• 2024-06-28

Hele matmarkedet Karriere og sysselsetting informasjon

Dragnet: Helen Corday / Red Light Bandit / City Hall Bombing

Dragnet: Helen Corday / Red Light Bandit / City Hall Bombing

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er du interessert i en karriere på Whole Foods Market? Whole Foods Market er et naturlig og økologisk detaljhandelskonsern med oppdrag å fremme helse, velvære og helbredelse av mennesker og vår planet. Det er over 490 Whole Foods Markets over hele Nord-Amerika og Storbritannia.

Karriere på hele matvarer

Fortune Magazine har anerkjent Whole Foods Market som en av de "100 beste selskapene å jobbe for" i Amerika de siste 15 årene. De er også forpliktet til sine lagmedlemmer, med 100% av Store Team Leader-stillinger fylt innfra i 2014. Informasjon om hele matvaremarkedet, inkludert arbeidsplasser og fordeler, finnes online.

Hele Foods Market Job Search

Jobbsøkere kan søke etter og søke om hele matvarebutikk og / eller kontorjobb på plass og posisjon online. Prosessen er skissert på nettstedet, og går gjennom trinnene for å opprette en profil, laste opp CV og fullføre et program. Du kan søke om jobber, lagre profilen din, oppdatere informasjonen din når som helst og sette opp jobvarsler for når en stilling som interesserer deg, blir tilgjengelig. Du kan også søke etter jobber på datakiosker i Whole Foods Market butikker.

Karriere finnes i butikkene sine, bakehouses, kommissærkjøkken, distribusjonslager, regionale kontorer og globalt hovedkontor.

Amazon og Whole Foods

Hele Foods ansatte er nå også Amazonere, takket være Amazonas 2017 kjøp av næringskjeden.

Partnerskapet lar nå Amazon Prime-medlemmer å handle online på Whole Foods Market og ha dagligvarer levert til døren. Amazon ønsker også å utvide Whole Foods til stater som Idaho, sørlige Utah og Wyoming, sammen med mange andre forstedene. For å imøtekomme flere online kunder, vil kjedene trolig være hybrider med varehusbutikk - et trekk som vil legge til mange nye jobber.

Whole Foods gjør det sømløst for eksisterende Amazon-ansatte å overgå til Whole Foods, og omvendt. Enhver interessert medarbeider skal først snakke med sin lokale HR-representant for å få ballen til å rulle.

Hele Foods Market Benefits

Whole Foods Market tilbyr mange fordeler for sine ansatte, og starter med konkurransedyktig kompensasjon, karrierevekst og opprettholdelse, ansattes rabatt, betalt avgang, lønns gjennomsiktighet, gevinstdeling og aksjeopsjoner. Dette er i tillegg til medisinske, tann- og visjonsplaner, livsforsikring, pensjonssparing, lagmedlems nødfonde og en helse sparekonto.

De tilbyr også incentiver for lagmedlemmer til å forbedre sin helse, gjennom nedsenkingsprogrammer presentert av eksperter innen næring og forebyggende medisin, og inneholder emner som ernæring og helse, mosjon og matlaging.

Fordeler pakker er tilgjengelige for ansatte som jobber mer enn 20 timer i uken og har fullført en prøvetidsperiode. Det er noen variasjoner i fordelene mellom butikker i USA, Canada og USA.

Hele matmarkedet Kultur

Hvis du jobber hos et selskap som er engasjert i miljøvennlig praksis i alle aspekter av forretningen, anlegget og kontoret, er det viktig for deg at Whole Foods Market kan ha den perfekte jobben for deg.

Deres kjerneverdier og verdier styrer sin virksomhet på mange måter, og gir tjenester til samfunnene de tjener, samt deres lagmedlemmer. Deres mangfoldige programmer inkluderer bekjempelse av fattigdom og fremme selvforsyning i tredjelandes land der produktene selges i sine butikker, fremmer sunn matopplæring i samfunn for å forbedre helse og velvære i USA, og et beredskapsfond etablert for å bistå medarbeiderne rammet av katastrofer som orkaner, tornadoer og brannfeller.

Whole Foods Market støtter lokale produsenter og selgere ved å markedsføre sine produkter, samt tilby lavrente lån til uavhengige bønder og matmannsmedarbeidere for å hjelpe dem med å utvide sine virksomheter, og bidra til å fremme jobber og mangfold av arealbruk i samfunnet.


Interessante artikler

Wildlife Officer Karriereprofil

Wildlife Officer Karriereprofil

Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

Wildlife Veterinarian Job Profile

Wildlife Veterinarian Job Profile

Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.