• 2024-06-28

Pølser! Topp hund raser i USA

P!nk - What About Us (Official Music Video)

P!nk - What About Us (Official Music Video)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvert år lister American Kennel Club de mest populære hundene på grunnlag av registreringsdata.

Nedenfor er noen mini-profiler av de tre øverste rase, sammen med noen ideer til detaljhandelsprodukter og tjenester for disse spesielle pooches.

  • 01 Labrador Retriever

    Denne rasen har lenge vært ansett som den autoritære av poochverdenen, takket være deres lange karriere i rettshåndhevelse og militæret, og popularitet som vakthund.

    Men disse hundene er også veldig kjærlige, lojale og kjempefint med barn.

    Den særegne rasen, som antas å ha stammer fra herding og andre arbeidshunder, startet i Tyskland på slutten av 1800-tallet. Som Labs krever de mye trening.

    Krav til berømmelse: Rin Tin Tin, selvfølgelig! Jeg hadde faktisk gleden av å møte opprinnelsens storemorsbarnsønn (faktisk den 12. generasjons etterkommere av originalen) på HH. Backer Spring Trade Show i Atlantic City i 2012. Hva en kjekk hund! Og en veldig fin pooch, å starte opp.

    Spesielt notat til forhandlere: Selv om det er relativt lavt vedlikehold, krever denne hunderasen regelmessig pleie.

    Et flott verktøy som generelle forhandlere og groomere kan tilby for hjemmebruk er Furminator. Imidlertid krever tennene deres spesiell forsiktighet. Så det er en god idé å styre foreldrene sine mot hundedannende produkter.

  • 03 Golden Retriever

    Disse vakre hundene, som lenge har vært populære blant jegere, ble oppkalt etter deres evne til å hente spill uten å skade det. De er også veldig glad i vann, og jeg har vært vitne til mange medlemmer av denne rasen som raser i surfen på Jersey shore, hvor jeg bor.

    Velkjente for å være veldig livlige pooches, er goldens stammer fra vann spaniels og fikk sin start i Skottland i midten av 1800-tallet, hvor de ble favoritter av medlemmer av overklasse elite som jaktet vannfugler.

    Disse hundene er absolutt kjære og et annet utmerket valg for familier med barn.

    Krav til berømmelse: President Gerald Ford var pappa til Liberty, som var en stor hit med pressen på grunn av å være en unapologetic reklamehund. Og hvem kan glemme Buddy, stjernen i 1997-komedien "Air Bud?"

    Spesielt notat til forhandlere: Velkjent for deres følsomme hud, har goldens nytte av sjampo som adresserer dette problemet. Noen gode merker er Sebolux (som anbefales av Absolutt Golden nettsted) og Earthbath, som mange groomers liker.

    Disse hundene skjuler også som gal, og må bli børstet og kammert med jevne mellomrom, ettersom deres strøk er utsatt for alvorlig matting. Mange groomers anbefaler en kombinasjon av pin, slicker og naturlige børster og raker.

    Fint tann rustfritt stål kammer er også bra for å komme på fjærene mellom tærne. Så sørg for å fortelle deg gullforeldre kunder å lager opp på disse.

    Groomers som omhandler denne rasen anbefales også å være spesielt oppmerksom på ørerensing, da disse kjæledyrene er utsatt for øreinfeksjoner.

    I mellomtiden elsker disse hundene leker og er inveterate chewers. Så vær sikker på å bære mange trygge, robuste leketøy til denne rasen.

    Noen andre topp hund raser

    Små hunder, som Chihuahuas, Pomeranians og Pugs, vil fortsette å vokse stor i kjæledyr verden.

    En annen up-and-comer er Affenpinscher (også kjent som "apehunden"), som er bundet til å vokse i popularitet takket være den raske vinnende Best in Show via Banana Joe under 2013 Westminster Kennel Club Dog Show.

    Bull terrier, spesielt Staffordshire og pit varianter, er doggone populære også.

    Uansett hvilken type pooches folk bestemmer seg for å eie, enten det er en mester eller en god gammel mutt, doggies fortjener den beste omsorg og mye kjærlighet.

    Lære om spesifikke raser og deres unike behov vil bidra til å gi forhandlere og kjæledyrleverandører en pote opp på konkurransen.


  • Interessante artikler

    Hvordan finne en statlig praktik

    Hvordan finne en statlig praktik

    Faglige, statlige og lokale myndigheter tilbyr muligheter for studenter å få en bak kulissene, se på hvordan vår regjering kjøres.

    Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

    Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

    Informasjon om FedEx jobber og karrieremuligheter, typer arbeidsmuligheter, jobbsøknadsprosessen og selskapsfordeler.

    5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

    5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

    Når sjefen din gir deg tilbakemelding som du ikke er enig med, bør du aldri overse den. Finn ut hvorfor du bør ta tilbakemeldingen på alvor.

    Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

    Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

    Fleksibelt arbeid kan tilfredsstille både ansattes og arbeidsgiverens behov i mange kapasiteter, men det er også ulemper. Se både det gode og det dårlige.

    Overarbeidet - Du er ikke alene

    Overarbeidet - Du er ikke alene

    Mange arbeidere føler seg overarbeidet, ifølge en studie fra The Family and Work Institute. Finn ut hvilke faktorer som bidrar til at folk føler seg på denne måten.

    10 tips for å øke din jobbtilfredshet

    10 tips for å øke din jobbtilfredshet

    Bekjemp for å opprettholde en balanse mellom arbeid og liv, samtidig som du øker din jobbtilfredshet og effekt? Her er ti tips.