• 2024-09-28

Planlegg og mål ditt søk på menneskelige ressurser

Planlegg med meg | April | GlamByAnneM

Planlegg med meg | April | GlamByAnneM

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Før du begynner å lete etter Human Resources jobber, trenger du en plan. Akkurat som arbeidsgivere gjør en plan for rekruttering av nye ansatte, trenger Human Resources jobbsøkeren en plan for å lansere et jobbsøk.

Noen ganger er jobbsøkingen ved valg. Du kan søke en ny karriere, en kampanje som ikke er tilgjengelig hos din nåværende arbeidsgiver, eller utvidet erfaring i ulike organisasjoner eller næringer. Dette er positive valg når du søker etter Human Resources jobber.

Under tøffe tider kan imidlertid jobbsøkingen oppstå som følge av layoff eller downsizing. Din arbeidsgiver kan lukke. Du bestemmer deg for at du er elendig i din valgte karriere, din nåværende jobb, eller med din nåværende arbeidsgiver.

Leter du etter HR-jobber når du har færre alternativer, er ikke alltid et godt valg. Søke etter HR-jobber er det samme, enten ved valg, sjanse eller omstendigheter utenfor din kontroll.

Du må begynne å lete etter HR-jobber med en plan for jobbsøking og en strategi for å målrette passende jobber og næringer som mest sannsynlig har råd til HR-karrieren i drømmene dine. Mange jobbsøkere bruker måneder på å spinne hjulene sine unødvendig.

I stedet for å identifisere jobber som samsvarer med deres ferdigheter og karrieremål, målretter de seg på alle jobber som fanger opp fancy og oppmerksomhet. I stedet for å nøye målrette de beste kildene til jobbene de søker, kontrollerer de de store jobbstyrene og spam-arbeidsgiverne med uønskede CVer.

I spamming arbeidsgivere og utgifter som søker jobber som ikke samsvarer med sine kvalifikasjoner, kaster jobbsøkere tid og energi som er mest brukt til å gjøre en utmerket jobb som søker etter deres beste arbeidsutsikter. På den måten legger de måneder til HR-jobbsøking.

Målrette de riktige HR-jobbene

For et effektivt og vellykket jobbsøk, må du:

  • Vurder dine interesser, talenter, utdanning, bakgrunn, ferdigheter og erfaring for å velge Human Resources-jobber som du sannsynligvis vil kvalifisere for, og som du tror vil gi deg karriere suksess og tilfredshet. Ressurser inkluderer:
    • Bli sparket eller avlagt? Forbered deg på HR-jobbsøkingen din
    • Hvorfor burde du virkelig ønske å elske arbeidet ditt
    • Karriereutvikling (Karriereplanlegging)
    • Lag det livet du vil ha med en mid-karrierekris
  • Bestem jobb i Human Resources som du mest sannsynlig vil kvalifisere for.
    • Les jobbannonser, sjekk med din karriere på kontoret for høyskoler, delta på menneskelige ressurser relaterte og sponsede faglige hendelser i samfunnet ditt (for eksempel møter i lokale foreninger for samfunn for menneskelige ressurser (SHRM)) og gjennomføre informative intervjuer med HR-fagpersoner i din område. Du kan også vurdere flere av de ovennevnte vurderingskildene som gir deg karriereprøver og jobbtittelinformasjon.

Bestem din plan og strategi for å finne HR-jobber

  • Bestem online og offline strategier for å skaffe din jobb i Human Resources.
    • Jobbsøkråd: Maksimere potensialet til å lande en drømjobb (Jobbsøking)
    • Job Jakt Basics (Jobbsøking)
    • Online Jobbsøk Strategier (Jobbsøking)

Du reduserer tiden du bruker for å søke HR-jobber når du målretter mot din foretrukne HR-jobb og utvikler en jobbsøkingsplan og strategi som er utformet for å finne og skaffe HR-jobber.

Minst bør din søknadsplan for menneskelige ressurser omfatte jobber du søker, egenskaper, kunnskap, utdanning og erfaring du vil markere, og metoder for å finne potensielle HR-jobber. Bestem hvordan du investerer tiden i de beste jobbsøkingsaktivitetene for deg.

Bruk Human Resources Job Search Resources

Hjemmesider, jobbbrett, jobbsøkingsverktøy og bøker hjelper folk med å finne jobber i Human Resources. Hvis du har søkt etter en HR-jobb, har du sannsynligvis brukt disse i jobbsøkingen.

Du har oppdaget søkeordressurser som du har likt og du har oppdaget søkeordressurser som ikke har gjort jobben. Poenget er at det finnes mange ressurser som kan hjelpe deg med å planlegge og målrette søket etter en jobb i HR.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.