• 2024-09-28

Hvordan ledere overvåker og kontrollerer arbeiders adferd

Hvordan vil ledere ledes?

Hvordan vil ledere ledes?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ledere må overvåke gruppens aktiviteter og de eksterne kreftene. Uten overvåking vil du ikke vite om planen din virker, eller om den må justeres. Deretter må ledere kontrollere de elementene de har kan kontroll for å holde alle beveger seg mot målet.

I kontrolloppgaven overvåker du arbeidet som gjøres, sammenligner du planens faktiske fremgang, og du verifiserer at organisasjonen fungerer når du har designet den. Hvis alt går bra, trenger du ikke å gjøre noe annet enn å overvåke. Men det skjer sjelden. Noen blir syk iterasjonen av hver databasesort tar lengre tid enn forventet; en nøkkelkonkurrent dråper sine priser; en brann ødelegger bygningen ved siden av, og du må evakuere i flere dager, eller noen annen faktor påvirker planen din.

Kontrolltrinnet dikterer nå at du må gjøre noe for å minimere effekten og bringer ting tilbake til ønsket mål så raskt som mulig.

Det betyr at du går tilbake til planleggingsstadiet og justerer planene. Dette kan kreve endring i organisasjonen og omdirigering av lagmedlemmer mot de nye målene. Kontroller deretter den nye planen og juster om nødvendig. Denne syklusen fortsetter til du fullfører oppgaven.

Noen tilleggsaspekter av skjerm og kontroll

  • Å holde poeng vinner ikke:Det er ikke noe poeng i overvåking hvis du ikke foretar handling basert på informasjonen. Ikke bare følg med. Sørg for at du måler de riktige tingene og deretter ta til rette for å løse eventuelle problemer som målingene peker på.
  • Du kan ikke administrere det du ikke måler: Med mindre du måler noe, vet du ikke om det blir bedre eller verre. Du kan ikke klare for forbedring hvis du ikke måler for å se hva som blir bedre og hva som blir verre. Denne artikkelen hjelper deg å vite hvordan og hva du måler.
  • Ikke la prosessen komme i veien for resultatene:Mens denne artikkelen spesifikt omhandler spørsmålet om overplanlegging, gjelder det også for overvåkingsoppgaven. Ikke fokus så mye på overvåkingsoppgaven at du ikke tar kontroll og foretar endringene som er nødvendige.
  • Ansattes Coaching: Når skal du gå inn? En god leder vil alltid overvåke hva deres ansatte gjør, men vil ikke gripe inn for å trene sine ansatte unntatt under spesielle forhold. Å vite når man skal la en ansatt gjøre en feil, kan de lære av, og når du trenger å gå inn og trene dem, er det en balansehandling. Du må balansere muligheten til å lære og vokse mot den skade de kunne gjøre for seg selv, deres team og selskapet.
  • Gi negative tilbakemeldinger: Når en leder trenger å gå inn og kontrollere aktiviteten til laget eller en person, er det ofte nødvendig å gi negativ tilbakemelding. Pass på at du gjør det riktig som beskrevet her.
  • Overvåk ditt lags fremgang: For mange er prosjektledelse deres første ledelsesrolle. I skrittet til vellykket prosjektledelse ser vi også oppfølgingen av teamet.
  • Din chef ser deg: Ledere har plikt til deres firma å overvåke aktivitetene til sine ansatte for å sikre overholdelse av gjeldende lover og retningslinjer. Du overvåker deres oppførsel, deres overholdelse av kleskode, måten de hilser på kundene. Behovet for å overvåke deres elektroniske aktiviteter er like stor og årsakene er de samme. Pass på at ansatte får beskjed om at de overvåkes. Gi dem beskjed om hva som blir overvåket og hvorfor. Gi dem beskjed om hva som er akseptabelt og hva som ikke er.

Interessante artikler

Avhengig av å ta et ubetalt internship

Avhengig av å ta et ubetalt internship

Hvis du ikke har råd til å gjøre en ubetalt internship, kan flere av disse strategiene og teknikkene hjelpe deg med å finne finansiering for praktik.

Eksempel på webinnholdsdekselbrev

Eksempel på webinnholdsdekselbrev

Eksempel på dekkebrev for en webinnholdspesialist, og råd om hvordan du viser frem dine nettskriftsevner som fokuserer på branding og brukervennlighet.

Webutvikler Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Webutvikler Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Webutviklere kombinerer grafisk designferdigheter og tekniske datakompetanse for å lage bestemte design på nettsider.

Webutvikler fortsette med sammendragseksempel

Webutvikler fortsette med sammendragseksempel

Bruk denne utvikleren til å gjenoppta eksemplet for å bygge ditt eget CV. Dette eksemplet inneholder en oppsummering, arbeidshistorie og akademisk historie.

Jobbsøk Tips for å undersøke et selskap - Finn din drømmesjobb

Jobbsøk Tips for å undersøke et selskap - Finn din drømmesjobb

Ta en titt på dette rådet om hvordan du lærer om bedriftens oppdrag, kultur og styrker, slik at du kan forberede deg på intervju.

AWOL og Desertion Probable Punishments

AWOL og Desertion Probable Punishments

Det er usannsynlig at et militært medlem ville få maksimal straff for AWOL og desertjon. Her er det som sannsynligvis vil bli pålagt av kommandolinjere.