• 2024-09-28

68S Preventive Medicine Specialist Jobbbeskrivelse

MOS 68N Cardiovascular Specialist

MOS 68N Cardiovascular Specialist

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forebyggende medisinske spesialister er en del av teamet som er ansvarlig for å studere og forebygge spredning av infeksjon og sykdom i hæren. Disse soldatene utfører og bistår med forebyggende medisin inspeksjoner, undersøkelser og laboratorie prosedyrer.

Mens de ikke er leger, har soldater i denne jobben, som er militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 68S, en nøkkelrolle for å holde hæren sunn.

Penger for MOS 68S

Disse soldatene overvåker små forebyggende medisinske tjenester eller enheter og organiserer vann- og matrensningsprogrammer. De har også ansvaret for å overvåke programmer som holder styr på forholdene i ulike miljøer som soldater møter, å samle inn og analysere relevante data og overvåke de administrative funksjonene til forebyggende medisinske aktiviteter, for eksempel registrering og lignende.

Dette er ikke en rolle som vil behandle pasienter direkte, men disse soldatene gjør det avgjørende arbeidet med å studere hva som gjør soldatene syk, hvordan infeksjoner sprer seg i hæren og hvordan å forebygge sykdomsutbrudd blant militæret.

Opplæring for leger forebyggende medisin spesialister

Jobbutdanning for en spesialist i forebyggende medisin krever ti uker med Basic Combat Training og 15 uker av Avansert Individuell opplæring, som inkluderer arbeidstrening og øvingsprøveprøver. Du vil teste mange eksemplarer og analysere mye informasjon i denne rollen, men selv om du har tidligere erfaring, må du lære hærens protokoller for denne typen arbeid.

Noen av ferdighetene du lærer i trening for MOS 68S inkluderer prosedyrer for sanitær inspeksjon, forståelse av parasitter og sykdommer som påvirker mennesker, og bakteriologisk analyse av drikkevann.

Kvalifiserende for MOS 68S

Soldater i denne jobben må score en 101 i fagfaglig teknisk (ST) aptitude område av testen for vitenskapelig ytelse (ASVAB).

Hvis du har interesse for biologi, kjemi eller algebra (eller en kombinasjon av alle tre), vil du sannsynligvis være en god passform for denne stillingen. Du må kunne følge nøye detaljerte og tekniske prosedyrer nøyaktig og ha en sterk interesse for teknisk, epidemiologisk og annet vitenskapelig arbeid.

Det er ikke krav om sikkerhetsklarering, men du trenger normal fargesyn, noe som betyr ingen fargeblindhet. Du kan motta kreditt for denne jobben for å fullføre ett år hver av videregående kjemi og algebra, eller deres ekvivalenter.

Sivilbefolkningene ligner på MOS 68S

Denne jobben forbereder soldater for ettermarsj karriere i en rekke jobber innen helse og sikkerhet. Spesielt vil de være kvalifisert til å fungere som helsepersonell.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.