• 2024-09-28

Fjørfe Veterinær Jobbbeskrivelse

FJ и GROMOV - здравые понятия

FJ и GROMOV - здравые понятия

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fjærkre veterinærer er små dyr lege som spesialiserer seg på fjærfe medisin og ledelse. De er lisensierte dyrehelsepersonell med avansert opplæring i forvaltningen av fjærfearter som høner, kalkuner og ender.

Typiske plikter for fjørfedyrestifter er å gi grunnleggende undersøkelser, observere flokadferd, gi vaksinasjoner, gjennomføre inspeksjoner, vurdere kjøtt eller egg, ta prøver for analyse, lage næringsinnstillinger og utarbeide flockhelseprosedyrer.

Det er ikke uvanlig for fjærkre dyrene å jobbe ganske regelmessige timer innen en fem til seks dagers arbeidsuke, spesielt når de har en fast praksis med vanlige klienter / pasienter.

Karrieremuligheter for fjørfeedyr

Fjærkre veterinærer kan fokusere på en bestemt art av interesse (kyllinger, ender eller kalkuner) eller på en bestemt type produksjon (egg eller kjøtt). De kan også overganges til alminnelig aviær praksis eller ledsagere, jobbe som veterinærmedisinske salgsrepresentanter, eller gå inn i reguleringsinspeksjonsroller.

Utdanning og opplæring

Fjærkre veterinærer begynner med å fullføre en doktorgrad i veterinærmedisin (DVM) grad, som oppnås etter en omfattende studie i både store og små dyr medisin. Etter uteksaminering må nye veterinærer passere Nord-American Veterinary Licensing Exam (NAVLE) for å bli kvalifisert for lisensiering.

Etter å ha fullført DVM-graden, må en veterinærsøkebrettsertifisering i fjærfe spesialitet forfølge ytterligere opplæring gjennom et bosted, publisere artikler som er relevante for fjærfemedisin, og søke sponsorering av nåværende styre sertifisert fjørfe veterinærer.

American College of Poultry Veterinarians (ACPV) administrerer sertifiseringseksamen for fjærkremedisin i USA. Styrets sertifiseringseksamen for fjærkremedisin består av tre deler: projiserte bilder, flervalgsspørsmål og en skriftlig praktisk prøve.

Som et tilleggsopplæringsalternativ tilbyr University of Georgia Master of Avian Health and Medicine (MAHM) grad for veterinærer. Denne ikke-avhandlingene programmet tilbys helt online og er anerkjent av American College of Poultry Veterinarians (ACPV).

Profesjonelle foreninger

Foreningen av aviær veterinærer (AAV) er en av de største faglige organisasjonene som fokuserer på aviær medisin og publiserer den velkjente Journal of Avian Medicine and Surgery. AAV er vertskap for en fremtredende nasjonal konferanse årlig som deltar av mange industriledere. Den internasjonale avdelingen av AAV er kjent som European Committee of Veterinary Aviation (EAAV) og har medlemmer fra Europa, Dubai og Nord-Afrika.

World Veterinary Poultry Association (WVPA) er en internasjonal gruppe spesielt dedikert til fjærfe medisin. WVPA er vertskap for en global konferanse hvert annet år.

Jobbutsikt

Ifølge data fra Bureau of Labor Statistics (BLS) vil veterinærutdanningen vise vekst på ca 12 prosent i 2022, noe som er omtrent det samme som gjennomsnittet for alle yrker. BLS hadde tidligere forventet vekst med en mye sterkere hastighet, men den projeksjonen har blitt reined på grunn av det økende antall kandidater og en flatt etterspørsel etter tjenester.

Utsikter kan fortsatt være sterke for fjørfeutøvere på grunn av det begrensede antall styremedisinske spesialister i feltet.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.