• 2024-06-28

9 selskaper som ønsker å finne deg deltidsarbeid

Playful Kiss - Playful Kiss: Full Episode 12 (Official & HD with subtitles)

Playful Kiss - Playful Kiss: Full Episode 12 (Official & HD with subtitles)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er du en mor som vil jobbe deltid? Kanskje familiebehov har ført til at du føler deg nødt til å kutte timene dine, men du har ikke råd til eller ikke vil forlate arbeidskraften helt. Eller kanskje du er ute etter å bli med på arbeidsstokken etter å ha vært hjemme hos deg, og vil gjerne vade i stedet for å dykke inn igjen.

Hvis du jobber for tiden på heltid, er det beste stedet å begynne å lete etter deltidsarbeid i ditt firma. Du vet ikke om du ikke spør. Hvis du kan forhandle fleksible timer på din eksisterende jobb, kan du muligens beholde senioritet, fordeler og jobbkontinuitet. Du trenger ikke å bevise deg selv hos et nytt selskap eller lære en ny stilling. I stedet kan du fokusere på overgang til deltidsarbeid.

Hvis det ikke er et alternativ, er det flere selskaper som søker å matche fagfolk, for eksempel arbeidende mødre, med prosjektbaserte, freelance og kontrakt deltid jobber.

  • 01 FlexJobs.com

    Jobbpostfirmaet FlexJobs.com samler legitime jobber med noen form for fleksibilitet, for eksempel telekommunikasjon, deltid eller flextime-tidsplaner, eller freelance-kontrakter. Selskapets forskergruppe har som mål å finne og vise de beste jobbene som oppfyller disse kriteriene, og filtrere ut svindel, søppel og s, som er spesielt utbredt i deltid og gig-arbeid.

    Alle kan bla gjennom jobber på nettstedet, men med en betalt månedlig, kvartalsvis eller årlig medlemskap, kan du få en detaljert rapport om hvilken som helst jobb som er oppført på nettstedet, inkludert den beste måten å søke på, samt jobbsøkelister, ferdighetsprøver og innhold fra eksperter. Det er også et gratis ukentlig nyhetsbrev som tilbys av firmaet som inneholder jobboppføringer, tips og annet innhold.

  • 02 Den andre Shift

    Job-plassering selskapet Second Shift søker å matche kvinnelige talent med arbeidsgivere som søker deltidsarbeidere, midlertidige jobber eller spesielle prosjektarbeid, vanligvis innen markedsføring, økonomi og menneskelige ressurser, eller i strategi og kreative ruller.

    Du må søke om medlemskap og bli godkjent. Dette krever innlevering av legitimasjon og referanser, som selskapet vil verifisere, og gjennomføre et personlig intervju. Hvis du aksepteres i nettverket, vil selskapets matchende algoritme velge prosjekter som stemmer overens med dine spesifikke ferdigheter.

    Den andre Shift håndterer betalingsbehandling og skattepapir for deg. Mens det ikke er noen forhåndsavgift, når du fullfører et prosjekt, vil The Second Shift beholde 5% av betalingen.

  • 03 Kraft til å fly

    PowerToFly er en rekrutteringsplattform som spesialiserer seg på å knytte kvinner til selskaper innen teknologi, digital, salg og markedsføring. Selskapets oppdrag er å "oppfordre mangfoldighet rekruttering og ansettelse" på firmaer som spenner fra oppstart til Fortune 500-selskaper, med fokus på tekniske roller.

    Du kan søke jobbannonser på nettstedet på bestemte steder eller for eksternt arbeid, noe som ofte er ideelt for mødre som ønsker å jobbe deltid. Når du registrerer deg og oppretter profilen din, velger du alternativet "Vanlig medlem" hvis du vil ansette ledere for å kunne se profilen din. Hvis det å være synlig på et arbeidssted som dette kan være problematisk gitt din nåværende ansettelsessituasjon, kan du velge alternativet "Fellesskapsmedlem" for å dra nytte av PowerToFlys tilbud uten å gjøre profilen din offentlig. Det er ingen medlemsavgifter for dette nettstedet.

  • 04 Prokanga

    Prokanga er et bemannings- og rekrutteringsfirma som har som mål å koble mellom fagfolk på toppnivå, på jakt etter rådgivning, fleksibelt eller prosjektbasert arbeid med selskaper, særlig innen økonomi, markedsføring, ideell ledelse, ledelse og småbedrifter eller start- opp roller. Det typiske Prokanga-medlemmet er noen som for tiden har en heltidsjobb, men ønsker å flytte inn i en mer fleksibel rolle.

    Etter at du har sendt CV, vil Prokanga kontakte deg direkte hvis de har et prosjekt eller arbeid som passer din ekspertise. For en $ 5 månedlig abonnementsavgift, kan du få tilgang til alle åpne stillinger på selskapets arbeidsstyrke direkte. Prokanga tilbyr også karriere konsulenttjenester.

  • 05 Werk

    Werk tilbyr "det eneste jobbbrettet med forhåndsforhandlet fleksibilitet", med jobber innen økonomi, regnskap, kommunikasjon og PR, kreative tjenester, innsamling, lov, markedsføring, drift, produktstyring, salg og forretningsutvikling. Werks plattform fokuserer på jobber med en slags fleksible rammer, som deltidsarbeid, fjernstillinger eller jobber som gjør at du kan skifte timer, men det gir ikke prosjektbaserte eller kortsiktige muligheter.

    Alle kan bruke Werk, men selskapet anerkjenner at arbeidsmedlemmer, spesielt, ofte krever fleksibilitet for å lykkes og klatre i bedriftsstigen. Werk koster et årlig medlemsavgift.

  • 06 FlexProfessionals

    Hvis du bor i Washington, D.C., eller Boston metro områder og har en høyskole grad og minst et tiår med profesjonell arbeidserfaring, FlexProfessionals kan være perfekt for deg. Grunnlagt av tre mødre som jobbet med fagfolk, søker selskapet å matche kvalifiserte arbeidssøkere med deltid (10-32 timer i uken), fleksibelt eller prosjektbasert arbeid.

    Selskapet plasserer folk med selskaper innen blant annet økonomi, regnskap, markedsføring, PR, prosjektledelse, lov, grafisk design og forretningsutvikling, men det virker ikke med selskaper i medisinske eller utdanningsområder.

    Registrer deg gratis via nettsiden og last opp ditt CV. Du kan deretter søke på jobber du er interessert i. Flexprofessorer vil gjennomgå alle kandidater som har søkt om en bestemt jobb og deretter gjennomføre telefon og personlig intervjuer med toppkandidater.

  • 07 Mamma prosjektet

    Mom-prosjektet er et digitalt talentmarked og samfunn som forbinder profesjonelt oppnådde mødre (eller noen som identifiserer med sitt oppdrag) med selskaper som ser etter fagfolk i prosjektledelse, markedsføring, teknologi, salg, administrasjon, økonomi, menneskelige ressurser og juridiske felt.

    Medlemskapet er gratis. Når du har opprettet en profil, vil du bli matchet med jobber som oppfyller dine ferdigheter og fleksibilitetsbehov. Du kan da by på jobber som interesserer deg, forhandle kompensasjonen med arbeidsgiveren.

  • 08 Mom Corps

    Mom Corps er en del av Corps Team, som beskriver seg som en "landsomfattende, boutique, talent rådgivende, søk og bemanning firma." Det fokuserer på å hjelpe fagfolk å finne jobber innen regnskap, finans, markedsføring, HR og andre næringslivsrelaterte næringer.

    Du kan registrere deg gratis på nettet, søke på jobbbrettet for fleksible og deltidsjobber, søke stillinger og motta ukentlige meldinger om nye jobber. Du kan også bli kontaktet av selskapets rekrutterere hvis de finner en jobbkamp for deg.

  • 09 HireMyMom.com

    HireMyMom.com forbinder mødre med legitime hjemmebaserte jobber og prosjekter på nesten alle karriereområder, inkludert blogging, kopiering, økonomi, kundeservice, administrasjon, markedsføring og salg.

    Arbeidsforespørsler blir overvåket av selskapets ansatte for å sikre at de er legitime. Du har muligheten til å se prosjekter og søke på nettet, og mottar også daglig jobbvarsler. En kvartalsavgift belastes for å bruke tjenesten.


  • Interessante artikler

    Wildlife Officer Karriereprofil

    Wildlife Officer Karriereprofil

    Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

    Wildlife Manager Karriereprofil

    Wildlife Manager Karriereprofil

    Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

    Wildlife Rehabilitation Training

    Wildlife Rehabilitation Training

    Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

    Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

    Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

    Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

    Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

    Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

    Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

    Wildlife Veterinarian Job Profile

    Wildlife Veterinarian Job Profile

    Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.