• 2024-07-02

Assistant City Manager Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

På vei_2004_норвежский язык / Урок 1

På vei_2004_норвежский язык / Урок 1

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Assistent byledere har kritiske lederstillinger i bystyret. De støtter byens leder i å drive byen og er den kritiske forbindelsen mellom byleder og avdelingshoder. En assisterende byleder fokuserer primært på organisatoriske problemer, slik at byleder kan fokusere mer på eksterne problemer.

I småbyer er assisterende byleder den nest høyeste ansatt i organisasjonen. I større byer kan organisasjonen ha flere assisterende bylederstillinger. Det kan til og med av en stedfortredende byleder som overgår de andre assisterende byforvalterne. Stedfortredende byansvarlig kan være en første blant mange eller kan føre tilsyn med assistentbyenes ledere. Alt avhenger av hvordan byens leder ønsker å organisere byens ansatte.

Assistant City Manager Plikter og ansvar

Jobben krever generelt muligheten til å utføre følgende oppgaver:

  • Overvåke en gruppe avdelingshoder
  • Overvåke styringen av byprosjekter etter behov
  • Hold byansvarlig informert om aktuelle eller nye problemer og prosjektstatus
  • Lag presentasjoner før bystyret og andre bystyrelser
  • Delta og delta i byrådsmøter
  • Bidra til bybudsjettering og strategiske planleggingsprosesser
  • Betjene som kontaktperson for ansatte ved andre myndigheter og arbeid med dem etter behov

Assisterende byforvaltere forventes å bidra til budsjettering og strategiske planleggingsprosesser. Ikke bare gir de anbefalinger om avdelinger under tilsyn, men de hjelper også byens leder og bystyret å ta beslutninger om bredere problemstillinger.

Vanligvis er avdelingene under en assisterende byansvarlig liknende. For eksempel kan en assisterende byleder overvåke de offentlige sikkerhetsavdelingene som brann-, politi- og kodehåndhevelse, eller offentlige arbeidsavdelinger som transport, verktøy og parker.

Siden bybehandleren ikke har tid til å overvåke et prosjekt, delegerer byens leder ofte slikt ansvar til en assisterende byansvarlig for høyprofilerte prosjekter.

Assistant City Manager Lønn

Som for byens ledere er lønn for assistentbyforvaltere i stor grad avhengig av størrelsen på byen. Kandidatene kan forvente å tjene et sted mellom det som byleder lager og hvilke avdelingshoder som gjør. Hvis det er andre assisterende byansvarlige stillinger i byen, vil de sannsynligvis bli betalt svært lik lønn dersom ikke nøyaktig samme beløp.

  • Median årlig lønn: $ 87,000 ($ 35,63 per time)
  • Topp 10% årlig lønn: $ 136,000 ($ 50,47 per time)
  • Bunn 10% årlig lønn: $ 49,000 ($ 19,65 per time)

Utdanning, opplæring og sertifisering

Assisterende byforvaltere må ha en bachelorgrad og betydelig erfaring i bystyret.

  • Utdanning: Byer foretrekker en kandidat til å ha en mastergrad i offentlig administrasjon (MPA) grad, men det er ikke nødvendig. En MPA-grad viser byer at kandidaten er villig til å legge frem innsats utenfor arbeidet for å få ytterligere legitimasjon.
  • Erfaring: En kandidatens erfaring skal være gradvis ansvarlig, noe som betyr at de burde ha hatt flere lederstillinger som jobber opp på organisasjonsplanet. Denne erfaringen indikerer at en kandidat har omfattende kunnskaper om byregering og arbeidskunnskap om statlig og føderal regjering.
  • sertifisering: Kandidater som er i de senere stadiene av karrieren, kan velge å skaffe seg en sertifisert offentlig sjef (CPM). CPM tar mindre tid og krefter enn en MPA, men den er fortsatt verdsatt av byer.

Assistent City Manager Ferdigheter og Kompetanser

For å lykkes i denne rollen trenger du generelt følgende ferdigheter og kvaliteter:

  • Kommunikasjons ferdigheter: Enten med å holde byansvarlig informert om aktuelle eller nye problemer, gi retning til avdelingshoder eller samarbeide med andre myndigheter, må en assisterende byleder effektivt formidle nødvendig informasjon til underordnede, overordnede og jevnaldrende. Dessuten kan en assisterende byansvarlig bli bedt om å gjøre presentasjoner før bystyret og andre bystyrelser.
  • Lederskap ferdigheter: Assisterende byforvaltere må kunne effektivt overvåke byprosjekter til ferdigstillelse og gi veiledning til avdelingshoder.
  • Mellommenneskelige ferdigheter: Assistentbyforvaltere må kunne opprettholde positive relasjoner med medlemmer av samfunnet, byavdelingspersonale og kontakter hos andre myndigheter.

Jobbutsikt

US Bureau of Labor Statistics uttaler at sysselsetting på dette feltet vil vokse 10 prosent i 2026, noe som er litt raskere enn den totale sysselsettingsveksten på 7 prosent for alle yrker i landet.

Arbeidsmiljø

Assistent byforvaltere jobber vanligvis i et raskt, høytrykksmiljø. De må holde seg på toppen av mange problemer samtidig og være i konstant kommunikasjon med byansvarlig og alle andre interessenter. Selv om denne jobben er en kontorjobb, reiser assistentbyferenter ofte til bystyrets møter, fellesskapsprosjekter og mer.

Fremdriftsplan

Dette regnes som en heltidsjobb, og det krever ofte omfattende arbeid utenfor normale åpningstider. Assisterende byforvaltere må delta på bystyrets møter, hvorav mange foregår om kveldene. Vanligvis må de være tilgjengelige når byens ledere trenger hjelp, som kan inkludere kvelder og helger, spesielt i krisetider.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i å bli assisterende byforvaltere kan også vurdere andre karrierer med disse median lønnene:

  • Byansvarlig: $ 95,610
  • Bokføring, regnskap eller revisjonskonsulent: $ 40,240
  • Finansiell kontorist: $ 39.570
  • Generell kontorist: $ 32.730
  • Informasjon kontorist: $ 34.520

Hvordan få jobben

Få regjeringserfaring

Assisterende byforvaltere blir ofte ansatt innenfra. Få foten din i døren tidlig med en statlig internship og bygg av det for å til slutt kjøre byavdelinger.

Få en mentor

Hvem du vet kan ofte gjøre forskjellen mellom å få en statlig jobb eller ikke. En god mentor med en karriere i regjeringen kan hjelpe deg med å bygge opp nettverket ditt og åpne opp muligheter.

Hovedpanelintervjuer

Byansvarlig kunne spørre hvilket som helst antall personer som skal tjene i et panelintervju, blant annet borgmester, byrådsmedlemmer, skolens superintendenter, fylkeskommuner, byavdelingshoder eller en byleder fra en nærliggende by. Dette kan være overveldende for kandidater som ikke er forberedt, så det er viktig å praktisere vellykkede panelintervju strategier på forhånd.


Interessante artikler

Sample Award Letter for ansatte for å gjenkjenne suksess

Sample Award Letter for ansatte for å gjenkjenne suksess

Trenger du et eksamensbrev som anerkjenner en ansatt for hans eller hennes prestasjoner? Dette eksemplarbrev fra en ledende bedriftsleder sikrer anerkjennelse.

Nettoverdien av Wayne Rogers

Nettoverdien av Wayne Rogers

Den beregnede nettoverdien til den sene Wayne Rogers, best kjent for sin rolle på "M * A * S * H", var langt over hans levetid som en skuespiller.

Hva å ha på jobbintervjuer i varmt vær

Hva å ha på jobbintervjuer i varmt vær

Her er det å bære på et jobbintervju, slik at du kan holde seg kult i varmt vær, inkludert det beste intervjuetrekket for menn og kvinner.

Tegn på en dårlig SEO Company, gratis prøveversjoner kan være en svindel

Tegn på en dårlig SEO Company, gratis prøveversjoner kan være en svindel

Et rødt flagg bør gå opp når som helst et SEO-selskap gjør visse krav eller løfter. Her er 12 advarselsskilt for å unngå å hjelpe deg med SEO svindel.

3 måter annonsering tiltrekker rett menn

3 måter annonsering tiltrekker rett menn

Menn er et stort publikum for annonser. Dykk inn i tre store måter som annonseringsmål, henvender seg til, og tiltrekker rett menn med eksempler på hver vei.

Hvordan barna dine kan spare deg penger

Hvordan barna dine kan spare deg penger

Disse syv morsomme aktiviteter for barn vil hjelpe deg med å spare penger. De er spesielt gode for sommeren når ungene kjeder seg.