• 2024-07-02

Medisinsk Ringesenter Arbeids-hjemme-jobber

Why Call Center Jobs Will Disappear

Why Call Center Jobs Will Disappear

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sykepleierbaserte jobber utgjør løveandelen av eksterne medisinske jobber, men det finnes noen sykehusoperasjoner du kan gjøre hjemmefra som ikke krever en sykepleiegrad. Disse stillingene som medisinsk koding jobber og medisinsk transkripsjon-kan være gode jobber for LPNs og andre med medisinsk bakgrunn som ønsker å jobbe hjemme. Pasientenes opplevelser (dvs. kundeservice) av et LPN, sammen med den medisinske kunnskapen som er oppnådd i det yrket, gjør et stort ferdighetssett for sykehusoperasjoner.

Oppført nedenfor er selskaper som ansetter for sykehus for arbeidstjeneste, samt hvilke typer stillinger de tilbyr. Du kan også sjekke ut disse generelle oppkallingsjobber du kan gjøre hjemmefra.

  • 01 Aetna

    Aetna tilbyr telefonjobber til sykepleiere, helsepersonell og kundeservicerepresentanter som er potensielle telearbeidsposisjoner. Med mindre jobbposten spesifikt sier at det vil ansette telecommuters, betyr dette sannsynligvis at telekommunikasjon vil bli vurdert for en ansatt etter en viss tid - kanskje 12 til 18 måneder.

  • 02 Carenet

    Carenet er et Texas-basert firma som gir støtte til forsikringsselskaper og helsevesen systemer over hele landet. Det hjemmebaserte medisinske call centeret av registrerte sykepleiere (RN) svarer på spørsmål eller utfører telefon triage.

  • 03 Centene

    Centene tilbyr helseforsikringsplaner og forvalter langsiktige tjenester og støtte med fokus på underforsikrede og uforsikrede personer. Det er den største medisinske organisasjonen i Medicaid i landet. Det tilbyr eksterne stillinger, inkludert kliniske og sykepleie saksbehandlere, og langsiktige omsorg koordinatorer. Mens en sykepleie grad er foretrukket for den langsiktige omsorg koordinator posisjon, vil seks pluss år med omsorg ledelse erfaring tilstrekkelig. Bruk "fjernkontroll" som et søkeord i selskapets jobbdatabase.

  • 04 Citra Health Solutions

    Citra Health Solutions er et helsevesen og teknologibedrift. Det ansetter registrerte sykepleiere for hjemmeposisjoner i Maine, Missouri, Tennessee og Texas. Ansatte må gjennomføre et tre ukers treningsprogram i South Portland, Maine, før de arbeider hjemmefra. Se flere oppdragsansvar i Maine.

  • 05 Fonemed Telemedicine

    Fonemed Telemedicine ansetter registrerte sykepleiere fra USA og Canada for å jobbe hjemmefra for å gi telefon triage og helse råd til å ringe fra hele Nord-Amerika. Selskapet ser etter sykepleiere med tre års siste klinisk erfaring og tidligere telefon triage-opplevelse.

  • 06 Humana

    De telefoniske sykepleiejobene i helseforsikringsselskapet Humana går utover det grunnleggende om medisinske anropssentre (som telefon triage) og til saksbehandling og kvalitetssikring. Noen av sine stillinger i hjemmet har geografiske krav. Kontroller boksen "Arbeid hjemme" for din stat i bedriftens jobbdatabase for å begrense søket.

  • 07 McKesson

    McKesson er en stor farmasøytisk og medisinsk forsyningsdistributør. Mens det ansetter sykepleiere for eksterne roller som kliniske tilfellepedagoger, ansetter selskapet også personer for sykepleier for sykepleie og revisjonsstillinger.

  • 08 PointClickCare

    PointClickCare er et kanadisk programvareselskap med operasjoner i USA, som tilbyr skybaserte løsninger for eldreomsorgsbransjen. Selskapet ansetter kundesupport og salgsfagfolk til å jobbe hjemmefra.

  • 09 Triage 4 Pediatrics

    Basert i Texas, ansetter dette firmaet RNs til å jobbe hjemme i ettertid telefon triage for barn. Krav inkluderer minst fem års pediatrisk erfaring, lisensavtale i Texas, og en narkotiketest. Helger og kvelder er påkrevd, men del- og heltidsplaner er tilgjengelige.

  • 10 UnitedHealth

    Dette store helseforsikringsselskapet tilbyr telekommutasjonsmuligheter. Mens mange av de sysselsatte sysselsettingsjobber er til hjemmebruk, er det noen få sysselsettingsjobber for sykepleiere, så vel som salgssjobber.


  • Interessante artikler

    Motiverende ansatte i en tid for endring

    Motiverende ansatte i en tid for endring

    Ønsker du å vite hvordan du kan skape et arbeidsmiljø som motiverer dine medarbeidere, spesielt i tider med endring? Finn ut hvordan.

    Guide til dyreadferdsstrategier

    Guide til dyreadferdsstrategier

    For studenter som søker karriere i dyreferdighet, dyrevelferd eller et beslektet område, gir denne listen informasjon om mange praktikopphold.

    Motiverende sitater på næringsliv og arbeid for ansatte

    Motiverende sitater på næringsliv og arbeid for ansatte

    Inspirerende sitater om motivasjon til bruk i nyhetsbrev, presentasjoner, nettsider og plakater for å hjelpe medarbeiderne å føle seg engasjert og inspirert.

    Motiverende sitater for jobbsøkere

    Motiverende sitater for jobbsøkere

    Har du en tøff tid å bli motivert til jobbsøking? Her er en liste over motiverende sitater for jobbsøkere å inspirere deg.

    Motiverende ferdigheter på arbeidsplassen

    Motiverende ferdigheter på arbeidsplassen

    Motiverende ferdigheter er høyt verdsatt av arbeidsgivere. Lær hvordan du motiverer andre for å få et positivt utfall.

    Få en inspirerende spilleliste med sanger for kontoret

    Få en inspirerende spilleliste med sanger for kontoret

    Trenger du et ikke-koffeinfri spark for å starte arbeidsdagen din? Her er en inspirerende spilleliste med oppløftende sanger for kontoret for å starte dagen på et høyt notat.