• 2024-07-02

Prosjektkoordinator Jobbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

The Egg - A Short Story

The Egg - A Short Story

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeider med en prosjektleder, prosjektkoordinatorer er ansvarlige for å overvåke bestemte stadier av et større prosjekt. Prosjektlederen har tilsyn med prosjektet som helhet. Prosjektkoordinatorer kan jobbe med mer enn ett aspekt av et prosjekt, avhengig av art og omfang.

Prosjektkoordinatoren sporer hvert aktuelt stadium gjennom hele livssyklusen og sørger for at viktig informasjon deles mellom de ulike gruppemedlemmene.

Prosjektkoordinator Duties & Responsibilities

Prosjektkoordinatorer må kunne håndtere følgende oppgaver for å være så effektive som mulig:

  • planlegging
  • organisering
  • Journalføring
  • Overvåking av fremdrift
  • Spore papirarbeid
  • Oppdaterer lagmedlemmer og partnere
  • Administrere informasjonsflyt

Prosjektkoordinatorer må være flinke til multitasking, da de vanligvis er pålagt å utføre et stort antall oppgaver daglig. Selv om den spesifikke rollen varierer fra bedrift til selskap, forventes prosjektkoordinatorer generelt å utvikle en tidsplan som er utformet for å møte nødvendige tidsfrister, kommunisere med gruppemedlemmene om den planen, og spore arbeid for å sikre at det er på tide å lage frister.

Når det oppstår problemer eller om arbeidet faller etter planen, er prosjektkoordinatorens ansvar å foreta nødvendige tilpasninger og kommunisere med prosjektlederen og gruppemedlemmene om problemet.

Prosjektkoordinator Lønn

Inntekter for prosjektkoordinatorer er knyttet til erfaring. Jo flere prosjektkoordinatører viser at de kan håndtere prosjekter med hell, jo større etterspørsel etter deres tjenester vil være.

  • Median årlig lønn: $ 48.595 ($ 23.36 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: $ 69,000 ($ 33,17 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: $ 35,000 ($ 16,82 / time)

Kilde: Payscale.com, mars 2019

Utdanning, opplæring og sertifisering

En formell grad i prosjektledelse er ikke generelt nødvendig. Imidlertid ser de fleste arbeidsgivere etter flere års erfaring i sin spesifikke bransje, og helst en grad eller sertifisering på dette feltet.

  • Utdanning: Selv om det ofte ikke er noen spesifikke gradskrav, gjør en bachelorgrad det lettere for jobbkandidater å få en fot i døren. En grad i kommunikasjon, business, business management eller andre lignende felt kan gi de nødvendige ferdigheter.
  • sertifisering: Arbeidsgivere ser etter kompetanse i programvaren som brukes av fagfolk på feltet, slik at sertifiseringer i PRINCE2, Microsoft Office eller Primavera kan være fordelaktige.

Prosjektkoordinator Ferdigheter og kompetanser

Prosjektkoordinatorer må være organisert, effektiv, god til multitasking, og drevet for å lykkes. Noen spesifikke ferdigheter som er nødvendige for denne arbeidslinjen inkluderer:

  • Kommunikasjon: For å utvikle og vedlikeholde tidsplaner må prosjektkoordinatorer være oppmerksomme på utfordringene eller hindringene gruppemedlemmene kan møte, og gruppemedlemmene må være oppmerksomme på prosjektkoordinatorens forventninger.
  • Problemløsning: Prosjekter går sjelden like som planlagt, og de beste prosjektledere innarbeider uforutsetninger i planleggingen. Før problemer oppstår, har de planer klar til å gjennomføres og strategier for å omgå disse hindringene. Når et helt uventet problem oppstår, må prosjektkoordinatorer være dygtige til å takle det så raskt som mulig.
  • Tidsfordriv: En fase av et prosjekt er ofte avhengig av et annet stadium som møter sin frist eller opprettholder sin tidsplan. Denne typen koordinering gjør det viktig at prosjektkoordinatører holder stramme tidsplaner.
  • budsjettering: Prosjekter koster penger, og prosjektkoordinatorer trenger å vite hvordan man best fordeler ressurser for å oppnå mål.

Jobbutsikt

US Bureau of Labor Statistics sporer ikke informasjon for prosjektkoordinatorer, men prosjektledere forventes å se 8 prosent jobbvekst i tiåret som slutter i 2026. Dette er litt bedre enn det nasjonale gjennomsnittet på 7 prosent for alle jobber.

Arbeidsmiljø

Arbeidsmiljøer kan variere vesentlig avhengig av bransjen i spørsmålet. Uansett om det er konstruksjon, informasjonsteknologi (IT) eller et annet felt, bruker prosjektkoordinatorer betydelig tidsmøte med gruppemedlemmer, vurderer arbeid og rapporterer tilbake til prosjektlederen. Noen felt, som konstruksjon, innebærer å tilbringe mange timer ute, mens andre prosjekter kan være strengt kontorrelaterte.

Fremdriftsplan

Arbeidsplaner er generelt i samsvar med standard åpningstid, men de nærmere prosjektene er å nå sine frister, prosjektkoordinatorer må kanskje jobbe om kvelden eller helgene. Bransjens natur kan også påvirke timer. En prosjektkoordinator som arbeider i en bransje som involverer kvelds- eller helgetimer, må som regel også jobbe uten tradisjonelle timer for å være i kontakt med gruppemedlemmer.

Hvordan få jobben

STUDERE

Å få kunnskap i næringsliv og økonomi er gunstig.

ERFARING

Prosjektkoordinatorer er vanligvis ansatt blant kandidater med erfaring i feltet.

SE ØKER ANSVAR

Muligheter kan komme fra å lykkes på større og større oppgaver til du får en mulighet som prosjektkoordinator.

Sammenligning av lignende jobber

Prosjektkoordinatorer jobber på en rekke områder, men informasjonsteknologi og konstruksjon er blant de vanligste. Andre lignende jobber i disse feltene inkluderer:

  • Computer Systems Analyst: $88,270
  • Informasjonssikkerhetsanalytiker: $95,510
  • Byggeleder: $91,370

Kilde: US Bureau of Labor Statistics


Interessante artikler

Fussie Cat forårsaker en oppstyr - Cat Food Review

Fussie Cat forårsaker en oppstyr - Cat Food Review

Etter å ha gjennomgått Fussie Cat fikk vi et brev fra en leser som var overbevist om at noen av ingrediensene var tvilsomme. Så vi gjorde forskning.

Grunnleggende godtgjørelse for hus (BAH) Type II: Enlisted Members

Grunnleggende godtgjørelse for hus (BAH) Type II: Enlisted Members

Vakt- og reservemedlemmer på aktiv tjeneste i mindre enn 30 dager får en annen type boligpenger enn aktive tjenestepersoner.

Barnestøtteutbetaling (BAH-DIFF)

Barnestøtteutbetaling (BAH-DIFF)

Spesielle regler gjelder for aktive plikter som bor i barakker og betaler barnehjelp, som får en rettighet som heter BAH-DIFF, eller BAH Differential.

8 måter å oppnå respekt for dine kolleger

8 måter å oppnå respekt for dine kolleger

Vil du vite hvordan du får respekt for dine kolleger og sjefer? Start med disse åtte handlingene for å oppnå respekten som vil hjelpe din karriere til å stige.

Hvordan få arbeidserfaring i det juridiske feltet

Hvordan få arbeidserfaring i det juridiske feltet

Du har en utdannelse i loven. Nå vil noen arbeidserfaring gjøre deg til den perfekte jobbkandidaten. Disse alternativene kan hjelpe deg med å få foten i døren.

Hvordan Gamification kan forbedre HR Management

Hvordan Gamification kan forbedre HR Management

Vil du ha en morsom måte å jobbe med medarbeidere for å fremme motivasjon, engasjement og oppbevaring? Vurder å bruke gamification i disse menneskelige ressursene.