slank personell, kan ansatte bli pålagt å ta på seg mer arbeid eller ansvar. De kan også trenge å utføre kritiske trinn i arbeidsprosesser når du ikke klarer å fylle en ledig stilling på grunn av en ansettelsesfrysing.

De fleste av dine ansatte vil være villige til å jobbe med deg for å oppnå ufylte jobber og arbeidsoppgaver, så lenge de vet, er det et sluttpunkt. Å tro at den ekstra arbeidsbelastningen er permanent, vil negativt påvirke ansattes moral på et kritisk punkt for virksomheten - når du trenger hjelp og forståelse fra dine ansatte mest. Det er når det blir pålagt deg å kommunisere med dine ansatte og fortelle dem at deres jobber og levebrød er sikre.

Holder øye med ledere

Under en ansettelsesfrysing bør arbeidsgivere begrense sine ledere fra å legge til ekstra stab på måter som er valgt for å komme seg rundt fryseren. Disse løsningsforholdene omfatter slike tiltak som å tilføre midlertidig eller betinget personale, ansette deltidsansatte uten fordeler og ansette praktikanter.

Det er avgjørende fordi de faste medarbeiderne vil se gjennom lederens ploys, og behovet for ansettelsesfrysing vil da bli stilt spørsmålstegn, og ansatte vil fornærme å måtte påta seg mer arbeid, uten fordel for mer lønn.

Å gjennomføre en ansettelsesfrysing er ingenting å skamme seg for og staver ikke feil fra din side. Det er et stopp-gap for å sikre suksess for operasjonen din, samtidig som du beholder dine mest verdsatte og viktige ansatte.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.