• 2024-09-28

Hvor finner du salgsjobben i drømmene dine

Hvordan registrere salg

Hvordan registrere salg

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ser du etter en salgsjobb? Eller vil du finne en bedre salg jobb? Dagene da avisens klassifiserte annonser var det eneste alternativet, er langt borte. Internettjobber har fleksibilitet til å legge inn tonnevis av jobber og ofte spesialisere seg i ulike typer jobber eller bestemte bransjer. Her er noen elektroniske ressurser som kan hjelpe deg med å finne akkurat den riktige salgsjobben for deg.

Salgsspesifikke nettsteder

SalesJobs.com

Dette nettstedet skryter av at de har "Mer salgsjobber enn Monster, Hotjobs & CareerBuilder combined", og det kan være tilfelle. De har sikkert mye! En av tingene jeg liker om dette nettstedet er at deres søkeverktøy er veldig salgsorientert. Du kan søke etter bransje (medisinsk salg, for eksempel) eller salg fra hjemmet, eller til og med søke etter 100% kommisjonssalgsjobber.

SalesCareersOnline.com

De ser ikke ut til å ha så mange jobboppføringer som SalesJobs.com, men de har flere salgsadministrasjonsjobber enn det første nettstedet - så hvis du leter etter en lederposisjon, kan dette være et bedre valg. De har også et eget kanadiske salgsstedsside.

SalesHeads.com

Mens de mangler gratis gjenoppbyggingsverktøy på de to andre nettstedene, har de mange salgsjobber - inkludert innlegg fra noen store selskaper. Og de tilbyr en betalt CV-tjeneste.

Generelle arbeidsplasser

Monster.com

Det er riktig, to av de største jobbsøkene har fusjonert inn i ett "monster" -nettsted. Monster tok til slutt ned HotJobs nettsted og konsoliderte alt på Monster.com. Du kan søke etter jobbtittel eller av dyktighet / søkeord for å identifisere salgsrelaterte innlegg.

Karrierebygger

CareerBuilder har en seksjon for "Salgs- og markedsføringsjobber" som inkluderer salgsrettet karriereadministrasjon. Deres salgsposter synes å være omtrent på nivå med HotJobs '.

Indeed.com

Dette er et "slanked down" arbeidssted som fokuserer på å gjøre en ting - legge inn jobber - og gjøre det bra.


Interessante artikler

Hvordan finne jobb i OL

Hvordan finne jobb i OL

Se hvordan du finner jobbåpninger på de kommende OL-spillene.

One-Syllable Word Writing Exercise Eksempler

One-Syllable Word Writing Exercise Eksempler

Les disse gode eksemplene på ord i en stavelsesord, skrevet som svar på skriveøvelsen.

Hvordan bli en Online Editor

Hvordan bli en Online Editor

Online redaktører lager webinnhold, jobber med forfattere, evaluerer data og lager innovative måter å presentere historier på. Finn ut hvordan du blir en online-editor.

Online kursutvikling Jobb: Prosessen og folket

Online kursutvikling Jobb: Prosessen og folket

Å vite hvordan kursutvikling fungerer, er det første trinnet i å gjøre opplæringserfaring til en kurs på nettutdanning. hjemmefra.

Måter å irritere prosjektets interessenter

Måter å irritere prosjektets interessenter

Her er det som irriterer prosjektinteressenter og hvordan du kan endre din oppførsel for å få gode resultater fra team, leverandører og kunder.

Online jobbintervjuer: Øvelse og forberedelse

Online jobbintervjuer: Øvelse og forberedelse

Her er informasjon om hvordan nettbaserte jobbintervjuer fungerer, utstyret du trenger, hvordan du trener, forbereder og eser et onlineintervju.