• 2024-09-28

Hvordan imøtekomme pleie mødre

What a Japanese River Park is Like

What a Japanese River Park is Like

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Helse- og omsorgslovgivningen, som trådte i kraft 23. mars 2010, endret loven om rettferdig arbeidskraft til å kreve at arbeidsgivere skal ta imot ammende mødre med et ammingsområde for å uttrykke melk i løpet av barnets første år.

Lovgivning

Lovgivning for ammende mødre som er på plass i 24 stater, Puerto Rico og District of Columbia, vil erstatte forbundslovgivningen dersom deres krav til arbeidsgiverbolig av ammende mødre tilbyr strengere innkvartering. Femtios stater, District of Columbia og Jomfruøyene har lover som spesielt tillater kvinner å amme på noen offentlig eller privat sted.

Mens nøyaktige detaljer vil bli utarbeidet av Department of Labor, kan arbeidsgivere se på politikken for sykepleiemødre som allerede er adoptert i Oregon, siden dette var modellen for innkjøp av arbeidsplassen for sykepleierparti av lovgivningen.

Tidligere anbefalte vi også en amming- eller ammingspolitikk som nærmer seg bestemmelsene i denne loven. Hvis du hadde vedtatt denne ammingspolitikken, er du for det meste dekket av denne nye ammende loven.

Ifølge Alston & Birds arbeidsgruppe for arbeid og sysselsetting, den nye lovgivningen, "endrer loven om rettferdig arbeidskraft (FLSA) for å kreve at arbeidsgivere gir tid for ammende mødre til å uttrykke morsmelk.

Spesielt gir § 4207 i den nye loven, "Rimelig bruddtid for sykepleiere", at i en periode på opptil ett år etter fødselen skal arbeidsgivere gi en ansatt "rimelig brudd tid" hver gang hun trenger å uttrykke melk.

Loven krever også at arbeidsgivere skal gi et sted, bortsett fra et bad, skjermet fra utsikten og fri for inntrenging hvor den ansatte kan uttrykke melk."

Arbeidsgivere som er unntatt fra lovgivningen er de med 50 eller færre ansatte som kan bevise at innkvartering av sykepleier vil, ifølge Alston & Bird, skape "" unødvendig motgang "ved å forårsake betydelig utgift eller vanskeligheter i forhold til størrelsen, økonomiske ressurser, natur eller struktur av virksomheten."

Mens lovgivningen sier at tiden som tilbys er ubetalt, er definisjonen av "rimelig bruddtid" og andre detaljer som fritak for en liten arbeidsgiver på grunn av "unødig trengsel" udefinert. Fortolkningen av lovgivningen for arbeidsgivere vil bli bestemt av DOL.

I mellomtiden foreslår arbeidsadvokater hos Alston & Bird at du jobber med ammende mødre for å imøtekomme deres behov ved å gi tid, et privat rom og et støttende arbeidsklima.

Sykepleiers morbehov

Arbeidsgivere vil oppleve det største problemet med å gi en plass som oppfyller kravene. I en bedrift for tiden, for eksempel, ble et privat, handikapp-tilgjengelig toalett som var innkvartert en ansatt om gangen utpekt for sykepleier.

Plassere bare en ansatt og ha en låsdør, en dusj, en vask, et toalett, en komfortabel stol og nye håndklær, vurderte arbeidsgiveren at rommet var mer enn tilstrekkelig for behovene til en ammende mor.

Under den nye lovgivningen kan dette rommet ikke lenger kvalifisere som det er et "toalett". Man håper Arbeidsdepartementet vil gjenkjenne forskjellen mellom en offentlig, flere medarbeideromgivende toaletter og et privat velutstyrt rom, også et toalett, som imøtekommer ammende mødre godt.

United States Breastfeeding Committee gir kreative løsninger om muligheter for plassinnkvartering. Disse foreslåtte løsningene inkluderer mellomrom så forskjellige som et arbeidsbil med personvernpaneler for å blokkere utsikten og en plass i et kjøpesenter som deles av flere nærliggende virksomheter.

I likhet med alle aspekter av helselovgivning, tid, regjeringens retningslinjer og direktiver og rettsavgjørelser som følge av rettssaker vil etablere de endelige bestemmelsene for arbeidsgivere. Kom foran kurven på arbeidsplassen for sykepleier.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.