• 2024-07-02

AFSC 3S2X1 Utdannelse Spesialist

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Disse luftfartøyene overvåker alle opplærings- og opplæringsprogrammer for vedlikehold, drift og støttepersonell på tvers av luftvåpenet. De forbereder utdanningstjenester og utvikler læreplaner og instruktøraktiviteter, og administrerer i mange tilfeller selv kursene.

Luftvåpen kategoriserer denne jobben som spesialkoden for luftvåpen (AFSC) 3S2X1.

Pliktene til luftvåpenopplærings- og opplæringsspesialister

Disse flyselskapene utvikler og evaluerer utdannings- og opplæringsprogrammer i avdelinger over luftvåpenet. De utvikler og validerer de standarder som flygerne i mange aspekter av tjenesten blir trent til, og de bestemmer om eksisterende kurs og programmer er tilstrekkelige.

De samler og analyserer også jobbprestasjonsdata, utfører arbeidsanalysemålinger og sammenligner individuell kunnskap og ferdigheter med jobbstandarder. Det er opp til dem å bestemme den mest kostnadseffektive metoden for å levere treningsprogrammer og opplæringsprogrammer, og velge instruksjonsdesign, metoder og media.

I tillegg anbefaler disse flyselskapene tiltak for å rette opp eventuelle mangler i utdanningsprogrammer, og de overvåker evalueringer og undersøkelser. De reviderer kontinuerlig programmer og instruksjoner, koordinerer tilbakemeldinger fra brukerne med karrierefeltledere og utdannelses- og treningsleverandører. Og til slutt administrerer de utdanning og opplæringsprogrammer, som fungerer som programledere for offsite og onsite trening.

Kvalifisering for AFSC 3S2X1 Utdanningsspesialist

For å være kvalifisert for denne jobben, trenger du et videregående diplom eller tilsvarende. Du må ha normal fargesyn og dybdeoppfattelse og trenger å ha et statlig førerkort hvis du trenger å kjøre statlige kjøretøy.

Som alle rekrutter til Luftvåpenet og andre grener av det amerikanske militæret, tar du testene for væpnede tjenesters yrkesaktive batterier (ASVAB). Utdannelse og trening spesialister trenger en score på 59 i det generelle (G) kvalifikasjonsområdet av ASVAB, som er en sammensatt score basert på ordkunnskap, paragrafbegrepet og aritmetisk begrunnende deltest fra ASVAB.

Det er ikke noe forsvarsdepartement for sikkerhetsdepartementet som kreves for denne jobben, og USAs statsborgerskap er ikke en forutsetning.

Trening som en luftvåpenutdannelse og spesialist

Etter grunnopplæring og Airmans uke, bruker flyselskaper i denne jobben 38 dager i teknisk trening på Sheppard Air Force Base i Texas. Du lærer grunnleggende om å utvikle læreplaner i tråd med Air Force og Department of Defense protokoller, og hvordan å være instruktør for flyselskaper.

Sivile ekvivalenter til luftvåpenutdanning og opplæring spesialister

Du trenger ekstra trening og sertifisering for å bli lærer, men denne jobben vil forberede deg på noe av det du trenger å vite. Ferdighetene du lærer vil hjelpe deg med å kvalifisere deg til prosjektleder, læreplanutvikling og opplæring av proktorjobber i privat sektor. Du vil også være godt forberedt hvis du er interessert i veiledning eller tilbyr uformell instruksjon.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.