• 2024-07-02

Top Materielle og Immaterielle Ferdigheter Arbeidsgivere Se etter

Er du arbeidsgiver?

Er du arbeidsgiver?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvilke ferdigheter er viktigst for bedrifter når de ansetter? Det er noen ferdigheter og kvaliteter arbeidsgivere krever av alle søkere, uansett stilling. Disse kalles myke ferdigheter. Myke ferdigheter inkluderer mellommenneskelige ferdigheter og attributter du trenger for å lykkes på arbeidsplassen. De inkluderer også faglige ferdigheter som er avgjørende for suksess på arbeidsplassen.

Bortsett fra disse myke ferdighetene, er det andre mer konkrete ferdigheter du trenger for å gjøre jobben effektivt. Disse kalles harde ferdigheter, og de er den spesifikke kunnskapen og evner som kreves for å gjøre jobben. Du trenger både for de fleste arbeidsplasser, og det er viktig å vise arbeidsgivere at du har kombinasjonen av hybrid ferdigheter de trenger når du søker og intervjuer for jobber.

For å få søknaden din lagt merke til, sørg for å inkludere de ferdighetene du har som kreves for stillingen du søker i CV og følgebrev. Fremhev også dine mest relevante ferdigheter under jobbintervjuer.

Her er noen av de ferdighetene arbeidsgiverne anser for å være det viktigste når de rekrutterer og ansetter ansatte.

1. Analytisk

Ansatte må kunne finne ut ting, så du må ha noen analytiske ferdigheter for å lykkes på arbeidsplassen. Ferdighetene du trenger og nivået på ferdigheter som kreves, vil variere avhengig av jobb og industri. I forbindelse med å kunne analysere, forventes ansatte å kunne organisere, planlegge og prioritere effektivt.

  • Liste over analytiske ferdigheter

2. Kommunikasjon

Evnen til å kommunisere effektivt - både muntlig og skriftlig - er viktig, uansett hvilken jobb du har eller industrien du jobber med. Du må kunne kommunisere effektivt med ansatte, ledere og kunder personlig, online, skriftlig og / eller over telefonen.

  • Topp 10 kommunikasjonsevner
  • Liste over kommunikasjonsferdigheter
  • Verbale kommunikasjonsferdigheter
  • Ikke-verbal kommunikasjonsferdigheter
  • Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Ferdigheter

3. Mellommenneskelig

Mellommenneskelige ferdigheter, også kjent som menneskelige ferdigheter, er de ferdighetene du bruker til å samhandle og engasjere seg med andre. Jeg har nettopp hørt om noen som ble ansatt på grunn av sin evne til å koble til mennesker. Det trumpet de andre ferdighetene arbeidsgiveren var ute etter, så vær sikker på at du er opp til på linje.

Dine mellommenneskelige ferdigheter vil bli evaluert under jobbintervjuer, så vær sikker på at du forbereder deg på intervjuet. Dette vil sørge for at du er så komfortabel og trygg som mulig når du intervjuer.

  • Liste over mellommenneskelige ferdigheter
  • Liste over samarbeid ferdigheter
  • Liste over myke ferdigheter

4. Lederskap

Når selskaper ansetter for lederroller, søker de ansatte som kan samhandle med ansatte, kolleger, kunder og andre. Selv om du ikke søker om ledelsesjobber, er lederskap en verdifull ferdighet å bringe til arbeidsgiveren.

  • Topp 10 Lederskapsferdigheter
  • Liste over lederegenskaper

5. Positiv holdning

Attitude kan ikke være alt, men det er ekstremt verdifullt. Arbeidsgivere ønsker ansatte som er positive - selv i stressende og utfordrende forhold. De ønsker å ansette søkere med en "kan gjøre" holdning som er fleksibel, dedikert og som er villige til å bidra noe ekstra, om nødvendig, for å få jobben gjort.

6. Samarbeid

Uavhengig av jobben, ønsker arbeidsgivere å ansette folk som er lagspillere - folk som er samarbeidsvillige og arbeider godt med andre. De vil ikke ha ansatte som er vanskelige å jobbe med. Når du intervjuer, vær sikker på å dele eksempler på hvordan du jobbet bra på et lag.

  • Liste over teamarbeid ferdigheter
  • Liste over lagbyggingsferdigheter

7. Teknisk

De tekniske ferdighetene du trenger varierer, selvfølgelig, avhengig av jobben. Imidlertid krever de fleste stillinger minst noen tekniske ferdigheter.

  • Liste over tekniske ferdigheter
  • Liste over datakunnskaper

Andre viktige ferdigheter

I dag har teknologien bidratt til å forme arbeidsstyrken. Derfor vil mange arbeidsgivere også ha det folk de ansetter for å få utstyrt med visse teknologiske ferdigheter. Skann noen av stillingene på nettet, og du vil sikkert merke en trend.

Så det er en god tid å børste opp følgende ferdigheter hvis du ikke allerede er teknisk kunnskapsrik:

Sosiale medier ferdigheter: Hvis du jobber i et bestemt felt som involverer kommunikasjon, vil du sannsynligvis trenge å skarpere dine sosiale medier. Dette betyr ikke bare å lære å bruke plattformene, skjønt. Du bør også vite hvordan du bruker disse sosiale medier nettstedene effektivt. Lære hvordan du får meldingen din på sosiale medier, vil bidra til å gjøre deg til en attraktiv kandidat. Så vær sikker på at du også tar med eksempler på dette på bordet.

Dataferdigheter: Å ha minst noen datakompetanse er en gitt i nesten hvilken som helst jobb der ute. De fleste arbeidsplasser krever nå en viss grad av datakompetanse, enten det bruker Word, Excel eller enda mer avansert programvare. Hvis det er en bestemt programvare som et selskap bruker, vil du sannsynligvis bli trent på den. Disse kan omfatte innholdsadministrasjonssystemer (CMS) eller spesifikke dataoppføringsverktøy.

Problemløsning ferdigheter: Dette kan virke litt som en analytisk eller mellommenneskelig ferdighet, men problemløsing regnes ofte som en egen ferdighet. Du må kanskje håndtere problemer som oppstår som krever en rask respons og løsning. Å være i stand til å tenke på føttene og løse problemer med et øyeblikk varsel er en viktig ressurs noen arbeidsgiver elsker å ha.

Vis frem dine ferdigheter

For å være sikker på at du viser dine beste ferdigheter i jobbsøkingen, lage en liste over ferdigheter og kvaliteter som best reflekterer bakgrunnen. Innlemme dem i din CV og dekselbrev.

Tenk også på eksempler på hvordan du har brukt disse ferdighetene for å oppnå suksess på jobben, i klasserommet eller i frivillig arbeid. Del disse eksemplene med dine intervjuere slik at de vet nøyaktig hvor mye av en ressurs du vil være når du er ansatt.

Trenger ferdigheter?

Ferdighetsdeling har blitt stadig mer populær, slik at folk kan koble seg på nettet eller i deres lokalsamfunn og utveksle nyttige tips, verdifull informasjon og uvurderlige ferdigheter. Finn ut hvordan ferdighetsdeling kan hjelpe deg med å oppgradere dine ferdigheter.

Overførbare ferdigheter

Hvis du bytter jobber eller næringer, må du fokusere på ferdighetene som kan overføres fra din gamle posisjon til den nye.

Ferdighetslister: Sysselsettingsferdigheter listet av jobb | Lister over ferdigheter for CV | Ferdigheter til ikke å sette på ditt CV


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.