• 2024-07-02

Karriereprofil: Oppdragsgiver

Karriereprofil: Wie die digitale Visitenkarte zum perfekten Aushängeschild wird

Karriereprofil: Wie die digitale Visitenkarte zum perfekten Aushängeschild wird

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En av de største hindringene for å diskutere militære karriere er å forstå forskjellen mellom offiserer og engasjert. Forskjellen mellom engasjert og offiser, avhengig av hvordan du ser på det, kan være en av prestisje, lønn, ansvar og fremtidige karrieremuligheter.

Hvordan er kommisjonærer forskjellige?

Historisk var offiserer fremtredende aristokrater eller grunneiere som mottok en kommisjon fra landets hersker, og ga dem tillatelse til å heve og trene militære enheter. Derimot ble de anklagede "fellesfolkene" offisererne ført til kamp. Det var engang sant selv i USA: Militære enheter ble reist for borgerkrigen av velstående og fremtredende medlemmer av samfunnet, som ville få en kommisjon for å rekruttere og trene folket i hjembyen.

I dag er oppdragsgivere i De forente stater militære ikke lenger aristokrati og oppkalt langt fra å være bønder. Men offiserer er fortsatt den primære autoritetskilden i en hvilken som helst militær enhet, og stillingen opprettholder en del av sin aristokratiske stamtavle, som er beskrevet i den gamle setningen, «offiser og en gentleman».

plikter

Fremfor alt er en oppdragsgivers plikt å lede. Hvis den sivile ekvivalenten til en privatperson er en inngangsnivå, og en sjef som er en mellomleder, er det oppdragsgivere som er øverste ledelse og ledere.

Uansett hvilken spesialitet de går inn, er det forventet at offiserer kommer ut av trening som umiddelbart kan ta ansvaret for om fyrtioterte tropper - en platon. En offisers karriere utvikler seg ved å påta seg større kommandoer og større ansvarsnivåer - fra en platon til et selskap, et selskap til en bataljon, helt opp til kremet av avlingen som kommandør for en base, et operasjonsteater (som europeisk eller Afrikansk kommando), eller en posisjon i Pentagon.

Arbeidspesialiteter for oppdragsgivere inkluderer ledende stillinger på stort sett alle områder som er tilgjengelige for de anførte, og flere som er eksklusive for offiserlederen, som piloter og advokater. Men først og fremst forventes en oppdragsgiver å lykkes som en enhetskommandør i enhver situasjon, uavhengig av deres tekniske kompetanseområde. I Marine Corps, for eksempel, forventes hver offiser først og fremst å være en dyktig infanteriekommandør - selv om han eller hun er en administrativ offiser.

utdanning

Oppdragsgivere forventes å ha et sterkt sinn og en avrundet utdanning, så med svært få unntak må de ha minst en bachelorgrad for å få en kommisjon. Vanligvis er det selve graden som er viktig - ikke noe spesielt stort studieområde - fordi offiserens primære handel er lederskap.

Tjenestekademiene er den mest prestisjefylte ruten til en offiserkommisjon. De som er heldige nok til å få plass i en av disse militærstyrte høyskolene, er vanligvis de beste og lyseste av Amerikas videregående akademikere og får en gratis fireårig utdanning. Det er ikke din typiske høyskoleopplevelse, men: Studentene betraktes som servicemedlemmer, underlagt militær lov og disiplin, og må til enhver tid ha høye faglige, fysiske og moralske standarder. De som gjør det til oppgradering, er bestilt i deres akademiets tjenestegren og er også en del av en elitebrorskap blant offiserer (ligner på å være Ivy League-kandidaten på kontoret).

Andre ruter til en offiser karriere er rettet mot nåværende studenter (for eksempel Reserve Officer Training Corps) eller nyutdannede. Alle krever at de skal delta på Officer Candidate School, en slags lederorientert opplæringsleir hvor kandidater ikke bare er opplært, men må bevise seg verdig til en kommisjon. Enlisted service medlemmer som får en høyskole grad kan også søke på Officer Candidate School gjennom sin tjeneste, og hver service akademi setter til side noen avtaler hvert år for de som allerede serverer.

Avanserte eller spesialiserte grader kreves av noen offiserer, for eksempel medisinske fagfolk, advokater og kaplaner, av åpenbare grunner. Kvalifiserte fagfolk kvalifiserer ofte for "direkte igangkjøring" i hæren, marinen eller luftvåpenet ved å delta i en forkortet versjon av offisiell opplæring som er utformet som mindre av en smeltedigel og mer, som luftvåpenets nettsted setter det riktig til å "lette" Overgang av kandidater… fra privat sektor til militært liv."

Skal jeg bli med som offiser eller engasjert?

Årsakene til at folk velger å gå offiser eller anskaffet er for mange til å diskutere i en sittende, og ofte har de like mye å gjøre med personlige mål og forutsetninger som de gjør med fakta. Mange flere engasjerte tropper tjener høyskolegrader mens de tjener enn tidligere, men de velger å bli opptatt fordi de nyter det de gjør. Noen finner også ideen om å være en offisiell offiser, fordi alle offiserer forventes å delta i karrierepolitikken.

Samtidig kan de som liker utfordringen med å kommandere eller streve etter fremtidige karrierer som ledere av næringsliv og regjering, trives som offiserer. Legg merke til at mange politikere som hevder militære legitimasjon var offiserer: John McCain var en marin pilot før han var senator, Colin Powell var styreformann for Joint Chiefs, og tidligere kommandant for Marine Corps James L. Jones tjente en stint som president Obama's National Sikkerhetsrådgiver.

Det er ingen benektelse at en karriere som oppdragsgiver presenterer en unik utfordring og åpner noen svært spesielle dører, for de som har det som trengs for å lede fra forsiden.


Interessante artikler

Kan et selskap kutte din betaling eller timer lovlig?

Kan et selskap kutte din betaling eller timer lovlig?

Informasjon om når et selskap kan kutte lønnen din, redusere timene, eller på annen måte lavere lønn, juridiske beskyttelser for ansatte, og et eksemplarreduksjonsbrev.

Kan et selskap brann deg uten varsel?

Kan et selskap brann deg uten varsel?

Forstå når et selskap kan brenne en ansatt uten varsel, avslutningsprosessen, hva du kan gjøre med det, og hvordan avgangsvederlag fungerer.

Kan jeg oppsøke etter en ungdomsfellesskapsbestemmelse?

Kan jeg oppsøke etter en ungdomsfellesskapsbestemmelse?

Svaret er "kanskje". I noen tilfeller kan et frafall utstedes for å tillate en rekruttering med tidligere overbevisning om å komme inn i US-militæret.

Kan en arbeidsgiver be om W2s for å verifisere inntektene dine?

Kan en arbeidsgiver be om W2s for å verifisere inntektene dine?

Få informasjon om W2-skjemaer og ansettelsesbekreftelse, inkludert hvordan du håndterer det hvis en arbeidsgiver ønsker kopier av W-2-skjemaene og hvordan du får dem.

Kan en modell ha mer enn et modelleringsbyrå?

Kan en modell ha mer enn et modelleringsbyrå?

Å ha flere modelleringsbyråer kan bety flere audisjoner, flere bestillinger og mer penger! Men er flere agenter det riktige valget for hver modell?

Å bli en hær horisontal konstruksjon ingeniør

Å bli en hær horisontal konstruksjon ingeniør

I hæren er en horisontal konstruksjon ingeniør-militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 12N-ansvarlig for drift av jordskjærende utstyr.