• 2024-06-28

Arbeidspolitikk for luftvåpen

Прогулка по Краснофлотскому району с Татьяной | Беседа на свежем воздухе | Нетипичный Хабаровчанин

Прогулка по Краснофлотскому району с Татьяной | Беседа на свежем воздухе | Нетипичный Хабаровчанин

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Luftvåpenet har kunngjort nye restriksjoner på Permanent Chance of Station (PCS) oppdrag, som er effektive umiddelbart.

I et forsøk på å spare PCS-dollar og for å stabilisere og bedre utvikle kraften, har nye retningslinjer blitt utviklet for PCS-bevegelser som vil holde de fleste Air Force-personell på ett sted over lengre tid. Dette kan være bra eller dårlig, avhengig av hvordan du ser på det. For luftvåpenet kan disse lagrede dollar brukes til å rekapitalisere utstyr, fly og anlegg. For flymenn betyr dette at familiene dine kan holde seg i samme hus i litt lengre tid, barna dine kan avslutte et år på sames chool, eller din ektefelle kan fortsette å jobbe i sivilarbeidet.

På den annen side, hvis du virkelig vil flytte fra en base du misliker, må du nå vente lenger i mange tilfeller.

Den første PCS-policyendringen øker behovet for tid på stasjon før du kan PCS fra en kontinental United States (CONUS) -oppgave til en annen. Tidligere behøvde du å forbli på en stateide base i tre år før du kunne PCS til en annen stateide base. Nå må du være på base i fire år før du kan få en ny oppgave til en annen statsside base. Alle hånte Airmen er påvirket av denne endringen, som er offiserer i støtte, dommer advokat, chaplain og medisinske karrierefelt.

Også de fleste offiserer i nominert stabsposisjoner påvirkes. Løytnantene trenger imidlertid bare tre år på basen for å gjøre en CONUS til CONUS flytte.

Denne endringen i politikken påvirker ikke tiden på stasjonen som trengs for å flytte fra en stateside-base til en oversjøisk base (12 måneder for førstegangsflyvninger og 24 måneder for alle andre).

Airmen som gifte seg med en annen Airman, søker ofte arbeidsplasseringer der de kan gjøre sine Air Force-jobber sammen med ektefellene sine. Dette programmet kalles Bli med ektefelle. Luftvåpenet arbeider med disse parene for å hjelpe dem med å finne oppdrag som gjør at de kan holde seg sammen. Men en annen endring i PCS-politikk øker den tid gifte parene må tjene på stasjon før Luftvåpenet betaler for et trekk til en Tilknytningsgifteoppdragssted.

I henhold til den nye PCS-politikken må flymannene ha 24 måneder på stasjon før de kan søke om en statlig betalt medgjøre ektefelle-PCS. Dette betyr ikke at det ikke er mulig å flytte raskere om bemanningstillatelser, men det betyr bare at luftvåpenet ikke betaler for flyttingen før to år. Hvis en passende oppgave er tilgjengelig før 24 måneders perioden, og en Airman velger, kan han eller hun betale sin egen vei for å flytte. Denne forandringen påvirker begge offiserer og anskaffet.

Et annet sett med endringer i luftvåpenpolitikken er mer indirekte, men de påvirker fortsatt PCS-bevegelser i tjenesten. Disse endringene innebærer å justere bemanningsprosent på både oversjøiske og stateide-baser. På en base i USA, for eksempel, bemanning for en AFSC (jobb) må nå være mindre enn 85% før Air Force vil sende flere Airmen der. Så hvis Base X har godkjenninger for 100 flybeholdere, er det greit for dem å ha kun 85 vedlikehavere tildelt. Skulle de falle lavere enn 85% bemanning, kunne en annen vedlikeholder PCS inn - men ikke før da.

Lignende endringer vil skje i utlandet. Fordi bemanningstallene har blitt endret både utenlands og stater, må luftvåpenet fylle færre ledige stillinger, og det betyr færre PCS-bevegelser.

Til slutt har Luftvåpenet utvidet med 12 måneder turene til Airmen i jobber kodet som Assignment Availability Code 50 (AAC 50). Luftfartsselskaper som er rammet av denne forandringen, tjener nå i spesielle arbeidsplasser der Air Force i utgangspunktet satte en absolutt grense for hvor lenge de kunne tjene. Disse grensene er nå økt med 12 måneder. Hvis du ikke vet om denne endringen påvirker deg, må du sjekke med veilederen din for å finne ut om du er kodet som AAC 50.

Programmer og nyttige lenker

I Luftvåpen distribuerer Assignment Distribution System personell fra kommando til kommando gjennom individets karriere. Personaldistribusjon til bestemte enheter gjøres i fellesskap og overholder retningslinjene iAFI 36-2110, oppdrag .

Når du er utdannet fra grunnleggende militær trening (BMT) og teknisk opplæring (TTG), vurderes basisanmodningene, men luftvåpenes behov vil alltid vinne - noen ganger stemmer de sammen. Oppdrag innenfor kontinentale USA (CONUS) samt utenlands og formidles like mellom kommandoene.

Det er mange programmer som er utformet for å hjelpe med luftvåpenets personellbehov som Frivillig Stabilized Base Assignment Program (VSBAP),Base of Preference(BOP), og Bli med ektefelle for å nevne noen. Generell informasjon finnes på disse nettstedene. Mer spesifikk informasjon om hver kan fås på ditt lokale militære personellkontor.

Luftfartsselskaper kan få tilgang til deres permanente bytte av stasjon (PCS) via den virtuelle MPF (vMPF). Logg inn på Air Force Personalsenters sikre nettsted, klikk på vMPF, klikk på koblingen Utgående behandling (under Mest populære programmer), og få tilgang til koblingen "visningsordre" (under Sider-menyen).


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.