• 2024-06-28

Høyest betalte juridiske jobber

h

h

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er du i lovskole og lurer på hvilke typer lovspesialiteter som gir mest (eller minste) penger? Dette burde ikke være de avgjørende faktor når det gjelder hvilken type lov du bestemmer deg for å spesialisere seg i, men det er forståelig nok en faktor for mange lovstudenter. Følgende er noen av de høyest betalte juridiske jobbene, for din referanse:

Intellectual Property Lawyers

Immaterielle rettigheter beskytter ideer - dette omfatter patenter, opphavsrettigheter og varemerker, blant andre typer lønnsomme ideer. Dette er et raskt voksende lovsområde som teknologien fortsetter å fremme, og det er også statistisk mest lønnsomme. Medianbetalingen er nesten 139.000 dollar, mens folk i high end utgjør 250.000 dollar eller mer per år.

Medlemmer av kongressen

Liker du ideen om å jobbe i virksomheten med å endre lover for å forbedre en hel stat eller et land? Kanskje en karriere i politikken er for deg. Selv om en lovgrad ikke er et nødvendig krav for å komme inn i politikken, har det i stor grad blitt sett på som den vanligste ruten de siste årene. Kongressmedlemmer bringer hjem $ 174 000 per år, og noen høyere stillinger innen kongressen (som flertallspartleder eller talerør) bringer inn $ 194 000 hvert år.

Trial Advokater

Trial advokater er de du ser på tv og på sølvskjermen-de står i rettssalen og argumenterer saker for dommere og juryer. Det er færre advokat advokater enn det er lovutdannede som ønsker å gjøre denne jobben, så konkurranse er ofte voldsom. Det er en anstendig utbetaling for de som lykkes, men medianen betaler for en advokat advokat er $ 120 000 per år, noe som gjør opp på $ 215 000.

Chief Legal Officers

Chief Legal Officers leder de juridiske avdelingene til store selskaper, og de er godt belønnet for å gjøre det. Median lønn for en CLO er $ 183 000, med noen som gjør så mye som $ 285 000 per år. Å få en CLO-posisjon tar tid og hardt arbeid, men det er svært få av disse stillingene tilgjengelig over hele landet, og mange krever minst ti års erfaring.

Skatteadvokater

Skatteadvokater arbeider med både enkeltpersoner og bedrifter for å løse skatteproblemer, hjelp med eiendomsplanlegging, eller saksøke IRS. De er ofte viktige konsulenter når man starter en virksomhet når kontrakter skal utarbeides. Mens denne typen jobb ikke er prangende som en advokatadvokat, gir skattadvokater fortsatt en anstendig lønnsslipp - medianen er $ 99 000, mens noen gir opp til $ 189 000 hvert år.

Sysselsetting og arbeidskraft advokater

Arbeids- og arbeidsadvokater arbeider for å sikre at forholdet mellom arbeidsgivere og ansatte holder seg balansert. Vanligvis representerer de enten arbeidsgiverne (ledelsen) eller de ansatte, som noen ganger er fagforeninger. De kompenseres godt for sitt arbeid - median lønn for en ansettelsesadvokat er $ 81 000 med den høye enden når mot $ 100 000 per år.

dommere

Dommere er advokater som tar avgjørelser om saker i rettssaken. Vanligvis tar det mange års erfaring og potensielt en nominasjon og valgprosess å bli dommer i USA, men det varierer etter stat. Dommere blir vanligvis sjenerøst kompensert for sitt arbeid - median lønn er $ 130,000, med noen som gjør så mye som $ 177,000 hvert år.

Eiendomsadvokater

Eiendomsadvokater vurderer tilbud og kontrakter og sørger for at kjøpere får rettferdige avtaler på eiendommene de kjøper. Eiendomsadvokater arbeider også med selgere for å sikre at alt er rettferdig i den enden også. Mens eiendomsadvokater gjør anstendig lønn, er medianen $ 80 000, og den kan bli så høy som $ 147 000. Det ble rapportert at nesten en av fire eiendomsadvokater ikke er tildelt fordeler.

Law School Professors

Mens du var i lovskole, oppdaget du at du likte lovens akademikere, teori og undervisning i loven? Kanskje du helst vil være en advokat professor enn praksis lov! Lønnprofessorer jobber jevnere timer enn advokater, i de fleste tilfeller, men konkurransen er hard. De er godt belønnet for hardt arbeid, også, median lønn for en jurist professor er $ 128 000 med høye slutten når $ 194 000.

Administrerende partner

Har du det høye målet om å bli en administrerende partner i et advokatfirma? Å oppnå dette målet er ikke en lett og vil kreve lange timer og mye arbeid. Managing partners blir belønnet for alle sine søvnløse netter, men median lønn for en administrerende partner i et advokatfirma er $ 139 000, og det kan gå så høyt som nesten 400 000 dollar i store byer og prestisjefylte firmaer. Vær oppmerksom på at disse BigLaw-partnersporposisjonene kan forårsake utbrenthet og andre psykiske problemer.

Til alle dere som prøver å bestemme hvilken type lov du vil trenge - lykke til, og velg klokt!


Interessante artikler

Wildlife Officer Karriereprofil

Wildlife Officer Karriereprofil

Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

Wildlife Veterinarian Job Profile

Wildlife Veterinarian Job Profile

Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.