• 2024-06-28

Trafikkrashrekonstruksjonsjobbinformasjon

Stanford's David Peng, M.D., Discusses Rashes

Stanford's David Peng, M.D., Discusses Rashes

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Har du noen gang sett på et sett skidkarakterer og lurt på hvordan politiet kunne fortelle hvor fort en bil reiste? Kanskje du har kjørt forbi det som så ut som en forferdelig trafikkulykke og lurte på hva som skjedde. I så fall kan du være interessert i en karriere som trafikkulykkekonstruksjonist.

Trafikkulykkeoppbygging er et spesielt felt for kriminell etterforskning og rettsmedisinteknikk. Rekonstruktører er opplært for å identifisere faktorer som er involvert i krasjer som farts- og mekaniske feil. De bruker matematikk og deres kunnskap om fysikk for å avgjøre hva som forårsaket en krasj og tildele feil eller skyld.

Jobbfunksjoner og arbeidsmiljø

Trafikkkrasjkonstruksjonister jobber i en rekke miljøer og for en rekke forskjellige arbeidsgivere. De kan bli sverget politimyndigheter, eller de kan jobbe for private advokatfirmaer, ingeniørkonsulenter eller private etterforskere.

I rettshåndhevelsesorganer kalles trafikkkrasjrekonstruksjonister ofte "trafikkmordforskere" eller THI. Trafikkmordforskere reagerer på scener av alvorlige, uvanlige eller dødelige krasjer og bestemmer årsaken til krasj.

På scenen samler trafikkmordforskere bevis og tar målinger og fotografier umiddelbart etter at krasjen skjedde. Fra et politimessig synspunkt fokuserer krasjrekonstruksjonistene på brudd på loven med hensyn til årsaken til krasj. Deres rapporter er generelt rettet mot befrielse eller lading drivere med forbrytelser eller brudd.

Private etterforskere og rettsmedisinske konsulenter, derimot, fokuserer på sivile saker og arbeider med advokatfirmaer i sivile saker. Ofte vil de bruke dataene og bevisene som er samlet inn av rettshåndhevelse som grunnlag for deres rapporter. De vil også ta sine egne målinger og bilder av kjøretøy og veier, men ofte uker eller måneder etter at krasjen har skjedd.

Jobben til en trafikkulykkekonstruksjonist inkluderer ofte:

  • Tar bilder
  • Tar målinger
  • Utfører avanserte matematiske beregninger
  • Identifisere og analysere bevis
  • Intervjuer vitner og mistenkte
  • Skrive rapporter
  • Gir rettslig vitnesbyrd
  • Forbereder tegningsretter
  • Servert warrants
  • Å gjøre arrestasjoner
  • Å snakke med sørgende familier

Trafikkkrasjer gir unike bevis på krasjstedet, inkludert gauge-merker, skidmerke, rusk og andre indikatorer. Crash reconstructionists koordinerer også andre ressurser for å bistå i etterforskningen. For eksempel kan rettsmedisinske teknikere bli kalt til å samle DNA-prøver for å identifisere drivere eller male prøver for å identifisere hit-and-run-biler.

Retshåndhevelsesforskere kan arbeide for ulike skift og kan bli utkalt for å undersøke krasjer hele tiden på dagen. Scenene de reagerer på, er ofte grusomme. Eksponering for biohazards er mulig dersom det ikke tas riktige forholdsregler.

Utdanning og ferdighetskrav

For rettshåndhevende organer, sertifisering fra staten POST eller standarder og opplæringskommisjonen vil være nødvendig, sammen med politiet opplæring i politiet. Siden det vanligvis er en spesialitetsposisjon eller forfremmelse, vil det være et minimumstjenestebehov.

For private etterforskere eller ingeniørkonsulenter vil det være nødvendig med tidligere rettshåndhevelse som trafikkmordforsker eller en grad i ingeniørfag.

I begge tilfeller er det behov for mye avansert og spesialisert opplæring. Crash reconstructionists tar kurs i avansert trafikkulykkeundersøkelse og krasjrekonstruksjon, samt fotgjenger-, kommersiell motor- og motorsykkelkrasjundersøkelse. Sterke matematiske ferdigheter er nødvendige, og det er en solid forståelse av fysikk og kjøretøykrasjdynamikk.

Jobbvekst og lønnsutsikt

Ifølge Bureau of Labor Statistics, forventes vekst for etterforskere på alle områder å være rundt 10 prosent, noe som er den gjennomsnittlige prognostiserte veksten i alle bransjer.

Lønnene kan variere mye, avhengig av region, byrå og sektor. Retshåndhevelsesforskere kan forvente å tjene mellom $ 36,00 og $ 90,000. Private konsulenter kan tjene betydelig mer, kommende timebeløp på opptil $ 100 eller mer.

Å jobbe som en krasjrekonstruksjonist er ikke en jobb på oppføringsnivå; erfaring med rettshåndhevelse eller relevant ingeniørdisiplin er vanligvis nødvendig.

Er en karriere som en trafikkrasj-rekonstruktør rett for deg?

Crash rekonstruksjon er en unik og fascinerende undersøkende spesialitet. Mennesker som er interessert i kriminologi karriere og liker fysikk og matematikk vil spesielt glede seg over å jobbe som en krasjrekonstruksjonist.

I likhet med så mange karriere i strafferettslig henseende er arbeidets art nødvendig for at etterforskerne vil bli utsatt for ubehagelige og forstyrrende scener. De må ta og se grafiske fotografier og håndtere døden og sørgende familier.

Arbeidet er interessant og intellektuelt stimulerende, men det tar en sterk og medfølende person å jobbe som en krasjrekonstruksjonist.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.