• 2024-09-28

Eksempel på anbefaling brev fra en arbeidsgiver

Sebastian Ingrosso, Tommy Trash, John Martin - Reload (Official Video)

Sebastian Ingrosso, Tommy Trash, John Martin - Reload (Official Video)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som arbeidsgiver kan du bli bedt om å skrive et anbefalingsbrev for noen som jobbet for deg tidligere. Å gi et referansebrev fra en tidligere arbeidsgiver kan være fordelaktig i et jobbsøk, og hvis du føler at du kan gi en positiv påtegning, er det en god ide å godta forespørselen.

Men hvis du ikke tror at du ærlig kan anbefale personen til jobben, er det best å høflig avslå å skrive brevet. Ingen anbefaling er bedre enn en negativ referanse, og det vil være andre som kan gi en sterk anbefaling for stillingen.

For jobbsøkere er det en god ide å gjennomgå eksempler på arbeidsgiverhenvisninger, så du vet hva du kan forvente når du spør noen om å gi deg en referanse for en jobb.

Du kan til og med bli bedt om å utarbeide et referansebrev til din referanseskriver for å bruke som utgangspunkt for ditt eget brev.

Gjennomgå informasjon om viktigheten av referanser, hva som er inkludert i et referansebrev for sysselsetting og referansebrevprøver skrevet av arbeidsgivere for tidligere ansatte som søker jobb.

Verdien av anbefalingsbrev fra tidligere arbeidsgivere

Når en person søker om en ny jobb, er en av de mest verdifulle referansene til bruk en fra din tidligere arbeidsgiver. Ansatte ledere vil analysere hvilken type ansatt kandidaten vil være og om de vil passe inn i bedriftskulturen på firmaet.

Et anbefalingsbrev fra den forrige arbeidsgiveren vil gi verdifull informasjon - hvilken type medarbeider de er, hvor godt de interagerer med andre, hvilke ferdigheter de har, og om de har kompetanse i deres stilling. Det er også en anbefaling, som gir en positiv anbefaling for personens søknad med selskapet.

I tillegg til å hjelpe en god medarbeider blir ansatt, husk at skrivehenvisninger for folk også tjener til å styrke nettverksrelasjoner.

På et tidspunkt i fremtiden kan du ønske å spørre en tidligere ansatt eller kollega, og hvis du har støttet karrieren, vil de ha en mer positiv mening å dele med andre.

Hva er inkludert i anbefalingsbrevet

I brevet ditt vil du inkludere:

  • Ansettelsesdato
  • Stillingen ble holdt
  • Firmanavnet
  • Job ansvar
  • kvalifikasjoner
  • Styrker og evner
  • Kontaktinformasjon

Ferdighetene, egenskapene og personlighetstrekkene som gjør at individet passer godt til jobben de søker om, bør også inkluderes. Hvis de mottok anerkjennelse eller utmerkelser mens de jobber for deg, kan du kanskje nevne disse også.

Du kan nevne noen likheter mellom deres tidligere stilling og den personen de søker, og gi muligheter til å lykkes der det er mulig. Hvis din tidligere ansatt har gitt deg en kontakt, bør du adressere brevet til dem; ellers kan du bruke en generell hilsen. Sørg for å inkludere kontaktinformasjonen din, og tittelen og firmaet ditt.

Når du sender et e-postreferansebrev, må du oppgi personens navn i emnelinjen i meldingen. Ta med kontaktinformasjonen din i signaturen din, så det er lett å få kontakt med deg for eventuelle spørsmål eller avklaring.

Eksempel på anbefalingsbrev fra en tidligere arbeidsgiver # 1

Dette er et eksempel på anbefalingsbrev fra en tidligere arbeidsgiver. Last ned anbefalingsbrevmalen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Eksempel på anbefalingsbrev fra en tidligere arbeidsgiver # 1 (Tekstversjon)

Emne: Jane søkerens referanse

Til den det måtte gjelde:

Jeg anbefaler Jane Doe som kandidat til sysselsetting. Jane var ansatt hos ABC Company som administrativ assistent fra 20XX til 20XX. Jane var ansvarlig for kontorstøtte, inkludert tekstbehandling, planlegging av avtaler og oppretting av brosjyrer, nyhetsbrev og annen kontorlitteratur.

Jane har gode kommunikasjonsevner. I tillegg er hun ekstremt organisert, pålitelig og datastyrt. Jane kan jobbe selvstendig og kan følge gjennom for å sikre at jobben blir ferdig. Hun er fleksibel og villig til å jobbe med ethvert prosjekt som er tildelt henne. Jane var rask til å volunteer for å bistå i andre områder av bedriftsoperasjoner også.

Jane ville være et enormt aktivum for din bedrift og har min høyeste anbefaling. Har du ytterligere spørsmål angående bakgrunn eller kvalifikasjoner, vennligst ikke nøl med å ringe meg.

Vennlig hilsen, John Lee

sjef

Acme Retail

123 Business Rd.

Business City, NY 54321

555-555-5555

[email protected]

Sample Email Recommendation Letter fra en arbeidsgiver # 2

Emne: Maxwell Jones Referanse

Kjære Mr. Green, Jeg var glad for å høre at Maxwell Jones har søkt om salgssjef hos XYZ Enterprises. Max jobbet for meg som salgsselskap ved CNE Inc., fra 20XX til 20XX. Han er en kreativ og dedikert säljare, som konsekvent overgikk sine kvoter, og hadde en svært høy kundevurdering.

Maxwell er en motivert ansatt og en utmerket leder. Selv om han var en medarbeider i avdelingen min, tok han initiativ til å mentorere nye ansettelser og sette et godt eksempel på laget. Jeg kan entusiastisk anbefale ham til en lederstilling.

Hvis du har spørsmål eller ønsker annen informasjon, vennligst kontakt meg.

Vennlig hilsen, Rebecca Holt

Salgsdirektør

CNE Inc.

123 Business Rd.

Business City, NY 54321

555-555-5555

[email protected]


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.