• 2024-09-28

US Navy Brown-Water Sailors

SWIFT BOATS BRAVE SAILORS and THE LAST PATROL

SWIFT BOATS BRAVE SAILORS and THE LAST PATROL

Innholdsfortegnelse:

Anonim

"Brown Water Navy" eller Coastal Riverine Force ble etablert under Vietnamkriget, og det primære oppdraget er å drive maritime sikkerhetsoperasjoner ved å sikre og forsvare marinenes høyverdige eiendeler, kritisk maritime infrastruktur, havner og havner både innlandet og på kystnære vassdrag.

I 2012 fløy flåten til flodstyrker og Maritime Expeditionary Security Forces for å danne Coastal Riverine Force. Under den overordnede kommandoen Navy Expeditionary Combat Command (NECC) er det 22.000 sjømenn tildelt NECC, hvorav halvparten er reservister som spiller en integrert og kritisk del.

Det er for øyeblikket sju skvadroner i USA med avdelinger i utlandet.

Coastal Riverine Group ONE består av Squadron 1, 3 og 11 og er hjemme ported på vestkysten. Squadron One ligger i Imperial Beach (San Diego), Squadron 3 ligger i North Island (Coronado), og Squadron 11 ligger i Seal Beach CA (San Diego) med avdelinger i Guam.

Coastal Riverine Group TWO består av fire skvadroner. Eskadroner 2, 4, 8 og 10 er hjemme portet på østkysten. Squadrons Two og Four ligger i Little Creek VA. Squadron Eight ligger i Newport RI, og Squadron 10 ligger i Jacksonville, FL med losninger i Bahrain.

Den samlede styrken består i dag av både aktive og reserve service medlemmer som opererer mer enn 100 båter, våpen og overflate krigføring utstyr.

The Brown Water Navy Training 21st Century

Tilbake i 2006 økte behovet for en Coastal Riverine Force over hele verden hvor vår marine er til stede betydelig. Ikke bare her hjemme, men utenlands i krigs soner.

Navyens første Coastal Riverine Group Squadron (RIVRON) i det 21. århundre fullførte Common Combat Skills trening, den første fasen av pre-distribusjonstrening på School of Infantry (SOI) på Marine Base Camp Lejeune i 2006.

Kallenavnet "Devil Squids" av instruktørene til SOIs Instruction Training Battalion, mottok RIVRON 1 trening i grunnleggende infanteri ferdigheter, som de vil fortsette å bygge videre til kvalifisert til å distribuere.

Riverines blir gjenopprettet av CNO (sjef for sjøoperasjoner) for å utvide marinens rekkevidde tilbake til de brune vanns vannveier og elver rundt om i verden. Mange av områdene av ustabilitet er på elver og vannveier - når det gjelder grenser og symmetriske trusler - som ikke er like lett levedyktige som på sjøen med "blåvannsflåten.

FTX-treningen (feltopplæring) mottatt vil gi grunnlaget for å fortsette å utvikle individuelle og kollektive ferdigheter eller kompetanser gjennom hele opplæringssyklusen før utplassering. De vil bygge videre på disse ferdighetene, og når de beveger seg på mer kollektive oppgaver og trener som båtlag og avdelinger, er hver eneste sjømann på en felles bakke.

RIVRON 1 består av Navy personell med ulike karakterer. Selv om denne gjenopprettede "Brown-water Navy" har et helt annet oppdrag enn sine "blåvann" forgjengere, blir deres ferdighetssett satt på begge plattformer.

Boatswain-kompisene er kampkonsulenter av den lille båten, OS-operasjonsspesialister vil drive vårt operasjonssenter. Seabee Sailors vil ta ansvar for kamputstyret. Det startet som en rekke priser, og de er alle sanne med sine priser - kjernefrekvenser gjør kjernemisjonene, men brukes på en annen måte.

Som en ny kommando har disse individuelle Navy ratings bygget grunnlaget for å bli den nye Enlisted Expeditionary Warfare Specialist. Nå er Enlisted Expeditionary Warfare Specialist Insignia opptjent når den er tildelt Coastal Riverine Force underordnede kommandoer.

RIVRON 1 Sjømenn fortsetter kamptrening i juli på maskinpistoler, mens offiserer og sjefbarnsførere tar lederskap og taktiske ferdigheter. Etter ferdigstillelsen av månedslæringen trer eskadronen inn i den andre fasen av trening på Special Missions Training Center Camp Lejeune, og lærer ferdigheter til å drive små båter.

Den endelige fasen av opplæringen innebærer hovedkvarterelementet. Med de tre separate løsrivelsene går alle gjennom en FEP (endelig evalueringsproblem) øvelse for å bekrefte kommandoen for distribusjon.

The Riverine Squadrons distribuere som et element til Midtøsten og har gjort Naval History igjen som å bringe Brown Water Navy Sailors tilbake til det 21. århundre. Kommandoene er glade for å ha gjort historie, bli plankeiere og har nå over tiår med videreutviklet erfaring i farlig sone rundt om i verden.

Typene oppdrag antatt av disse Riverine-enhetene er følgende:

Coastal Riverine Force er opplært og utstyrt for å gjennomføre, havn og havn sikkerhet, høyverdig enhet sikkerhet og eskorte, overvåking og rekognosering, innføring og utvinning av små enheter, og kommando og kontroll for å støtte tildelte enheter. Coastal Riverine Force-medlemmene er i stand til å drive 24-timers drift i alle værforhold og klima.


Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?