• 2024-06-30

Publicist Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

The Egg - A Short Story

The Egg - A Short Story

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Publicister er ansatt for å få pressedekning for sine kunder. De er medieverdenes versjon av cheerleaders, til en viss grad, og det er deres jobb å få journalister til å skrive om deres klient.

Publicister, også kjent som pressagenter, får pressen til å skrive om sine kunder ved å utstede pressemeldinger. Disse generelle kunngjøringene sendes ut masse til pressen for å varsle dem om nyheter, og forhåpentligvis generere historier. Publicister skriver vanligvis disse pressemeldingene for å gjøre meldinger om nye tiltak og forretningsutvikling som klienten eller deres firma er involvert i.

En kombinasjon av kreativt og bedriftens arbeid, publisitet kan være ideelt for de som har en følelse av å skrive, men kanskje ikke ønsker å legge opp de lave lønnene og hard konkurranse som er typisk for journalistikkjobber.

For å ta en titt på en publiseringsdag, si at du er en publicist som jobber på tilfeldig hus, og du prøver å markedsføre en bok for en klient. Du må kanskje hånd-levere mulige historier om boka til journalister. For å gjøre dette må du forstå hvilke typer publikasjoner som kan være interessert i enkelte historier.

Er det noe interessant om forfatteren som kan lage en god historie? Du må tenke på bokens emne. Hvis det er en debutroman om en familie i krise, kan historier om det fungere bedre i kvinnemagasiner. Hvis boka handler om å kjøre, og du prøver å publisere det, bør du snakke med redaktørene på Runner's World. Og så videre.

Publicist Plikter og ansvar

Som en del av dagens vanlige oppgaver og oppgaver kan en utgiver utføre noe eller alle de følgende:

  • Opprett og gjennomfør reklameplaner for kunder
  • Skriv pressemeldinger, som er generaliserte kunngjøringer
  • Dyrk relasjoner med journalister for å plassere historier med dem; gode publisister forstår mediaens indre arbeid, slik at de kan gjenkjenne historiene som enkelte journalister vil skrive om
  • Avgjøre hvilke historier som er åpenbare og ikke krever mye i form av publisitet
  • Pitch nye historier til media
  • Ordne og kutte ut poengpunkter for pressebesøk, intervjuer, avtaler og pressekonferanser
  • Lag og rediger pressemeldinger, medievarsler og trykksettmaterialer
  • Bygg og vedlikehold relasjoner med ulike medier

Publicist Lønn

En publikums lønn varierer basert på kompetanseområdet, nivået på erfaring, utdanning, sertifiseringer og andre faktorer. Lønnsområdet nedenfor representerer ikke nødvendigvis de potensielt mye større lønnene til publikum som jobber med kjendis klienter.

  • Median Årlig Lønn: $ 45,000 ($ 21,63 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: Mer enn $ 65,000 ($ 31,25 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: Mindre enn $ 30,000 ($ 14,42 / time)

Utdanning, opplæring og sertifisering

Offentlig stilling innebærer å oppfylle krav til utdanning og opplæring som følger:

  • Utdanning: Det er ingen satt grad som kreves for en jobb i publisitet. Men siden jobben krever mye skriving, er det nyttig å være dyktig på dette området. De fleste publisister har en lavere grad, og relevante majors inkluderer reklame, markedsføring, PR, journalistikk og kommunikasjon. En høyskoleutdanning kan også gi deg tilgang til praktikplasser hos lokale PR-firmaer eller på platemerker som har PR-avdelinger.
  • Erfaring: Å jobbe som praktikant for en publicist eller tjene som publicistassistent kan gi deg verdifull erfaring og hjelpe deg med å lande en publiseringsjobb.

Offisielle ferdigheter og kompetanser

I tillegg til utdanning og andre krav, kan kandidater som har følgende ferdigheter, kunne utføre mer vellykket i jobben:

  • God holdning: Attitude er viktig, og en publispers jobb er å gjøre hvilket produkt de jobber med, veldig interessant. Hvis du ikke liker å snakke opp ting du ikke har interesse for, kan dette ikke være jobben for deg.
  • Mellommenneskelige ferdigheter: Det er viktig å kunne kommunisere og nettverk vellykket med en rekke mennesker.
  • Skriveferdigheter: Du må være en god forfatter til å produsere profesjonelle publisitetsutgivelser og andre materialer. Mange publisister utvikler og skriver egne pressesett, så sterke grammatikk- og skriveferdigheter er avgjørende.
  • Rolig, kult oppførsel: Du må være i stand til å beholde mye informasjon i hodet ditt, forbli kult under press, og aldri bli stjerne rundt kjendis klienter.

Jobbutsikt

Publisitet er et bredt felt, noe som betyr at du kan jobbe for praktisk talt alle typer selskaper. Non-profit organisasjoner, filmstudier, bokutgivere og Fortune 500-selskaper har alle publisister, noe som betyr at det er mange jobber i alle slags felt.

Arbeidsmiljø

Siden publisitetsarbeid foregår i en rekke selskaper, kan du jobbe i bokforlagsområdet som en del av et publikum som jobber med å markedsføre individuelle bøker eller i ulike bransjer.

Du kan finne arbeid i et selskap, for å fremme selskapet og dets bilde, eller for å markedsføre sine produkter. Publicister jobber også i filmindustrien for å bidra til å fremme et studios nyeste filmer.

Publicister jobber med mange forskjellige fester, blant annet bokredaktører, musikkritikere, musikkjournalister, radio-DJer, TV-produsenter, personlige ledere, innspillingsartister, bookingagenter og representanter for plateselskaper.

Fremdriftsplan

Selv om flertallet av publikum holder faste kontortider, må de være tilgjengelige for sine kunder når det er nødvendig. Dette kan bety at du gjør siste liten prosjektarbeid på netter eller helger. Med smarttelefoner vet kundene at du er nås, og det er opp til deg å sette dine egne grenser.

Hvordan få jobben

TURNUSKANDIDAT

Flertallet av publikum starter sin karriere som interns eller reklameassistenter før de finner en jobb som en fullverdig publisist. Et internship vil gi deg verdifull erfaring og jobbhistorie. Alternativt kan du kontakte organisasjoner som lokale plateselskaper eller andre musikkbedrifter og frivillig til å skrive pressemeldinger for dem.

Ditt neste skritt mot en publiseringsjobb kan innebære å bli ansatt av et mer prestisjefylt firma, eller jobbe med kjente kunder. Du kan også åpne ditt eget PR-firma, eller se etter en jobb som en publisitetsdirektør.

NETTVERK

For å hjelpe til med å lande en jobb, må ambisiøse publikum ha en velskrevet portefølje for å markere pressemateriale de har opprettet og kan dele mens de nettverksbygges. I tillegg har enkelte høyskoler og universiteter PR-relaterte klubber eller student PR-foreninger som kan gi verdifulle nettverksmuligheter.

Du kan også bli med en profesjonell forening som The Public Relations Society of America (PRSA), som er en av de største profesjonelle foreningene for PR-profesjonelle i USA. Arbeid for å få navnet ditt der ute, og delta så mange relevante hendelser som du kan.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i en publiserings karriere, bør også vurdere følgende karriereveier, oppført med deres medianårslønn:

  • PR-leder: $ 64,993
  • Kommunikasjonsleder: $ 63 237

Interessante artikler

Navy NEC-koder - spesiell krigføring / EOD / dykker

Navy NEC-koder - spesiell krigføring / EOD / dykker

NEC-systemet kompletterer den oppnådde vurderingsstrukturen ved å identifisere personell på aktiv eller inaktiv plikt.

Talepatologen Intervju Spørsmål

Talepatologen Intervju Spørsmål

Her er en liste over ofte stilte intervju spørsmål til talepatologer. Forbered deg på intervjuet ditt ved å se hvilke spørsmål du kan forvente.

Eksempler på en talepatolog resume og omtale brev

Eksempler på en talepatolog resume og omtale brev

Hvordan skrive et CV og et brev til en talepathologist som vil få deg intervjuet, hva som skal inkluderes, og eksempler og maler for å laste ned.

Talepatologist Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Talepatologist Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Talepatologer vurderer, diagnostiserer, behandler og forebygger talerelaterte lidelser.

Hvor mye skal jeg tilbringe en gave til min chef?

Hvor mye skal jeg tilbringe en gave til min chef?

Du er ikke pålagt å gi sjefen din en gave, men hvis du vil, her er retningslinjer for hvor mye du skal bruke.

Speed ​​Meeting Icebreaker: Møt folk raskt

Speed ​​Meeting Icebreaker: Møt folk raskt

Trenger du en isbryter som hjelper møtedeltakere til å koble? Denne hastighetsmøtet isbryter forbinder folk via bevegelse, kommunikasjon og formål.