• 2024-07-01

Den riktige måten å vise O-6 Rank Insignia

Velg riktig dunpute hos Princess

Velg riktig dunpute hos Princess

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dette kan være et vanlig spørsmål fra en sivil, men hvis du er i militærtjenesten for å gjøre rangen som kaptein (USN eller USCG) eller oberst (USA, USMC, USAF), vil du vite hvordan du skal bære o-6 krage eller skulder insignier på uniformet ditt. Vanligvis vil de som lager sjette offisererrangering (O-6), ha tjent i militæret i over 20 år.

Imidlertid er det noen jobber som Chaplain, Medical Officer eller Legal Officer (JAG), som kan gjøre rangen til O-6 mye raskere avhengig av deres erfaring i yrket før de begynte å delta i militæret.

Den riktige måten å vise O-6 Rank Insignia

En O-6 er en oberst i hæren, luftvåpen og marinkorps, og en kaptein i marinen og kystvaktet i USA (se vår militærpersonliste). Det er tre forskjellige typer oppdragsgivere - begrenset linje, ubegrenset linje og ansattekorpsoffiserer.

Bekjempende våpenoffisorer

Ubegrensede Line Officers (Navy, Air Force, Coast Guard, USMC) og Combat Arms Officers (Army) er vilkårene som brukes til å beskrive hvilken type offiserer som leder menn og kvinner i kampsituasjoner (båter, fly, tanker, infanteri, spesielle ops). Begrepet linjepersonell refererer til en aldersgammel term i Navy og refererer til "linjens offiser".

Innenfor Navy og Marine Corps vil oppdragsgivere eller warrantoffiserer være kommandokjeden for krigsoperasjoner. Sjøoffiserer er alle linjeansatte. Fra infanteridirektøren til Dommeradvokaten (JAG), Logistikk, og ingeniør / forsyningsansvarlig er alle ansett som ledere.

Det er ingen ubegrensede ledere eller ansatte. Siden USMC er en del av Navy, håndterer Navy alle medisinske, chaplain og dental staff corps jobber. Som det sier, "hver marin er en rifleman."

Innenfor Luftvåpen og Kystvakten refererer begrepet linjepersonell også til offiserer som er kvalifisert for operasjons- og kommandobestyringsenheter, for eksempel pilot-, angreppsflyvninger og kystvaktens overflate krigsførere / piloter.

I hæren er ikke begrepet lineoffiser vanligvis brukt, men betingelsene greneregler og spesialavdelingsleder brukes til å beskrive offiserer som leder infanteri for eksempel (grunngrenkampvåpen) og det medisinske korpset vil være i spesialgrengruppen.

O-6 nivå offiserer i dette feltet (kaptein / oberst) er vanligvis krigføring operasjonelle kommandører av store krigsskip, bekjempe luften skvadroner, Navy SEAL Group Level Commands og divisjon nivå krefter innenfor deres perspektiv tjenestene.

Vanligvis ikke-bekjempende våpen / støtteoffiserer

Begrensede Line Officers (Navy), Special Branch Officers / Service Support Officers (Army, USMC, Air Force) er i kampstøtte roller. Jobb som

Begrensede Line Officers i Navy anses som lineoffiserer, men de er ikke kvalifisert for Command at Sea som vanligvis betyr kamp enheter. Disse offiserene er spesialister lik Staff Officers.

Det er mange forskjellige typer som Naval Intelligence Officers, Engineering Duty Officers, Cryptologic Warfare Officers, Information Warfare Officers, Offentlig Ansvarlig Officer, og Naval Oceanographers for å nevne noen.

O-6-nivåoffiserer i dette feltet (kaptein / oberst) er vanligvis krigsstyringskommandører av store shore-baserte anlegg, skip- og luftstøtteaktiviteter, Engineering Commands og Intelligence / Cryptologic Commands innen perspektivets grener.

Stab / Støtteforvaltere

Staff Corps Officers (Navy) eller de som ikke er lineoffiserere (andre grener) har i hovedsak plikter som involverer ikke-kampspesialiteter som juridisk, medisinsk, religiøs, ingeniørfag og andre.

Selv om kommandosikkerhet (militærpolitiet) ikke regnes som en linjepersonellposisjon, er de ofte involvert i kamp / farlige situasjoner når de videreutvikles i krigs soner.

Profesjonell offiserer i USA Air Force refererer til de offiserene som er tildelt medisinsk, sykepleier, medisinsk tjenester, juridiske og chaplain corps er profesjonelle offiserer. I luftvåpenet blir JAG-offiserer også ansett som linjepersonell og er en del av luftvåpenlinjen, akkurat som piloter, spesielle ops og andre kampstøtte-spesialiteter.

O-6-nivåoffiserer i dette feltet (kaptein / oberst) er typisk militærbrede støttekommandører av store shore-baserte sykehus, juridiske støtteaktiviteter og religiøse kommandoer innenfor perspektivets grener av tjeneste. Alle ovennevnte offiserer er kvalifisert for å nå rangene O-6 og over innenfor deres lokalsamfunn.

Detalj av Uniform og Insignia Utseende på Uniform

O-6 "Eagle" insignier består av et par. På en insignia vender ørnen til venstre, og på den andre insignien vender ørnen til høyre. Dette skyldes at når ørene slites på riktig måte, er ørene festet med føttene nærmest kragen, og ørens hode vendte mot ansiktet mot offiserens kropp. Den eneste måten å oppnå dette på begge sider er å ha "speil" insignier (en motsatt fra den andre).

Dette er tydelig illustrert, for eksempel i Army Regulation 670-1, Slitasje og utseende av hærenheter og insignier, Figur 28-35 (Side 192). Eagle-insigniene som vender mot venstre, er slitt på høyre skulder (vendt mot forsiden) og eagle-insigniene som vender mot høyre, er slitt på venstre skulder (igjen, vendt mot fronten).


Interessante artikler

Bli en CID-agent

Bli en CID-agent

Under fredstid og krig undersøker CID-agenter alle forbrytelsesforbrytelser der hæren har interesse, gir beskyttende tjenester for nøkkelledelse.

Hvordan skrive en CV-seksjon

Hvordan skrive en CV-seksjon

Hvordan skrive en ferdighetsseksjon for et CV, de beste som skal inkluderes, hvordan å tilpasse og formatere det.

Eksamenopplæringsoppgave for et læringsstipendium

Eksamenopplæringsoppgave for et læringsstipendium

Denne prøven internship CV for utdanning majors skisserer viktig innhold i kurs, prestasjoner, frivillig erfaring og deltidsjobber.

Hva skal inkluderes i kroppsdelen av et dekselbrev

Hva skal inkluderes i kroppsdelen av et dekselbrev

Kroppen til et følgebrev inneholder avsnittene der du forklarer hvorfor du er kvalifisert for jobben du søker på.

Hvordan opprette et prosjektrisikoregister

Hvordan opprette et prosjektrisikoregister

Den riktige utformingen for prosjektregistreringsregistret oppfordrer hele teamet til å bruke det regelmessig og holde seg unna potensielle problemer.

Hva skal inkluderes i utdanningsdelen av et CV

Hva skal inkluderes i utdanningsdelen av et CV

Ved å inkludere den riktige informasjonen i utdanningsdelen av CV, kan du imponere arbeidsgivere og sikre intervjuer. Her er hva som skal inkluderes.