• 2024-07-02

Hvordan imøtekomme funksjonshemmede arbeidstakere

Hvordan Jeg Lavede: I'm Gay

Hvordan Jeg Lavede: I'm Gay

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Oktober er National Disability Employment Awareness Month, som ble opprettet for å gjenkjenne bidrag og ferdigheter til amerikanske ansatte med funksjonshemninger. For mange små til mellomstore bedrifter kan en ansatt plutselig bli deaktivert (på grunn av en ulykke eller en sykdom) noe skremmende om det er en ny opplevelse for arbeidsgiveren.

Faktisk kan noen arbeidsgivere ikke vite hvordan de skal ordne en funksjonshemmet arbeidstaker riktig. Dette kan være skadelig for alle involverte parter. Bare ti prosent av små arbeidsgivere vet selv at det er en av tre sannsynligheter for at en arbeidstaker mellom 35 og 65 år har en alvorlig funksjonshemning, ifølge en studie fra 2002 av Livsforsikringsrådet. Hvis arbeidsgiveren ikke er forberedt på å ta imot en funksjonshemmede arbeidstaker i sin virksomhet, har de kanskje ikke verktøyene på plass som er nødvendige for å ta imot og imøtekomme den funksjonshemmede arbeidstaker når en slik sykdom oppstår.

Som spesialist på overnatting i Assurant Employee Benefits, en liten til mellomstore forretningsansvarlig ekspert, har jeg laget noen tips for å jobbe med ansatte som har deaktivert sykdom eller skader. Disse tipsene fokuserer på hvordan du skal jobbe med en person som ønsker å komme tilbake til jobb. Disse tipsene vil hjelpe deg med å ta vare på funksjonshemmede og velkommen dem tilbake til jobb.

Spesifikke trinn for arbeid med funksjonshemmede

  • Vis støtte. Demonstrer følelsesmessig og sosial støtte ved å skape et miljø som er omsorgsfullt og støttende. Medarbeidere kan tilby hjelp med barnepass, måltider, rides til medisinske avtaler og fundraisers.
  • Oppretthold kontakten. Hold kontakten med telefonsamtaler og kort. Dette er spesielt viktig for direkte veiledere, men noe kollegaer kan også gjøre.
  • Hjelp de funksjonshemmede arbeidstakeren å beholde sine fordeler. Se etter måter å gjøre funksjonshemmede i stand til å beholde sine fordeler så lenge som mulig, spesielt helse- og funksjonshemmedeforsikring. Å holde fordeler kan være avgjørende for deres utvinning og, når det gjelder familiedekningsdekning, påvirker trivsel for hele familien.
  • Gi innkvartering. Fleksible tidsplaner, deltidsarbeid, redusert reise, arbeid hjemmefra, midlertidig redusert ansvar, og å ha et privat hvilested på arbeidsplassen, kan alle hjelpe syke medarbeidere. Hvis en ansatt er diagnostisert med kreft, kan svakhet og tretthet være fremtredende når ansatte får kjemoterapi eller stråling. Den funksjonshemmede arbeidstaker kan også ha nytte av arbeidsstasjon eller arbeidsplassen, som for eksempel adaptivt kontorutstyr og møbler. Parkering i nærheten av bygningen og med rullestol eller motorisert scooter tilgjengelig på arbeidsplassen, kan også være gunstig.
  • Velkommen medarbeiderne tilbake. Gjør et forsøk på å ønske dem velkommen på en måte som er viktig for dem når det er mulig. For eksempel har noen medarbeidere barbert hodene sine til fordel for "Lås av kjærlighet" eller slitte hatter for å vise deres støtte til syke medarbeidere som har mistet håret som følge av kreftbehandling.

Ytterligere måter å Velkommen den funksjonshemmede arbeidstaker tilbake til arbeid

Ytterligere ideer for å ønske en ansatt som kommer tilbake til arbeid etter en funksjonshemning, inkluderer:

  • Gi ballonger, blomster, kort og / eller en velkommen tilbake banner i en ansattes arbeidsområde for å vise at personen ble savnet. En arbeidstakergruppe dekorerte den gjenværende medarbeiderens helhetskap med planter og motiverende bilder.
  • Fjern arbeidet som nødvendig for at en arbeidstaker kan komme tilbake til et rent skrivebord eller arbeidsområde, slik at han eller hun ikke føler seg som om arbeidet fikk lov til å bunke opp mens de var borte. Å sørge for at ansattes ansvar var godt dekket under hele sykdomsperioden, er positivt for kundene dine, og det lindrer den syke medarbeiderens bekymringer om at jobben blir tatt vare på i fraværet.
  • Gi en kort beretning om endringer som skjedde mens arbeideren var ute slik at han eller hun raskt kan komme opp til fart. Dette kan inkludere prosess- og prosessmessige endringer, bemanningsendringer og fordelendringer.
  • Planlegg tid med Human Resources-personalet kort tid etter at arbeidstakerne kommer tilbake til arbeid slik at innkvarteringbehov og retur til arbeid blir innbydende behov sikret. Ansatte vil også vurdere statusen for deres individuelle fordeler, syke- eller PTO-tid og sysselsettingsstatus.
  • Sjekk opp på den returnerte medarbeider hele dagen for å være sikker på at alt går fort. Dette gjelder både venner på arbeidsplassen og veilederne, som kan forsikre seg om at de er glade for å få medarbeiderne tilbake.
  • Gi en sunn middagspakke-snack. Dette kan være nyttig siden en ansattes energi kan være lav i de første dagene tilbake på jobb. Pass på å sjekke eventuelle diettbegrensninger som ansatt kan ha først.
  • Tilrettelegging av arbeidstakerens avkastning på deltidsbasis, som gradvis øker timene på jobb, kan være nyttig for den funksjonshemmede arbeidstakerens re-entry.
  • Gi den returansatte med enkle, tilberedte måltider, enten frosne eller enkle å transportere, slik at han eller hun kan ta med hjem, slik at de ikke trenger å bekymre seg for å lage middag etter de første dagene tilbake på jobben.

Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.