• 2024-07-02

Ideer til sommerjobber som arbeider med dyr

Dyr strøm i sommer: Slik unngår du sjokkregning!

Dyr strøm i sommer: Slik unngår du sjokkregning!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten du er en lærer som ønsker å tjene ekstra penger i løpet av sommeren eller en student som trenger en sommerjobb, er det mange sommerjobber hvor du kan jobbe med dyr. Arbeidet kan være ekstremt tilfredsstillende, men husk at arbeid med dyr kan være fysisk krevende. Hvis du har det bra med hardt arbeid, sjekk ut de seks jobbene nedenfor.

Veterinærklinikkassistenter

Veterinærklinikker, spesielt små dyreklinikker, ansetter ofte hjelp i sommerferien til kennelassistent eller veterinærassistentstillinger. Kennelskollegaer er først og fremst opptatt av å rengjøre bur, gå hund og bistå med bad. Veterinærassistenter holder dyr for prosedyrer, samhandler med eiere og hjelper teknikere og veterinærer med eksamener. Noen store dyr og heste dyr kan også ansette sommerhjelp, men disse mulighetene har en tendens til å være mye vanskeligere å finne, spesielt hvis du ikke har tidligere erfaring.

Pet Store Hjelp

Dyrebutikker kan ansette sesongmessig hjelp til salget. Dyrelivsforhandlere kan være involvert i rengjøringsbur, restocking merchandise, lage produkt anbefalinger til kunder og drift av kassaapparatet. Natt, helg og ferie timer er vanlige i denne bransjen, spesielt med de større kjedene, så disse konsertene er best for dem som kan jobbe med en variert tidsplan.

Dyrevern eller redningsfasilitetere

Mange stillinger til ly og redningsfasiliteter er ubetalte frivillige muligheter, men de er en fin måte å få den erfaring som er nødvendig for å sikre en betalende stilling året etter. Plikter inkluderer vanligvis oppgaver som rengjøringsburer, assistere med adoptivpapirarbeid, gåendehunder, grooming, bading og andre generelle dyrpleieoppgaver.

Ridestaller eller Ridestøtteassistenter

Mennesker med hestekunnskap kan finne jobber på ridestaller, leirer eller andre ridesenter. Stillingstitler for sommermedarbeidere kan omfatte brudgom, røykeinstruktør, leirrådgiver eller assistenttrener. Avhengig av jobbets spesifikasjoner, kan du være involvert i å miste ut boder, ridning, undervisningstimer, grooming, fôring, snu hester og andre oppgaver som tildelt. Kompensasjon er generelt ikke høy for hesteposisjoner, men det kan være en rekke frie fordeler som gratis leksjoner og rideprivilegier, rom og brett på overnatte leirer eller muligheten til å konkurrere i show.

Dyrehagearbeidere

Mange dyreparker tilbyr sommerprogrammer som er laget for å gi studentene en smak av hvordan det ville være å jobbe i et zoo miljø. Zoologiske hager har en tendens til å referere til disse programmene som internships i stedet for ekte arbeidsplasser. Studentene bør ikke regne med å håndtere eksotiske dyr direkte, men de kan være i stand til å skygge dyreparkere når de utfører generell habitatvedlikehold eller bistår dyrehagepedagoger ettersom de gjennomfører turer for besøkende. Noen dyreparker tilbyr også leirer for små barn og søker energiske tenåringer og studenter å tjene som leirrådgivere.

Både betalte og ubetalte muligheter kan være tilgjengelige, og kompensasjon kan variere sterkt fra en zoo til den neste.

Pet Sitter eller Dog Walker

Etablerte kjæledyr sitter eller hundeløping vil nok ikke ansette sommerhjelp, selv om det aldri gjør vondt for å spørre. Du kan også starte din egen sesongbaserte kjæledyrsitting på liten eller uten kostnad. Begynn med å annonsere tilgjengeligheten til sommeren til venner, naboer og klassekamerater. Sommeren er en svært høy etterspørselssong for kjæledyrstjenester siden mange mennesker tar ferier i denne perioden. Du kan til og med kunne slå denne sommervirksomheten til en helårsoperasjon, avhengig av tilgjengelighet og kursbelastning mens du er påskrevet på skolen.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.