• 2024-06-30

Forsikring Jobbtitler og beskrivelser

Hør 2. nyhedsbrev januar 2020 fra GF Forsikring

Hør 2. nyhedsbrev januar 2020 fra GF Forsikring

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forsikring er en bred arbeidsgruppe som omfatter flere typer dekning, inkludert livs- og helseforsikring, skadeforsikringsselskaper, forsikringsmeglere og mer. Feltet omfatter mange jobbtitler.

Denne listen kan fungere som utgangspunkt for å undersøke ansvaret for spesifikke forsikringsbransjerstillinger. Du kan deretter skrive inn disse jobbtittlene i søkefeltet på jobbsider for å finne tilgjengelige åpninger.

Aktuariske posisjoner

Aktuarer bruker analyse for å forutsi risikoen for at en hendelse vil oppstå. De hjelper forsikringsselskapene å bestemme hvor mye de skal betale for ulike typer dekk.

Aktuarer jobber vanligvis for forsikringsagenter og meglerhus som selger flere selskapers retningslinjer, men de kan også jobbe for bestemte forsikringsselskaper eller til og med for regjeringen. De spesialiserer seg ofte på en type dekning, for eksempel helse- eller eiendomsforsikring.

Aktuarer må være dyktige i statistikk og matematikk, og de må bestå en serie tester. Jobbtitler inkluderer aktuaranalytikere, spesialister, medarbeidere og ledere.

Kravjusteringer

Kravsjustere arbeider med kunder som har opplevd tap og gjør krav. Også kjent som forsikringskonsulenter, analytikere, spesialister, taksere eller etterforskere, må skadelidte bestemme hvor mye et forsikringsselskap skal betale for skade eller tap.

De må typisk reise for å møte kundene og å inspisere egenskaper som det stilles krav på, og de må noen ganger undersøke eller søke ekspertuttalelser for å avgjøre hvor mye et krav kan være verdt.

Kravsbyråer

Forsikringskrav clerks håndtere papirarbeid knyttet til forsikringer, og det kan være mye. De kan behandle nye retningslinjer, endre eksisterende retningslinjer, og noen ganger håndterer de selv papirarbeid relatert til kravoppgjør. De er også noen ganger kjent som policy behandling klienter.

Kundeservice Representanter

Kundeservice representanter hjelper kundene med ulike spørsmål og bekymringer om deres retningslinjer. De kan også ta detaljer fra kunder etter at de forsikrede egenskapene er skadet, kommuniserer med dem på telefonen, online eller personlig.

Loss Control Spesialister

En unse forebygging er verdt et pund med kur, og forebygging er domenet til en tapskontrollspesialist. Hun inspiserer bedrifter for å gi strategier for å redusere risikoen for tap eller skade. Også kjent som risikokonsulenter reiser spesialister på tapskontroll til ulike arbeidsplasser for å legge merke til eventuelle farer, så rapporterer de tilbake til forsikringsbyrået.

Salgsagenter

En forsikringssalgssjef kontakter kunder for å selge dem bestemte typer forsikringer. Han forklarer retningslinjer og hjelper kundene med å velge retningslinjer, og opprettholder deretter hver kundes forsikringsregistre.

De fleste forsikringsselskapene jobber for forsikringsagenter og meglerhus, selv om noen jobber med bestemte forsikringsselskaper. Jobben foregår vanligvis på et kontor, men agenter må noen ganger reise for å møte kundene.

Forsikring Underwriters

En forsikringsgarantist bestemmer om noen som søker dekning skal få den forsikringen. Underwriter vurderer søknaden om risiko og bestemmer om søkeren oppfyller visse kriterier.

En garantist kan også bidra til å fastsette priser for ulike forsikringer, avhengig av den bestemte risikoen. De fleste garantistene arbeider for forsikringsagenter og meglerhus, selv om andre kan jobbe for bestemte forsikringsselskaper. Underwriters har en tendens til å spesialisere seg på et område av dekning, for eksempel bilforsikring eller livsforsikring.

Ta en titt på Bureau of Labor Statistics 'Occupational Outlook Handbook for mer informasjon om hver jobbtittel.


Interessante artikler

Seksuelt trakasseringslover og Valentinsdag

Seksuelt trakasseringslover og Valentinsdag

Selv om Valentinsdag er en dag for å uttrykke kjærlighet og romantiske følelser, kan noen bevegelser betraktes som seksuell trakassering. Her er det å vite.

Få en Music Business Degree

Få en Music Business Degree

Dedikerte musikkbransjen grad programmer er popping opp over alt. Finn ut om de hjelper deg med å få jobb i musikkbransjen.

Fordeler ved å ansette en bestillingsagent

Fordeler ved å ansette en bestillingsagent

Her er hvorfor du bør leie en booking agent når bandet ditt etablerer en fan base og er å ta inn nok penger til agentens provisjon.

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon?

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon?

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon? Finn ut når musikere kan ha mest nytte av musikkindustriens konvensjoner.

Skal jeg flytte når kjæresten min beveger seg?

Skal jeg flytte når kjæresten min beveger seg?

Hvis din signifikante andre får en jobb ut av staten, kan du flytte med ham / henne, prøve fjernkontrollen eller bryte opp. Bestem hva som passer deg.

Betaler for musikkdistribusjon

Betaler for musikkdistribusjon

Å betale for musikkdistribusjon får poster i butikker, men det kommer med betydelig risiko hvis du ikke har kampanje på plass.