• 2024-06-28

Cost Estimator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Происхождение сознания – Как бессознательное стало сознательным

Происхождение сознания – Как бессознательное стало сознательным

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Før du forplikter seg til prosjektet, om det innebærer bygging eller produksjon, vil de fleste enheter vite hvor mye det vil koste og hvor lang tid det tar å fullføre. Det er her en kostnadsberegner kommer inn. Han eller hun beregner de omtrentlige kostnadene ved å fullføre et prosjekt, med tanke på produksjonstid og ressurser, inkludert arbeidskraft, råvarer og utstyr.

Kostnadsberegningsoppgaver og ansvar

Som en del av dagens vanlige oppgaver og oppgaver kan en kostnadsberegner utføre noen eller alle følgende:

  • Få materialprising og organisere all nødvendig informasjon for å opprette og sende inn forslag til kunder
  • Bruk detaljerte regneark og firma-godkjente formler for å beregne de anslåtte kostnadene for foreslåtte prosjekter
  • Gjennomgå blåkopier og produktspesifikasjoner for å nøyaktig bestemme mengder materiale som trengs
  • Oppfordre og gjennomgå underleverandørforslag og hjelp med kontraktsforhandlinger
  • Dokumentmateriell nødvendig, inkludert detaljer om alle koder, merker og kontaktinformasjon som er nødvendig for å behandle bestillinger
  • Arbeid med ulike involverte parter, som designere, arkitekter, eierrepresentanter og generelle entreprenører

Kostnads ​​Estimator Lønn

En kostnadsvurderingslønn varierer basert på kompetanseområdet, nivået på erfaring, utdanning, sertifiseringer og andre faktorer.

  • Median Årlig Lønn: $ 64,040 ($ 30,79 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: Mer enn $ 107,940 ($ 51,89 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: Mindre enn $ 38,060 ($ 18,3 / time)

Utdanning, opplæring og sertifisering

Kostnadsberegnerposisjonen innebærer å oppfylle utdanning, opplæring og andre krav som følger:

  • Utdanning: Du trenger ikke en bachelorgrad til å jobbe på dette feltet, men siden mange arbeidsgivere foretrekker å ansette jobbkandidater som har en, tjener en høyskole grad fornuftig. Det kan være i et emne relatert til bransjen der du planlegger å jobbe. For eksempel, hvis målet ditt er å bli en byggekostnadsberegner, ta en grad i byggeledelse, men hvis du vil jobbe i industrien, kan du få en grad i ingeniørfag, statistikk eller fysikk. Alternativt kan du bestemme, i stedet for å få en forretningsrelatert grad. Noen alternativer å vurdere er økonomi, regnskap eller økonomi. En sterk bakgrunn i matematikk er også nødvendig.
  • Trening: En grad kan få deg en jobb, men forvent ikke å jobbe selvstendig før arbeidsgiveren som ansetter deg, trener deg til å estimere prosjekter slik den gjør det. Hvert selskap har sin egen metode for å gjøre ting, og de vil at de ansatte skal være i skole. Denne treningen på jobben kan ta flere måneder eller til og med noen få år.
  • Erfaring: De fleste arbeidsgivere vil ansette kun jobbkandidater som allerede har jobbet i bransjen der de søker en jobb som kostnadsberegner. Du kan få denne erfaringen ved å utføre en internship eller jobbe i bransjen i en annen kapasitet.
  • sertifisering: Selv om man ikke trenger å være sertifisert for å jobbe som en kostnadsberegner, vil enkelte arbeidsgivere bare ansette jobbkandidater som er. Tre organisasjoner som tilbyr sertifisering er American Society of Professional Estimates (ASPE), Association for Advance of Cost Estimating International (AACE), og International Cost Estimating and Analysis Association (ICEAA). Alle tre organisasjonene krever søkere om sertifisering for å bestå skriftlig eksamen. For å bli sertifisert av ASPE, må enkeltpersoner bestå to eksamener samt skrive et teknisk papir. For en person å opprettholde sertifisering, krever de tre organisasjonene videreutdanning eller revurdering.

Kostnadsberegningsferdigheter og kompetanse

I tillegg til utdanning og andre krav, kan kandidater som har følgende ferdigheter, kunne utføre mer vellykket i jobben:

  • Analytiske ferdigheter: Du må kunne analysere prosjektkrav for å beregne kostnadene for hver komponent nøyaktig.
  • Lytting og verbal kommunikasjonsferdigheter: Du må kommunisere effektivt, tydelig og effektivt med ulike kunder, kolleger, leverandører og andre parter.
  • Kritisk tenking: Kritisk tenkning og solid beslutningstaking er et must i denne jobben.
  • Tidshåndtering ferdigheter: Du bør være i stand til å jonglere flere oppgaver og gi kostnadsoverslag i tide for å hjelpe prosjekter til å holde seg i tide og på budsjett.
  • Detaljorienterte: Prosjektplaner innebærer en stor detaljert informasjon, og kostnadsberegningsfeil kan være potensielt kostbare.

Jobbutsikt

Arbeidsutsiktene i dette feltet er lovende. Bureau of Labor Statistics forutsetter at arbeidsveksten vil bli 11%, noe som er raskere enn gjennomsnittet på 7% for alle yrker mellom 2016 og 2026. Denne veksten er drevet av fortsatt vekst i byggebransjen.

Arbeidsmiljø

Arbeidsgivere inkluderer spesialforhandlere, byggfirmaer, produsenter, reparasjons- og vedlikeholdsvirksomheter, reparasjons- og anleggsvirksomheter.

Fremdriftsplan

De fleste stillinger er heltidsposisjoner, og 25% av kostnadsoverslagene jobber over 40 timer i uken.

Hvordan få jobben

FORBEREDE

Fremhev relevant erfaring på CV-en din og vurder å fullføre eventuelle ekstra kurs eller sertifiseringer som kan hjelpe deg med å få en fordel i ansettelsesprosessen.

NETTVERK

Delta i bransje- og handelsorganisasjonshendelser til nettverk og møte potensielle ansettelsesledere og henvisningskilder.

SØKE OM

Se på jobbsøkingsressurser som Indeed.com, Monster.com og Glassdoor.com for ledige stillinger. Du kan også besøke college karriere senter for å finne jobb åpninger.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i en kostnadsberegner karriere, også vurdere følgende karriereveier, oppført med sine medianårslønner:

  • Logistikkanalytiker: $ 74,170
  • Revisor: $ 68,150
  • Assessor: $ 51.850

Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.