• 2024-07-02

Dyrhelseinspektør Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Your body language may shape who you are | Amy Cuddy

Your body language may shape who you are | Amy Cuddy

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dyres helseinspektører sørger for at dyr holdes i trygge omgivelser hvor de ikke blir misbrukt eller forsømt. Deres primære mål er å sikre at alle anlegg opererer i samsvar med statlige og føderale lover angående dyres helse, sikkerhet og velferd. Alle områder som huser eller behandler dyr må oppfylle strenge krav.

Dyrhelseinspektørens oppgaver og ansvar

Dyres helseinspektører er ansvarlige for følgende:

  • Inspeksjon av ulike fasiliteter, inkludert husdyrmarkeder, klekkerier, kjæledyrforhandlere, dyrehjem, produksjonsanlegg, laboratorier for laboratorier, feedlots og karantene
  • Vurdere og evaluere dyrene og deres miljø for å sikre overholdelse av ulike regler og forskrifter som sanitetsstandarder og sykdomslover
  • Levering av karantene utstedt av statlige veterinærer på dyr som er syke eller ikke i samsvar med helsestandarder
  • Arbeider med statlige veterinærer i å teste dyr
  • Forklarer, både muntlig og skriftlig, lover og forskrifter til de som er involvert i å heve, selge, transportere og omsorg for husdyr og andre dyr
  • Forbereder og vedlikeholder rapporter, filer og skriftlig korrespondanse
  • Testifying ved høringer knyttet til brudd på statlige og føderale lover
  • Deltakelse i opplæring av andre dyrehelseinspektører

Inspektører er generelt tildelt overvåking av saker i en bestemt region. De utsteder lisenser til oppdrettere, dyrebutikker og redningsgrupper i dette området. De er også involvert i å undersøke og lukke alle ulisensierte eller ellers ulovlige dyreoperasjoner som er funnet å drive virksomhet på deres territorium.

På samme måte som helseinspektører for menneskelige anlegg koordinerer med helsepersonell, samler veterinærinspektørene med veterinærer. De bistår med sykdomstesting på dyrepopulasjoner ved inspiserte anlegg og kan være involvert i samlingen av en rekke prøver for testprosessen, inkludert blod, melk, kroppsvæsker og vev. Dyres helseinspektører gir også anbefalinger til dyreanlegg for å forbedre deres biosikkerhetstiltak og redusere forekomsten av sykdom.

Animal Health Inspector Salary

Det er ingen spesifikk lønnsinformasjon for en dyrs helseinspektør. Imidlertid gir Payscale lønnen til en helseinspektør som følger:

  • Median årlig lønn: $ 42,994 ($ 20,38 per time)
  • Topp 10% årlig lønn: $ 67,000 ($ 35,16 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: $ 30,000 ($ 14,79 / time)

Kilde: Payscale, 2019

Utdanning, opplæring og sertifisering

For å bli dyrehelseinspektør bør du ha følgende opplæring og erfaring:

  • Academia: De fleste stillingsannonser for dyrehelseinspektørposisjoner krever at søkere skal ha en tilknyttet grad minst, selv om de fleste kandidater valgt for inspektørrolle vil ha en bachelorgrad i et felt som zoologi, veterinærmedisin eller dyrevitenskap. Noen inspektører har også tjent sin doktorgrad i veterinærmedisin (DVM) grader og er lisensierte veterinærer. Individuelle stater kan ha egne egne krav, for eksempel krever New York at inspektører må være lisensiert som veterinærteknikere.
  • Erfaring: De fleste inspektører har omfattende praktisk dyreerfaring, spesielt i en veterinær- eller husdyrledningsinnstilling, før de formelt forfølger denne karriereveien. Laboratorie- og datakompetanse er også nyttige.

Dyres helseinspektører må også være godt kjent med alle lovbestemmelser om menneskelig behandling av dyr, særlig dyrevelferdsloven. Lokale, statlige og føderale forskrifter kan gjelde for dyresykearbeidet som er fullført av inspektøren.

Dyrehelseinspektører med avanserte grader, som de som har DVM, eller de som har avansert til en leder- eller tilsynsrolle, vil trolig tjene mye høyere kompensasjonsnivå i forhold til erfaring.

Dyrehelseinspektør Ferdigheter og Kompetanse

Ferdighetene som er nødvendige for å utføre denne jobben, er:

  • Fysisk stamina: Evnen til å håndtere store, skremte eller syke dyr, for eksempel, når man samler prøver eller overfører dyr til et diagnostisk anlegg
  • Kunnskap om dyrevelferdsproblemer: Muligheten til å vurdere dyrevelferdsproblemer når det utføres en inspeksjon
  • Verbale og skriftlige kommunikasjonsferdigheter: Evnen til å skrive og presentere rapporter, kommunisere statlige lover og forskrifter til de som er ansvarlige for dyrevelferd, og vitne i retten
  • Mellommenneskelige ferdigheter: Evnen til å jobbe som et lag med andre som veterinærer, dyreeiere og dyrebedriftseiere
  • Evaluering og vurdering Ferdigheter: Evnen til å vurdere tilstanden til dyret og dets miljø for å bekrefte at det er i samsvar med alle lokale og statlige lover og forskrifter
  • Organisasjonsferdigheter: Evnen til å organisere alle inspeksjonsfunn og laboratorier resulterer i å utarbeide rapporter og annet bevis som kan være påkrevd når man vitner i retten

Jobbutsikt

Ifølge US Bureau of Labor Statistics er flertallet av landbruksinspektørstillinger med den føderale regjeringen, statsregeringen, eller slakteri og prosessanlegg. Stater med stor landbruk eller landbruksindustri har sannsynligvis det høyeste antall jobber.

Dyrehelseinspektører kan lett overgå til en rekke dyrehåndhevelsesstillinger, inkludert dyrelivsinspektørroller.

Arbeidsmiljø

Dyrehelseinspektører er vanligvis pålagt å reise omfattende i hele sitt utpekte territorium for å undersøke landbruksmuligheter, så det er ikke uvanlig at stillingen er en kombinasjon av feltarbeid og kontorarbeid, ofte i ikke-arbeidstid når situasjoner garanterer.

Det er viktig at dyrs helseinspektører nøye følger riktige sikkerhetsregler når de arbeider rundt dyr eller inspiserer anlegg, da det alltid er sjanse for skade når de arbeider med uforutsigbare dyr som kan være under ekstrem stress.

Fremdriftsplan

Dyrehelseinspektører jobber i kontorer, laboratorier og i feltet. Arbeidstiden kan variere i henhold til situasjoner som krever et besøk.

Hvordan få jobben

SØKE OM

Se på ressurser som Indeed, jobgalore og jobrapido for de siste stillingene. Disse områdene kan også gi tips for gjenopptak og brevskriving, samt teknikker for landing og mastering av intervju.

FÅ OPPLEVELSE

USAs Department of Agriculture (USDA) tilbyr treningsprogrammer til kvalifiserte søkere. Mange amerikanske stater har også dyresundhedsinspektørprogrammer, som det kommunale dyrinspektørprogrammet i Massachusetts.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i en karriere som dyrehelseinspektør, kan også vurdere å vurdere disse lignende jobbene, sammen med deres median årslønn:

  • Veterinær: $93,830
  • Veterinærassistent og laboratoriedyrvakt: $27,540
  • Veterinærtekniker og tekniker: $34,420
  • Landbruksinspektør: $45,970
  • Arbeids- og sikkerhetsspesialist: $69,370
  • Zoolog og Wildlife Biolog: $63,420

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.