• 2024-05-19

Kreat Feedlot Manager Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

På vei_2004_норвежский язык / Урок 1

På vei_2004_норвежский язык / Урок 1

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Oppdrettslederne i kvegene overvåker rutinemessig pleie og fôring av storfekjøtt som holdes i et feedlot-miljø. De kan være ansvarlige for å håndtere tusenvis av dyr til enhver tid, avhengig av anleggets størrelse. Deres primære bekymring er å sikre at riktig oppdretts teknikker og fôringsprogrammer er på plass for å fremme optimal vekst for hvert dyr i besetningen.

I storfevirksomheten er feedlots det endelige produksjonsstadiet før slakting med fokus på effektiv vekst og vektøkning av dyrene. Behandlingsfoklederne fokuserer på å minimere stress og helseproblemer hos storfe.

Kreat Feedlot Manager Plikter og ansvar

Denne jobben krever generelt muligheten til å utføre følgende oppgaver:

  • Kildefôr og fôr
  • Leie og administrere personell
  • Reparere fekting og utstyr
  • Forsikre deg om at feedlot er rent og godt vedlikeholdt
  • Arbeid tett med veterinæren i å behandle flokken
  • Behandle mindre kvegskader
  • Overvåk oppførselen til hvert medlem av besetningen

Kreative feedlot-ledere må jobbe innenfor et budsjett til kildefôr og fôr. De er ansvarlige for å ansette og administrere feedlot-ansatte, samt sørge for at hygienevilkårene oppfylles og vedlikeholdes, og sikrer dyrevelferd i samsvar med alle gjeldende lover og myndighetsregler.

De må også arbeide tett med veterinæren for å sikre optimal flokhelse, som inkluderer overvåkning av storfe nøye for å se etter tidlige tegn på helseproblemer. Tilleggsoppgaver inkluderer markedsføring av storfe til kjøpere, håndtering av salgssamtaler fra husdyrforetaksrepresentanter, leveringsavtaler, og holde detaljert oversikt over storfe og utgifter.

Kreat Feedlot Manager Lønn

En lammekjøpslederes lønn kan variere i henhold til utdanning og erfaring. US Bureau of Labor Statistics (BLS) inkluderer denne jobben under bønder, ranchers og landbruksforvaltere. I henhold til denne kategorien tjener oppdrettslederne følgende lønn:

  • Median årlig lønn: $ 67,950 ($ 32,67 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: $ 136,940 ($ 65,84 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: $ 35.440 ($ 17.04 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Payscale gir også en lønn for fôrkjøttkjøpsledere som følger:

  • Median årlig lønn: $ 50,000 ($ 15,00 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: $ 60,000 ($ 28,85 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: $ 42,000 ($ 20,19 / time)

Kilde: Payscale.com, 2019

Feedlot lederstillinger inneholder ofte en rekke fordeler i tillegg til den vanlige lønnspakken. Disse fordelene kan omfatte gratis eller billig bolig i nærheten av anlegget, betalte verktøy, bruk av et selskapskøretøy, betalt ferie og medisinsk forsikring. I noen tilfeller kan en feedlot manager være kvalifisert til å motta en provisjon på salg som de megler.

Utdanning, opplæring og sertifisering

For å bli en storfeleder, trenger du følgende opplæring og erfaring:

  • Academia: De fleste annonserte stillinger for feedlot-ledere krever en to- eller fireårig grad i dyrevitenskap, landbruksmarkedsføring, agribusiness eller et nært beslektet område. Kursene kan omfatte dyreforvaltning, som for eksempel kunstig befruktning og oppdrett; business management, og landbruks- og matvitenskap. Noen arbeidsgivere vil vurdere kandidater som har flere års yrkeserfaring i stedet for en høyskole grad.
  • Trening: Aspirerende feedlot-ledere kan dra nytte av å fullføre biffkjøttutdanning i løpet av høyskoleårene. For eksempel tilbyr Cattle Empire, som ligger i Kansas, praktikplasser til kvalifiserende søkere. En bakgrunn i dyrebedømmelse eller 4-H-visning kan øke sjansene for ansettelse.

Alle feedlot-ledere bør ha sterk kunnskap om bovine ernæring, rasjonsformulering, fôrbehandling, kroppsbetingelsesscore, oksekjøtt-linjer og bovin genetikk. De bør være svært kjent med de spesifikke behovene til unge, raskt voksende storfe.

Kreat Feedlot Manager Ferdigheter og Kompetanser

For å utføre denne jobben, bør du ha følgende ferdigheter:

  • Dataferdigheter: Nødvendig for registrering, forskning og markedsføring
  • Fysisk og mental utholdenhet: Kreves for å håndtere helsen og kvaliteten på besetningen, samt reparere fôrfekting og utstyr
  • Lederskap ferdigheter: Trengs for å administrere feedlot personell
  • Kjennskap til flokken: Viktig for å kjenne personlighetene og idiosyncrasiene til hvert medlem av besetningen
  • Analytiske ferdigheter: Nødvendig for å vurdere helsen til flokken og
  • Mellommenneskelige ferdigheter: Kreves for å jobbe med andre som veterinærer, bønder, kunder, forskere og andre fôrpersonell

Jobbutsikt

US Bureau of Labor Statistics indikerer at veksten i jobben for bønder, ranchers og andre landbruksforvaltere forventes å vise liten eller ingen endring frem til 2026. Effektiviteten til storskala avlinger har ført til konsolidering av areal på færre, men større gårder. Små gårder opererer med smale fortjenestemarginer og er sårbare for dårlige markedsforhold og vil trolig fortsette å stenge i løpet av det neste tiåret.

Feedlot-ledere med betydelig praktisk erfaring, et godt omdømme i bransjen, og sterke ledelsesevner vil fortsette å sikre de beste jobbmulighetene i feltet.

Arbeidsmiljø

Oppdrettslederforedlere jobber i feedlot-anlegg, hovedsakelig lokalisert på store gårder. Noen av deres arbeid kan utføres på et kontor hvor de håndterer forretningstype ansvar, for eksempel oppbevaring og salg. Innendørs arbeid kan også omfatte behandling av syke eller sårede dyr eller festeutstyr.

De tilbringer også tid utendørs herding storfe. Deres arbeid kan bli påvirket av dårlige værforhold, noe som kan være farlig. Dyr kan bli skremt og opptre, eller de kan være syke og irritable.

Fremdriftsplan

Oppdrettslederne jobber heltid, året rundt. Overtidstimer kan være påkrevd for dyr som trenger medisinsk hjelp.

Hvordan få jobben

SØKE OM

Se på ressurser som Indeed, JobRapido og AGCareers for de siste stillingene. Disse områdene kan også gi karrierehjelp, for eksempel tips for å skrive CV og dekke brev, samt teknikker for mastering intervjuer.

NETTVERK MED ANDRE I INDUSTRIEN

Delta på konferanser og andre arrangementer som holdes av organisasjoner som Texas Cattle Feeders Association (TCFA), National Farmers Organization (NFO) og American Angus Association (AAA). Disse organisasjonene gir nettverksmuligheter som kan føre til sysselsetting i feltet.

Sammenligning av lignende jobber

Mennesker som er interessert i en karriere som en storfeleder, bør vurdere disse lignende karriere, sammen med deres median årslønn:

  • Landbruks- og matforsker: $64,020
  • Bonde, Rancher eller annen Agricultural Manager: $67,950
  • Landbruks- og matvitenskapstekniker: $40,860
  • Landbruksingeniør: $77,110
  • Landbruk Arbeider: $24,640

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

En feedlot manager kan enkelt overgå til mange forskjellige roller i storfe industrien, inkludert herdsman, forlengelse agent, ranch eier, ranch manager, oppdrettere av husdyrmat, auksjonarius, taksator og mange andre støtte stillinger på gårder eller rancher.


Interessante artikler

Cover Letter Eksempler på forskjellige jobber og karrierer

Cover Letter Eksempler på forskjellige jobber og karrierer

Gjennomgå eksempler på dekselbrev, med skrivetips, for mange forskjellige jobber og næringer som skal brukes til å skrive dine egne personlige deksler.

Retningslinjer for riktig spredning av følgebrev

Retningslinjer for riktig spredning av følgebrev

Når du skriver et følgebrev, er formatet viktig. Her er tips for riktig mellomrom på ditt følgebrev, samt eksempler på bokstaver.

Cover Letter Samples for Teachers

Cover Letter Samples for Teachers

Her er tips til lærere om hvordan du skriver et følgebrev for en utdanningsjobb, hva du skal sende når du søker, og eksempler på deksler.

Kommunikasjon Dekkbrev Skrive Tips og Eksempler

Kommunikasjon Dekkbrev Skrive Tips og Eksempler

Her er tips for å skrive et følgebrev for en kommunikasjonsjobb, med eksempler, inkludert hva du skal understreke og hva du skal unngå.

Cover Letter Tips for eldre jobbsøkere

Cover Letter Tips for eldre jobbsøkere

Her er følgebrevstips for eldre arbeidssøkere: Hva skal du ta med i brevbrevet, hvordan du skal vise frem dine ferdigheter, og hvordan du markedsfører kandidaturen din.

Forbedre idrettsbrevet ditt

Forbedre idrettsbrevet ditt

Her er noen ideer for å forbedre ditt følgebrev rettet mot en sports karriere, inkludert hva du skal ta med og hvordan du kan skille seg ut fra andre prospekter.