• 2024-07-02

Summer Job Resume Eksempler og Skrive Tips

Create Your Resume for Google: Tips and Advice

Create Your Resume for Google: Tips and Advice

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En sommerjobb kan være en fin måte å bygge verdifull arbeidserfaring mens du tjener ekstra inntekt. Uansett om det er flipping burgere eller serverer som badevakt på det lokale bassenget, kan sesongmessige opptredener være en god læringsmulighet. Og erfaringen du får i sesongbaserte jobber, vil være utrolig verdifull når du søker på heltidsstillinger.

Bare fordi en sommerjob vil vare i noen måneder, betyr det imidlertid ikke at det ikke vil være konkurranse om å lande en stilling. Derfor er det viktig å ha et CV som skiller seg ut. Les videre for tips om hvor du skal finne sommerjobber og hvordan du skriver en effektiv CV. I tillegg kan du se eksempler på sommeroppgaver, som du kan bruke til inspirasjon mens du utvikler din egen.

Tips for å finne en sommerjobb

Konkurranse for sommerjobber kan være hard. Videregående studenter, høyskolebarn, nyutdannede, og enda eldre fagfolk konkurrerer ofte for de samme stillingene.

  • Start tidlig.Mange leirer, sommerprogrammer og fellessentre ansetter sommerpersonalet så tidlig som februar eller mars, så nå ut til dine arbeidsgivere tidlig på våren for å sørge for at ditt CV ses.
  • Network.Pass på at alle du vet er klar over at du er på jakt etter en jobb. Du vet aldri når en venns onkel eller en eller annen arbeidsplass kan ansette. De kan henvise deg til jobber selv før stillingen er lagt opp, og du kan få foten din i døren tidlig.
  • Vær profesjonell.Selv om det kan være sommerposisjon, er det en viktig rolle for virksomheten, og arbeidsgiverne vil ha ansatte som tar det på alvor. Send inn en polert CV, klær passende for intervjuet, og vær høflig og profesjonell i samtalene dine og følg opp.

Bygg et CV for en sommerjobb

En stor del av å bli ansatt er å utvikle et sterkt CV. Ofte er ditt CV det eneste en arbeidsgiver ser fra deg, så det er viktig at det blir polert og at det fremhever dine ferdigheter og prestasjoner. Når du er i skole, kan du bruke dine relevante klasser og kurs i CVen din for å vise hvordan du kan gjøre jobben.

For eksempel, hvis du hadde en klasse på kommunikasjon, kan det være nyttig i en jobb som leirrådgiver når du trenger å snakke med et dusin barn.

Hvis du har noen frivillig opplevelse eller var en del av noen klubber, kan de også være verdifulle tillegg for å markere og sette deg bortsett fra konkurransen.

Også, vurder å ha en seksjon i ditt CV som er viet til å oppleve det som er svært relevant for stillingen du søker. For eksempel, hvis du søker om en jobb som servitør, kan du få en del som heter "Food Service Experience" som fremhever ditt frivillighetsarbeid i et suppekjøkken eller en jobb som servitør. Det bidrar til at potensielle arbeidsgivere vet at du vil være en god kamp.

Alltid korrekturlese din CV nøye før du sender den inn. Du vil ikke ha en potensiell arbeidsgiver å bli avskåret fra å ansette deg på grunn av en liten feil. Se etter måter å understreke at du er ansvarlig og raskt ta opp nye ferdigheter. Arbeidsgivere vil være ivrige etter å ansette pålitelige arbeidstakere som ikke vil kalle seg "syke" på solfylte dager eller lange helger. I tillegg er det ikke mye treningstid siden ansatte er kun på sesongmessige arbeidsplasser i en relativt kort periode. Arbeidsgivere vil prioritere folk som er hurtige elever, selv om de ikke har relevant erfaring i presis stilling.

Summer Job Resume Eksempler

Her er eksempler på sommeroppgaver som du kan bruke til å søke om deltid og fulltid sommerjobber og praktikplasser. Bruk disse eksemplene for å få ideer til ditt CV, og tilpass deretter ditt CV, så det fremhever den relaterte opplevelsen, skolearbeid, skoleaktiviteter og frivillig arbeid spesielt til sommeren du er interessert i:

  • Leder for sommerskole
  • Catering jobb
  • Kundeservice / detaljhandel
  • Golf caddy
  • Hospitality
  • Hotell
  • Turnus
  • Livvakt
  • Nanny
  • Sommerleir
  • Sommer kassereren
  • Sommerjobb
  • Sommer salgsforening
  • Tutor
  • Servitør
  • Sommer servitør

Interessante artikler

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Tar du kjæledyrportretter til moro? Eller bake din egen hundeservietter? Lær hvordan du utvikler din hobby til en heltidsvirksomhet.

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Opplæringshjelp er en verdifull fordel som arbeidsgivere tilbyr ansatte. Det er en vinn-vinn-fordel som oppfordrer til fortsatt kompetanseutvikling.

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Slik avviser du høflig en forespørsel om referanse, med eksempelbokstaver og e-postmeldinger som skal brukes til å avvise forespørsler om anbefalingsbrev.

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

Slik gjør du en internship i en permanent stilling, inkludert de 12 beste tipsene for å skifte en internship til en heltidsjobb.

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Slå din nåværende jobb inn i en telekommuterende jobb ved å følge disse trinnene for å skape et overbevisende teleprosjekt for din sjef.

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Her er en prøve tutor CV og følgebrev med tips for hva du bør være sikker på å inkludere for å øke sjansene dine for å lande en posisjon.