• 2024-06-30

United States Military Travel Rates

US Military Pay (All Branches) Everything You Need to Know

US Military Pay (All Branches) Everything You Need to Know

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Militære medlemmer som reiser på offisiell plikt (enten midlertidig reise eller permanent bytte av stasjon), kan be om tilbakebetaling av kjørelengde for deres reise med "personlig transport" (POC), i stedet for at en stat kjøpte en flybillett.

Dette gir fleksibilitet i planlegging, men refusjonsprosessen kan være litt innviklet og variere avhengig av om reisen din er midlertidig (TDY) eller permanent bytte av stasjon (PCS). Det er best å verifisere hva prisene er før du reiser for å sikre at kostnadene og potensiell ventetid for refusjon er verdt det.

Midlertidig plikt (TDY) Reise

For både uniformert personell og DoD sivilpersonell er det noen regler som omhandler POC-bruk hvis reisen fra POC ikke er i regjeringens interesse (nemlig betalingsbegrensninger). Den beste tommelfingerregelen er at reisemåten må spesifikt nevnes i dine bestillinger hvis du ønsker å være trygg på refusjon.

Uniformed personell kan be om (eller kommandoer kan gi) faktisk utgift refusjon i stedet for kjørelengde for TDY reise.

I henhold til føderal lovgivning er TDY-kjørelengde basert på kostnadsdata samlet av General Services Administration (GSA), og selv da kan TDY-kjøreløpet aldri være høyere enn frekvensen tillatt av Internal Revenue Service.

I tillegg til kjørelengdeene mottar militære personellmedlemmer per døgn for hver reise. Prisen per døgn er skilt fra reisebidrag og betales separat.

Permanent bytte av stasjon (PCS) Travel

Priser for PCS-reise, kjent som MALT (Monetary Allowance i stedet for Transportation), er forskjellige (lavere) enn TDY-reise. Det er fordi TDY reisesatser er spesielt utformet for å refundere militæret medlemmet for å reise på offisiell plikt.

MALT / PCS kjørelengde reflekterer ikke prisen på bensin. TDY kjørelengde er derimot basert på kostnadene for å drive et kjøretøy (bensin, forsikring, etc.) og er ment å refundere bekostning av å bruke en POC for den offisielle regjeringsreisen.

Husk at refusjonsrenten er basert på en bilberegning, ikke per person.

I tillegg til kjørelengdeene, mottar militært personell og deres pårørende en per døgn for hver reise. Vanligvis er 1 dags reisetid tillatt for hver 350 miles av offisiell avstand for bestilt reise. Hvis overskytelsen er 51 kilometer eller mer etter at det er delt antall miles med 350, er det tillatt med en ekstra dag med reisetid. Når den totale offisielle avstanden er 400 miles eller mindre, er 1 dags reisetid tillatt.

Når du reiser via et kommersielt flyselskap (eller annen form for reise som buss eller tog) beregnes per døgn for medlemmet under overnattingsmuligheter pluss prisen for den nye faste arbeidsstasjonen, eller hastigheten for forsinkelsespunktet dersom medlemmet stopper over natten. Per døm for de pårørende er 3/4 av medlemmets gjeldende sats for hver avhengig 12 år eller eldre og 1/2 av medlemmets rente for hver avhengig av 12 år.


Interessante artikler

Planlegg musikk PR-kampanjer for albumutgivelse og mer

Planlegg musikk PR-kampanjer for albumutgivelse og mer

Her er salgsfremmende tips om hvordan du planlegger en vellykket PR-kampanje for konserter, kommende turnédatoer, albumutgivelser og mer.

Steg-for-trinns guide til å planlegge et albumutgivelsesparti

Steg-for-trinns guide til å planlegge et albumutgivelsesparti

Albumlanseringspartier er en fin måte å få fansen din begeistret for din nye musikk. Her er noen tips om hvordan du planlegger en egen utgivelsesbegivenhet.

Slik planlegger du en VFR langrennsflytur på natt

Slik planlegger du en VFR langrennsflytur på natt

Planlegger en natt langrennsflytur? Det er noen ting om nattflyvning som du bør vurdere når du planlegger en natt langrennsflytur.

Slik laster du opp et CV til virkelig

Slik laster du opp et CV til virkelig

Få detaljerte instruksjoner om hvordan du setter CV på Indeed.com for å søke om jobber, sammen med informasjon om hvordan du gjør endringer og juster personverninnstillinger.

Posting Job Opportunities Online - HR Onboarding Tips

Posting Job Opportunities Online - HR Onboarding Tips

Tenk online jobbposting kan hjelpe deg med å finne de beste kandidatene til jobbene dine? Det kan. Her er de beste måtene å bruke elektroniske stillingsannonser til å rekruttere.

Forberedelse Krav til en Human Resources Karriere

Forberedelse Krav til en Human Resources Karriere

Arbeidskravene og forventningene til HR-ansatte er i ferd med å utvikle seg. Lær om relevante grader og ferdighetssett.