• 2024-06-30

US Military Combat Action Badge Criteria

The new Expert Soldier Badge

The new Expert Soldier Badge

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I juni 2005 annonserte USAs hær offisielt krav til kvalifikasjon for Combat Action Badge (CAB). Kravene er lagt ut i en avdeling for hærbrevet som også diskuterte endringer i Combat Infantryman Badge (CIB) og Combat Medic Badge (CMB).

Ytelseskrav

CABs opprettelse ble godkjent av høvdingskonsulent Peter J. Schoomaker 2. mai 2005 for å gi spesiell anerkjennelse til soldater som personlig engasjerer eller er engasjert av fienden. "Warfare er fortsatt en menneskelig innsats," sa Schoomaker. "Vår hensikt er å gjenkjenne soldater som demonstrerer og lever Warrior Ethos."

CAB, hvis design har både bajonett og granat, kan tildeles til enhver soldat som utfører tilordnet oppgave i et område hvor fiendtlig brannlønn eller overhengende fareavgift er autorisert, som er personlig til stede og aktivt engasjert eller engasjert av fienden, og utfører tilfredsstillende i samsvar med de foreskrevne regler for engasjement, i henhold til de spesifikke kvalifikasjonskravene.

Prisen på CAB er ikke begrenset av en gren eller militær yrkesfaglig spesialitet; For å motta CAB må imidlertid en soldat ikke tilordnes eller festes til en enhet som vil kvalifisere soldaten for CIB eller CMB.

"Den globale krigen mot terrorisme og tilhørende operasjoner vil være den første epoken av konflikten som vurderes for denne prisen," sa militærpresident Lt. Kollega Bill Johnson. "18. september 2001 er den effektive datoen for den nye prisen. Det er da president Bush undertegnet den felles resolusjonen til senatet 23, som tillot bruk av militærstyrke mot de som er ansvarlige for de siste angrepene som ble lansert mot USA."

Bekjemp handlingskilt

2. mai 2005 godkjente høvdingstjenesten, hæren opprettelsen av CAB for å gi spesiell anerkjennelse til soldater som personlig engasjere seg eller er engasjert av fienden.

Intent. Kravene til tildeling av CAB er gren og MOS immaterielle. Oppdrag til en våpenstyringsenhet eller en enhet organisert for å utføre nært eller støtende kampoperasjoner, eller å utføre offensiv kampoperasjoner, er ikke nødvendig for å kvalifisere seg til CAB. Det er imidlertid ikke ment å tildele alle soldater som tjener i en kampsone eller nærtende fareområde.

Spesifikke kvalifikasjonsbehov

(a) Kan bli tildelt noen soldat.

(b) Soldat må utføre tilordnet oppgave i et område der fiendtlig brannlønn eller overhengende fareavgift er autorisert.

(c) Soldaten må være personlig til stede og aktivt engasjere seg eller være engasjert av fienden og utføre tilfredsstillende i samsvar med de foreskrevne regler for engasjement.

(d) Soldat må ikke tilordnes / festes til en enhet som vil kvalifisere soldaten til CIB / CMB. (For eksempel er en 11B tildelt Corps-ansatte kvalifisert for tildeling av CAB. En 11B som er tildelt en infanteribataljon er imidlertid ikke kvalifisert for tildeling av CAB.)

(e) Andre tjenester og utenlandske soldater. Kan bli tildelt medlemmer av de andre amerikanske væpnede styrker og utenlandske soldater som er tildelt en amerikansk hærsenhet, forutsatt at de oppfyller de ovennevnte kriteriene (det vil si KATUSA i 2d ID).

(f) Kvalifikasjonsperioder. Prisen på CAB er autorisert fra 18. september 2001 til en dato som skal bestemmes. Prisen for kvalifiserende tjeneste i enhver tidligere konflikt er ikke autorisert.

Etterfølgende utmerkelser

(a) Kun en CAB kan tildeles i en kvalifiseringsperiode.

(b) Andre og tredje utmerkelser av CAB for etterfølgende kvalifikasjonsperioder vil bli indikert ved å overføre henholdsvis en og to stjerner, sentrert på toppen av merket mellom eikekransens punkter.

Retroaktive priser: Retroaktive priser for CAB er ikke autorisert før 18. september 2001. For service på eller etter 18. september 2001, vil søknader (inkludert dokumentasjon) for tilbakevirkende priser fra CAB bli videresendt gjennom

første to-stjernes general i kommandoen til CG, USA HRC, ATTN: AHRC-PDO-PA, Alexandria, VA 22332-0471.

Bruk policy

CAB er kategorisert som et gruppe 1-emblem (se AR 670-1).

Flere utmerkelser: Soldater kan bli tildelt CIB, CMB og CAB for samme kvalifiseringsperiode, forutsatt at kriteriene for hvert merke er oppfylt. Imidlertid er etterfølgende utmerkelser av samme merke innen samme kvalifikasjonsperiode ikke autorisert.

Hvem kan tildele CIB, CMB og CAB: De kan bli tildelt av en kommandant delegert myndighet av hærens sekretær under krigstid eller CG, USAHRC.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.