• 2024-07-02

Navy Enlisted Job: Engineering Aide

Air Force Civil Engineering: Leading the Way

Air Force Civil Engineering: Leading the Way

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Engineering Aides i Navy bistår byggingeniører med å utvikle endelige byggeplaner. De er en del av Construction Battalion, eller Seabees, og pleide å være kjent som Carpenter's Mates eller Surveyors.

Faktisk viser insigniene til en teknisk assistent uniform likevel en Philadelphia-stang, eller nivåpersonell, som er et verktøy som brukes av landmålere.

Denne jobben innebærer å gjennomføre landundersøkelser og forberede kart, skisser, tegninger og tegninger. Navy kategoriserer denne karakteren (eller jobben) som Navy Occupational Rating (NOS) H140.

Tjenestene for Navy Engineering Aides

I tillegg til å utføre undersøkelser, utarbeider disse sjømenn hydrografiske, topografiske og triangulerte tegninger og kart og utarbeider arkitektoniske tegninger og skisser. Deres daglige aktiviteter kan innebære å beregne volumet av bulkmaterialer som betong fra tegninger og spesifikasjoner, eller operere og vedlikeholde ulike typer presisjonstesting og laboratorietestinstrumenter og utstyr.

I tillegg sørger Navy engineering for konstruksjons- og dreneringssystemer, gjennomfører tester på jord og asfalt og overvåker og gjennomfører kvalitetskontroll inspeksjoner for marin byggeprosjekter.

EAer kan fungere i ulike forhold, uavhengig eller som medlemmer av et stort lag. Deres mange forskjellige plikter kan utføres i klima som spenner fra tropisk til arktisk.

Kvalifisering som Navy Engineering Aide

For å være kvalifisert for denne jobben, trenger du en kombinert poengsum på 210 på aritmetiske (AR) og matematiske kunnskaper (MK) segmentene av ASVAB-testene for Armed Services Professional Aptitude Battery.

Det er ingen forsvarsdepartementet for sikkerhetsklarering for Navy-ingeniører, men jobben har en 60-måneders påmelding. Du vil også ha en bestått karakter på enten en avansert høyskole eller høyskole kurs i trigonometri.

Sjømenn i denne jobben trenger også visjon som kan korrigeres til 20/20.

Trening som Navy Engineering Aide

Etter grunnopplæring på rekrutteringstreningskommando i Great Lakes Illinois, bruker sjømenn i denne jobben 107 kalenderdager i A-skolen (hva Navy kaller sin tekniske skole) ved Fort Leonard Wood i Missouri.

Sivile stillinger som ligner på Navy Engineering Aide

Selv om mye av arbeidet som disse sjømennene gjør, er det spesifikke for flåten, opplæringen de får og arbeidserfaringen de samler, kvalifiserer dem for en rekke sivile jobber. De vil sannsynligvis kunne finne arbeid som landmålere, snekkere, eller for en rekke andre byggeplassjobber.

Denne jobben baner også veien for en karriere som arkitekt, selv om det er en del ekstra trening og avansert utdanning som kreves for å bli en fullverdig arkitekt.

Hav / Shore Rotation for Navy Engineering Aides

  • Første Sea Tour: 36 måneder
  • First Shore Tour: 48 måneder
  • Andre Sea Tour: 36 måneder
  • Second Shore Tour: 43 måneder
  • Tredje Sea Tour: 36 måneder
  • Third Shore Tour: 48 måneder
  • Fjerde Sea Tour: 36 måneder
  • Forth Shore Tour: 48 måneder

Sjøturer og landsturer for sjømenn som har gjennomført fire sjøturer, vil være 36 måneder til sjøs, etterfulgt av 36 måneder i land til pensjon.


Interessante artikler

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Tar du kjæledyrportretter til moro? Eller bake din egen hundeservietter? Lær hvordan du utvikler din hobby til en heltidsvirksomhet.

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Opplæringshjelp er en verdifull fordel som arbeidsgivere tilbyr ansatte. Det er en vinn-vinn-fordel som oppfordrer til fortsatt kompetanseutvikling.

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Slik avviser du høflig en forespørsel om referanse, med eksempelbokstaver og e-postmeldinger som skal brukes til å avvise forespørsler om anbefalingsbrev.

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

Slik gjør du en internship i en permanent stilling, inkludert de 12 beste tipsene for å skifte en internship til en heltidsjobb.

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Slå din nåværende jobb inn i en telekommuterende jobb ved å følge disse trinnene for å skape et overbevisende teleprosjekt for din sjef.

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Her er en prøve tutor CV og følgebrev med tips for hva du bør være sikker på å inkludere for å øke sjansene dine for å lande en posisjon.