• 2024-06-24

Topp 10 jobber for markedsføring Majors

Interessert i markedsføring og kommunikasjon?

Interessert i markedsføring og kommunikasjon?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Markedsføring innebærer å fremme bestemte produkter og tjenester til forbrukerne, og overbevise forbrukerne om at de skal kjøpe disse produktene. Hvis du elsker ideen om å lære om produkter og forbrukere og finne kreative måter å selge produkter til målgruppen, kan en markedsføringskrise være riktig for deg.

Er du en markedsfører som er interessert i en karriere innen markedsføring? Nysgerrig om karrieremuligheter? Markedsføring majors utvikler et bredt spekter av ferdigheter og kunnskaper som kan brukes til jobber i alle sektorer av økonomien.

Markedsføring Major Ferdigheter

Studenter som har stor markedsføring, utvikler en rekke ferdigheter som kan brukes på tvers av bransjer. For eksempel utvikler markedsføring majors sterke forskningsferdigheter. Når de arbeider med markedsundersøkelser, må de vurdere forbrukernes behov og preferanser for produkter og tjenester. Dette krever både kvantitative og kvalitative forskningsferdigheter.

Kommunikasjon er sentral for effektiv markedsføring, slik at elevene forbereder sine skriftlige, muntlige og presentasjonsferdigheter mens de fullfører oppdrag og praktik. De komponerer plasser for reklamekampanjer, tekst for pressemeldinger og innhold for sosiale medier. De lærer å skrive for et bredt utvalg av publikum.

Mange markedsføringsprosjekter på college er teamoppgaver. Derfor utvikler markedsføringsledere også sterke ledelses- og samarbeidsevner.

Markedsføringsledere lærer også å planlegge og fremme hendelser og kampanjer. Studenter med sterke mellommenneskelige ferdigheter utvikler muligheten til å engasjere andre direkte og oppfordre dem til å kjøpe produkter og tjenester. Markedsføring majors med en kreativ bøyd utmerke seg på visuell kommunikasjon og produktdesign samt conceptualizing slagord og temaer for markedsføringskampanjer.

Beste jobber for markedsføring Majors

Den beste jobben for deg som markedsføringsverdi vil avhenge av ditt unike sett med ferdigheter, verdier, personlighetstrekk og interesser. Denne listen vil hjelpe deg med å identifisere noen tradisjonelle og ikke-tradisjonelle alternativer for vurdering.

Pass på å snakke med fakultet, alumni, høyskolekarriere og andre nettverkskontakter for å skape andre muligheter som passer for din bakgrunn.

1. Admissions Representative

Admissions kontorer markedskollegier og andre utdanningsinstitusjoner til potensielle studenter og deres familier. Markedsføring majors har forskning ferdigheter og kunnskap om markedsføring strategier for å hjelpe inntakskontorer fremme deres institusjoner.

Markedsføring majors som kan engasjere potensielle studenter, avdekke sine interesser på en høyskole og presentere fordelene ved å delta på skolen deres, kan være svært effektive som opptaksmedlemmer. Opptaksmedlemmer benytter organisasjons- og hendelsesplanleggingsevnen til markedsføring som er viktig for å koordinere åpne hus og andre opptaksprogrammer. Presentasjonsferdigheter er avgjørende som inntaksmedlemmer representerer sine institusjoner på høyskole messer og skolebesøk.

2. Brand / Product Manager

Brandledere overvåker alle aspekter ved markedsføring av et produkt eller en tjeneste. De starter vanligvis karrierer som assistenter, markedsanalytikere, salgsrepresentanter eller praktikanter i utviklingsprogrammer før de oppnår en MBA.

Markedsføringsledere har kunnskap om markedsundersøkelser, reklame og produktutvikling som kreves for denne rollen. Meget utviklede analytiske ferdigheter er nødvendige for å evaluere forbrukertrender og forskning relatert til et produkt. Brandledere velger og leder andre avdelinger eller entreprenører som utfører forskning, medieplanlegging og reklame om deres merker.

Presentasjon og overbevisende ferdigheter er kritiske når pitching budsjetter og andre produktforslag til ledere på et firma.

3. Arrangement / møteplanlegger

Bryllup, alumni samlinger, pressekonferanser, profesjonelle konferanser, treningsøkter og salgsfremmende arrangementer krever alle en planlegger som kan forutse behovene og preferanser til et publikum. Markedsføringsledere har forsknings- og analytiske ferdigheter for å vurdere hva forbrukerne av hendelser kan se etter i et program.

Studenter eller nyutdannede med en historie om å organisere og fremme campushendelser vil ha nytte av å utforske dette alternativet. Skriveferdigheter og anlegg med sosiale medier vil gjøre det mulig for markedsføringen å publisere hendelser og tegne et levedyktig publikum.

4. Fundraiser

Utviklingsarbeidere og andre som samler inn penger til ideelle organisasjoner, markedsfører i hovedsak sine organisasjoner til offentligheten. I denne kapasiteten vurderer de interessene til potensielle givere og utvikler kommunikasjoner som legger vekt på nøkkeltjenester fra organisasjonene.

Fundraisers tapper presentasjon og mellommenneskelige ferdigheter i markedsføring store for å gjøre pitches til grupper av potensielle givere. De organiserer og publiserer arrangementer og sikre sponsorater fra bedrifter.

5. Markedsføringsassistent

Markedsføring fagfolk ofte ansette nyutdannede som assistenter til å utføre støtte plikter og mer rutinemessige oppgaver. Markedsføringsledere med sterk fagkunnskap og detaljorientering kan bruke denne posisjonen som en inngangsport til mer ansvarlige jobber i feltet.

Organisasjons- og hendelsesplanleggingskompetanse hjelper markedsføringsledere til å koordinere markedsføringsinitiativer. Skrive- og redigeringsevner som er gjennomført gjennom markedsføringsstudier, hjelper assistenter til å komponere og revidere markedsføringskommunikasjon. Facility med sosiale medier applikasjoner gjør det mulig for assistenter å øke sin organisasjones online tilstedeværelse.

6. Markedsanalyse Analyst

Markedsføringsledere med sterk kvantitativ, analytisk og forskningsferdighet bør undersøke denne rollen. Markedsanalyser analyserer og gjennomfører vurderinger av forbrukerreaksjoner på nye produkter / tjenester, modifiserte produkter, emballasje og reklametemaer. De samler, organiserer og tolker data ved hjelp av programvare og statistiske verktøy.

Markedsanalyser må forberede og levere presentasjoner til markedsførere som fremhever sine funn, i likhet med de akademiske rapportene fra markedsføringsledere. De kreative talentene i markedsføring majors er nyttige når man velger metoder for å fremkalle forbrukerresponser på produkter.

7. Medieplanlegger

Marketing majors er godt rustet til å analysere visning, lesing, lytting og surfing mønstre av ulike forbrukergrupper som kreves av medieplanleggere. Medieplanleggere arbeider for å avgjøre hvilke former for medier et selskap skal bruke for å tiltrekke seg forbrukere eller få brukere. Studenter som er godt organisert, systematisk og komfortabel med kvantitativ tenking og fascinert av media, bør ta hensyn til dette feltet.

De fleste kandidater vil starte opp i støtteposisjoner som medieassistenter, hvor oppmerksomhet på detaljer, organisering av data, generering av regneark og forberedelse av presentasjoner vil være vanlig arbeidsansvar.

8. Representantrepresentant

Markedsføring majors lærer å analysere et publikum og identifisere hvilke typer kommunikasjon som kan påvirke den demografiske. Dette er et hovedmål for PR, en bransje som fokuserer på å hjelpe en klient til å utvikle og opprettholde et positivt rykte med publikum. Markedsføringskandidater med sterke journalistiske skriveferdigheter er ofte godt egnet for PR-jobber som involverer engasjerende med media for å fremme en klient.

Offentlige taler-, organisasjons- og hendelsesplanleggingsevner hjelper markedsføringen som er viktig for å organisere pressekonferanser og andre publisitetshendelser. Extroverts som enkelt kan utvikle en rapport med viktige kontakter trives ofte i dette yrket.

9. Salgsrepresentant

Det ultimate målet for alle markedsføringsbedrifter er å øke salget av produkter eller tjenester. Det er mange salgsprosjekter tilgjengelig, og disse stillingene kan fungere som et utmerket springbrett for karriere i andre markedsområder.

Markedsføring majors lærer å vurdere forbrukernes preferanser. De forbedrer også de muntlige og presentasjonsevner som trengs for å gjøre effektive salgssteder. Markedsføringsledere med konkurransedyktig karakter, utgående personlighet og evne til å sprette tilbake fra svikt, vil være godt egnet for salgsjobber.

10. Social Media Manager

Organisasjoner av alle slag har lagt økt vekt på online markedsføring. Social media-ledere orkestrere tilstedeværelsen og avgrense bildet av deres organisasjoner på utsalgssteder som Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Instagram og Tumblr. Tekniske kunnskapsrike markedsføringsledere med sterke kreative og skriveferdigheter kan utmerke seg i denne rollen.

Sosialmediasledere tapper teamarbeidskompetansen til markedsføring som er viktig for å jobbe sammen med ansatte fra andre driftsenheter hos sine firmaer. De må ha overbevisende evne og finesse med folk til å samarbeide samarbeid fra kolleger over hvilke de ikke har noen formell myndighet.


Interessante artikler

Administrere uventet på jobb

Administrere uventet på jobb

Å administrere uventet på jobb er en viktig ferdighet som kan redde bedriften din. Lær hvordan du klargjør på forhånd og hva du skal gjøre når en krise oppstår.

Lær hvordan å håndtere en vanskelig ansatt

Lær hvordan å håndtere en vanskelig ansatt

Å håndtere vanskelige medarbeidere er en utfordrende, viktig del av lederens jobb. Her er noen gode tips om hvordan du kan navigere i denne utfordringen

10 tips for å håndtere hver dag folk på arbeidsplassen din

10 tips for å håndtere hver dag folk på arbeidsplassen din

Å håndtere effektivt med kollegaer og sjefer på jobb, vil hjelpe deg med å lykkes. Følg disse ti tipsene for å forbedre dine ferdigheter med kolleger.

Lær hvordan du bygger salgsrapport

Lær hvordan du bygger salgsrapport

Salg handler ofte om å skape en situasjon der utsikten føles komfortabel og trygg. Det betyr å utvikle rapport tidlig i prosessen.

Hvorfor Cover Letters bør være for arbeidsgivere

Hvorfor Cover Letters bør være for arbeidsgivere

Resume cover bokstaver materie - eller de burde - til arbeidsgivere. Her kan du lære når du vurderer kandidatbrevet ditt. Finne ut mer.

Negative konsekvenser av seksuell adferd på karrieren din

Negative konsekvenser av seksuell adferd på karrieren din

En studie fant at kvinner som oppfører seg seksuelt på jobben, er mindre sannsynlig å tjene kampanjer, og de gir mindre penger. Lær hvorfor sexy ikke er bedre på jobb.