• 2024-05-19

Minimum lovlig alder å jobbe i Nebraska

Den Ultimate FlippKlipp-Duellen, AMONG US STREAM

Den Ultimate FlippKlipp-Duellen, AMONG US STREAM

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er bosatt i Nebraska som er interessert i å tjene penger, må du først vurdere om du møter statens minimumsalder for å jobbe. I så fall er dette spennende nyheter. Det betyr at du kan begynne å spare penger for noe du har drømt om - det være seg en første bil, høyskoleutgifter eller en tur til et sted du alltid har ønsket å besøke når du er ferdig med videregående skole.

Kanskje du bor i enforeldres husstand, og penger er stramt, eller du har en forelder som ikke kan arbeide av en eller annen grunn, og du vil jobbe for å hjelpe din sliterende familie. Uansett grunnen til at du ønsker å komme inn i arbeidsstyrken, må du finne ut hvilke begrensninger du står overfor på arbeidsplassen. Selv om mindreårige kan jobbe, kan de ikke utføre alle jobber, og de kan være begrenset til å jobbe bare visse timer.

Hvor gammel må du jobbe

Med noen unntak angir føderale barnearbeidslov at minimumsalderen for å jobbe er 14, og det samme er tilfellet i Nebraska. Barnearbeidslov i hver stat kan også angi minimumsalder for arbeid og hvilke tillatelser som trengs, så hvis du flytter andre steder, kan du møte ulike regler. Når det er en konflikt mellom føderale og statlige lover, vil den mer restriktive loven gjelde. Den gode nyheten er at statlige lover generelt stemmer overens med føderal lov, så langt som minimum lovlig arbeidsalder er opptatt av.

Hvis du er under 14 år og ønsker å tjene penger, er det fortsatt håp. Barnearbeid lovene forbyder ikke ungdom din alder fra barnevakt, leverer aviser, jobber som golfcaddies, eller jobber som ikke krever kraftdrevne maskiner. Inntil du er i alder, må du kanskje fortsette med denne typen arbeid før du kan tjene deg i en rekke roller fullverdige tenåringer kan.

Barnaktører, modeller, eller de som jobber i en familiebedrift eller gård, er også vanligvis i stand til å jobbe før deres 14-årsdager. Når det er sagt, før barn begynner å jobbe for barn, er det viktig å gjennomgå regler og begrensninger som gjelder mindre arbeidsrett.

Sertifikater som trengs

Nebraska State Law krever ungdommer under 16 år for å få et barn ansettelsesbevis for å jobbe. Sysselsetting sertifikater er levert av skolen eller oppnådd online. Be administratorkontoret hvordan du får et sertifikat. Også tenåringer i alderen 16 år og eldre vil bli forsynt med et aldersbevis på forespørsel fra skolen. Det er imidlertid ikke nødvendig i Nebraska State Law.

Hvor mange timer tenåringer kan fungere

Nebraska ungdom i alderen 14 og 15 år kan ikke fungere mer enn åtte timer om dagen eller 48 timer i uken. De er også forbudt å jobbe før klokka 06:00 eller etter klokken 10:00

Barn under 16 år kan ikke være ansatt i farlige arbeidsplasser som kan føre til alvorlig kroppsskade eller død eller som har negativ innvirkning på helsen. De kan heller ikke jobbe i jobber der deres moral kan bli fratatt.


Interessante artikler

Informasjonsteknologi (IT) Fortsett eksempler og tips

Informasjonsteknologi (IT) Fortsett eksempler og tips

Bruk disse tipsene og eksemplene for å lage et CV for jobber i informasjonsteknologi. Tips inkluderer å begrense CV til to sider og bruke søkeord.

Personlige kaldoppkallingsstrategier

Personlige kaldoppkallingsstrategier

Dør-til-dørs salg fungerer vanligvis ikke hvis du vil lukke et salg på stedet, men som en prospekteringsstrategi, kan kaldt ringer i person fungere.

I forfølgelsen av ledelsesøkonomi

I forfølgelsen av ledelsesøkonomi

Ideen om ledelsesøkonomi er utfordrende å beskrive, men utøvelsen av denne aspirasjonstilstanden er avgjørende for suksess i dagens volatile verden

Praktikplasser for Aspiring Entomologer og biavlere

Praktikplasser for Aspiring Entomologer og biavlere

Det er mange insektsopplæringsposisjoner tilgjengelig for aspirerende entomologer, biavlere og museumskonsulenter.

Hvordan ansettelsesbeslutningen virkelig er laget

Hvordan ansettelsesbeslutningen virkelig er laget

Ansette ledere rangere kandidater i henhold til deres ferdighetsnivå, hvor godt de jobber selvstendig, og om de er et godt lag og bedriftskompetanse.

Hva du trenger å vite om Air Force One

Hva du trenger å vite om Air Force One

Air Force One er kallesignalet som brukes til den mest anerkjente Boeing 747 i verden. Slik fungerer designen POTUS trygt.