• 2024-07-02

Eksempel på et kronologisk CV

Hvordan lage en god CV

Hvordan lage en god CV

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Følgende er et eksempel på et kronologisk CV. Dette er et CV som viser arbeidshistorikken din i omvendt kronologisk rekkefølge (dvs. begynner med den nyeste jobben din først). Denne typen gjenoppta gir deg muligheten til å gi stolthet i stedet for dine nyeste og fremragende talenter, ferdigheter og kompetanse, slik at en ansattssjef vil være interessert nok til å lese gjennom hele ditt CV.

Kronologisk CV er det mest brukte formatet, og med god grunn. De fleste arbeidsgivere foretrekker kandidater som har nåværende eller svært ny erfaring i sine karrierefelt. Jo mer erfarne en potensiell nyansatt, desto mindre sannsynlig vil det være at arbeidsgiveren må bruke tid og penger til å trene dem etter at de er ansatt.

Hvis du har en enkel arbeidshistorie - en hvor du har arbeidserfaring i arbeidsområdet du målretter mot, med få betydelige arbeidsledighetsgap - så er det et kronologisk CV som er veien å gå. Mens det er greit å inkludere to eller tre stillingsbeskrivelser i delen "Profesjonell erfaring", bør du ikke presentere mer enn 15 års arbeidshistorie. Å gjøre det kan føre til at søknaden din blir utsatt av arbeidsgivere som er skyldig i "alderdom".

Hvis din karrierehistorie på den annen side har medført mye jobbhopping mellom kortvarige roller eller er i et annet felt enn det du målretter mot, kan du tenke på å bruke et ikke-kronologisk funksjonelt CV eller et kombinasjons CV-format i stedet.

Kronologisk CV-eksempel

Dette er et eksempel på et kronologisk CV. Last ned kronologisk CV-malen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Kronologisk CV-eksempel (Tekstversjon)

James søker

17017 Home Blvd.

Edmond, OR 00222

c: 555-555-1212

e: [email protected]

OVERSIKT

Energisk og motiverende leder med en bevist evne til effektivt å styre både ansatte og lange og kortsiktige prosjekter. En selvstarter og sterk selvstendig arbeidstaker som utmerker seg ved å analysere produkter og prosedyrer for å generere nye ideer som forbedrer effektivitet og produksjonskvalitet.

PROFESJONELL ERFARING

COMFORT, INC., Edmond, OR

SJEF (2014-Nå)

Administrer daglig drift av et $ 1 million skumisoleringsselskap.

  • Tren og overvåke arbeidspersoner i mer effektive produktinstallasjonsteknikker, noe som resulterer i redusert materialavfall med 20 prosent og arbeidstid med 43 prosent.
  • Instrumentelt i å utvikle salgsteamets kunnskaper innen byggevitenskap og energibesparelse for å gi kundene informasjonen for å kunne planlegge og bruke sprøyteskumisolasjon.

MILITÆRBASE. Edmond, OR

DATA NETWORK MANAGER (2012-2014)

Administrert kommando- og kontrolldatanettverk som brukes til å generere videorepresentasjon av geografisk område rundt skipet. Laget besto av 38 personer fra fire avdelinger.

  • Produksjonskontrollansvarlig - Koordinert innsatsen til 135 personer som benytter 37.000 man timer. Fullførte 520 arbeidsplasser på over 4 millioner dollar i løpet av en 13 måneders oppussingsperiode.
  • Assistant Command Duty Officer - Dirigert daglig rutine med en arbeidsavdeling på 600 ansatte fra 12 forskjellige avdelinger.

MILITÆRBASE. Edmond, OR

INSTRUKSØRPILOT (2008–2012)

Administrert, koordinert og overvåket fly og akademisk trening for USAs fly treningsprogram som omfattet over 200 instruktører og 600 studenter i fem enheter.

  • Koordinert og overvåket fire flykommandører for å sikre at pilotfyllnadsgraden møtte kvartalsvise og årlige mål.
  • Administrerte og planlagte 11 instruktørpiloter og 38 flystudenter for å fullføre grunnleggende og mellomflytstrening.

UTDANNELSE OG OPPLEVELSE

  • AUBURN UNIVERSITY, MBA i finans, 2018
  • UNIVERSITET AV COSTA RICA, Bachelor of Arts in Business Economics, 2004
  • Aviator - Avansert Flight Training, United States Flight Patrol

Interessante artikler

Slik tar du pensjon med en eldre ansatt

Slik tar du pensjon med en eldre ansatt

Å oppnå pensjonering med en eldre ansatt er et berørt tema. Du må planlegge arbeidsstyrken din, men du vil ikke diskriminere på grunn av alder.

Hvordan bygge en kultur av ansvarlighet

Hvordan bygge en kultur av ansvarlighet

Her er åtte ting ledere kan gjøre for å skape en kultur som verdsetter ansvarlighet på arbeidsplassen.

Hvordan bygge et prosjekt med høy ytelse

Hvordan bygge et prosjekt med høy ytelse

Høyytelseslag er et produkt av forsiktig planlegging og hardt arbeid fra prosjektlederne for å sette scenen for lag og medlems suksess.

Hvordan bygge en profesjonell portefølje

Hvordan bygge en profesjonell portefølje

Lær hvordan du lager en profesjonell portefølje. Å ha en er en fin måte å vise arbeidsgivere spesifikke eksempler på arbeidet ditt og kan få deg umiddelbart innleid.

Air Force Enlisted Force Structure

Air Force Enlisted Force Structure

Luftvåpenet har en bestemt rangeringsstruktur, samt det generelle og spesifikke ansvaret hver rang bærer.

Slik bygger du en ReverbNation-profil

Slik bygger du en ReverbNation-profil

ReverbNation gjør det enkelt å administrere alle dine sosiale medier. Finn ut hvordan du bruker nettstedet for å markedsføre musikk og oppdateringer.