• 2024-09-20

Typer av kvinnelige modeller: Hvilken er du?

The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når de fleste tenker på kvinnelige modeller, tenker de automatisk på legendariske supermodeller Naomi Campbell, Gisele Bundchen, Kate Moss, Heidi Klum eller Tyra Banks. Imidlertid er det mange andre typer modeller hvis navn du ikke ville vite, men som gjør en fantastisk inntekt. De jobber bak kulissene som passform eller showroom-modeller og som kommersielle modeller som arbeider med produsenter, leverandører, farmasøytiske selskaper, flyselskaper, bilprodusenter, treningsfirmaer og mye mer.

Selv om du ikke kan være den neste supermodellen, vil du nok fortsatt passe inn i en av disse kategoriene kvinnelige modeller.

  • 01 mote (redaksjonell) modell

    Kvinne rullebaner eller catwalk modeller er vanligvis minst 5 meter, 9 inches høye, men høyere er vanligvis bedre. Bane modeller må ha presise målinger slik at de kan passe på klærne som designere skal vise til sine kunder. Deres målinger er vanligvis ikke større enn 34 tommer rundt brystet, 23 tommer rundt midjen og 34 tommer rundt hoftene.

    Designere ansetter modeller for å passe de klærne de har laget for sine samlinger. De gjør vanligvis ikke klærne slik at de passer til modellen.

  • 03 kommersiell modell

    Kommersielle modeller kan være hvilken som helst alder, hvilken som helst størrelse og hvilken som helst høyde fordi de er nødvendige for en rekke funksjoner. Kommersielle modeller kan gjøre alt som ikke normalt er forbundet med high fashion, inkludert annonser for produkter og tjenester, for eksempel housewares, mat, reise og tech-listen fortsetter.

  • 04 Plus-størrelse modell

    Pluss-størrelse modell markedet har blitt en viktig del av mote og kommersiell modellering industrien. Flere av de beste motebyråene har nå divisjoner i pluss-størrelse, og vi har sett flere flere supermodeller i superstørrelse de siste årene.

    Plus-modeller bestemmes generelt av størrelse i stedet for eksakte målinger, for eksempel størrelse 12 og oppover. I den virkelige verden er en størrelse 12 ikke ansett som en pluss størrelse, men i modelleringsindustrien kan det være.

  • 05 Petite Model

    Små modeller er vanligvis 5 fot, 7 tommer høye og under. Mens petite modeller vanligvis ikke gjør baneinngang, er de ofte booket for badedrakt, undertøy og deler modellering. Siden petite modeller vanligvis har mindre skostørrelser og hanskestørrelser, er de populære som fot- og håndmodeller.

  • 06 barn modell

    Hva kjenner kjendiser Brooke Shields, Jodie Foster, Sarah Michelle Gellar, Jennifer Connelly, Natalie Portman og CNNs Anderson Cooper til felles? De var alle barnemodeller.

    Aldersgruppen for barnemodeller er vanligvis 12 år og under, og de kan være i størrelse og høyde.

    Agenter som representerer barnemodeller, ser etter barn med mye personlighet og som er i stand til å jobbe godt på sett og rundt fremmede.

  • 07 Badedrakt eller undertøy modell

    Badedrakt- og undertøysmodeller er ofte sværere og mer velsmakende enn redaksjonelle modeller.

    Det er mange muligheter for badedrakt modeller annet enn bare modellering bikinier. Badedraktmodeller kan modellere undertøy, undertøy, søvnklær og sommerpleie, og de kan også være showroom og passform modeller.

  • 08 Glamour Model

    Glamourmodeller er generelt mer kurvede og velsmakende enn redaksjonelle motemodeller. Glamour-modeller fungerer ofte også som badedrakt og undertøy.

    Glamour modellering refererer generelt til hvilken type posing modellen gjør i sine fotografier. Glamour modellering er vanligvis mer seksuelt suggestiv eller forlokkende enn hva en motemodell ville gjøre. Pinup-modeller og folk som vises i magasiner som Playboy betraktes som glamourmodeller.

  • 09 Fitness modell

    Fitness modeller er modeller som er veldig atletiske, passer og tonet. Mange treningsmodeller startet som idrettsutøvere eller trenere, og har lagt til treningsmodellering til sine CVer. I tillegg til å jobbe for treningsfirmaer, supplere produsenter og sportswear selskaper, er treningsmodeller også ofte kommersielle modeller.

  • 10 Fit Model

    Ikke forvekslet med treningsmodeller, Fit-modeller er modeller som jobber bak kulissene i motehus og med plaggprodusenter for å sikre at størrelse og passform opprettholdes i klærproduksjonsprosessen.

    Garmentprodusenter krever en rekke former og størrelser av passformmodeller for å passe klærne riktig før de sendes til forbrukeren.

    Du kan ikke se ut som en utskriftsmodell trenger eller høyden på en bane modell, men hvis du kan konsekvent opprettholde målingene dine, så kan en karriere i passform modellering være for deg.

  • 11 Delemodell

    Delemodeller spesialiserer seg på modellering av kroppsdeler som hender, føtter, ben og øyne.

    En håndmodell kan bestille jobber for smykker, spiker og skjønnhetsrelaterte produkter og hvor som helst en klient krever en "perfekt" hånd, enten det er på trykk eller på film. På samme måte kan en fotmodell bestille jobber med skoforetak, spiker og skjønnhetsprodukter, og hvor som helst en klient krever "perfekte" føtter.

    Klientene ser etter godt delte kroppsdeler og de som kan passe prøve sko, hanske eller smykker størrelser. Små modeller finner ofte arbeid som delmodeller på grunn av deres mindre skostørrelser og kroppsdeler.

  • 12 markedsføringsmodell

    Salgsmodeller bestiller ofte jobber for å markedsføre produkter eller tjenester på messer, konvensjoner og live-arrangementer.

    Salgsmodellene må være svært utgående, vennlige og har en veldig god forståelse av kundens produkt fordi de kan være pålagt å snakke om produktet eller svare på spørsmål fra potensielle kjøpere.

  • 13 moden modell

    Markedet for modne modeller har økt enormt etter hvert som babyboomerne går inn i 60-årene og utover.

    Eldre modeller er vanligvis 30 år og eldre, og de kan fungere godt inn i 80- og 90-tallet.

    Eldre modeller anses virkelig kommersielle modeller og kan gjøre alt en kommersiell modell kan gjøre.


  • Interessante artikler

    Jobbsøkstrategier for eldre arbeidere

    Jobbsøkstrategier for eldre arbeidere

    Strategier for eldre arbeidssøkere om hvordan man skriver en CV og et brev som minimerer vekten på alder, hvordan man intervjuer effektivt og mer.

    Hvor finner du jobb for 14 og 15 år gamle

    Hvor finner du jobb for 14 og 15 år gamle

    Hva slags jobber kan du gjøre når du er 14 eller 15 år gammel? Her er informasjon om jobbene du kan jobbe med, og grensene for når du kan jobbe.

    Femten jobber for kunsthistorie Majors

    Femten jobber for kunsthistorie Majors

    Er barnet ditt å vurdere en kunsthistorie stor? Her er 15 jobbalternativer for kunsthistorie majors å utforske.

    Karrieremuligheter for Dance Majors

    Karrieremuligheter for Dance Majors

    Hvis din favoritt college kid er en dans hovedroll, ikke fortvil. Her er noen karrieremuligheter for danselærere å utforske.

    Jobb for engelskspråklige

    Jobb for engelskspråklige

    Her er jobber for engelske majors. Etter at du har uteksaminert med høyskoleutdanningen din på engelsk, vil du få ferdighetene til å lykkes i disse karriere.

    Air Force Jobs i etterspørsel: Karriere på stresset liste

    Air Force Jobs i etterspørsel: Karriere på stresset liste

    Luftvåpen opprettholder en liste over jobber som er etterspurt. Listen oppdateres kvartalsvis og kan gi karrierehint for rekrutter.