• 2024-06-28

Her er noen musikkledelse myter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forholdet mellom en bandleder og en musiker handler bare om det viktigste (forretnings) forholdet hver part vil noensinne ha. Men misforståelser virvler rundt denne oh-så-kritiske forbindelsen. Hvis du tenker på å ansette en kunstneresjef eller bryte inn i verden av bandadministrasjon selv, krysser du disse musikkbransjens myter ut av listen.

  • 01 Ingen vil ta deg alvorlig

    Det er en stor forskjell mellom din venn som bestemmer at de er en leder, så de har en unnskyldning for å få plass i din varevogn og din venn som bestemmer at de er en leder fordi de er så begeistret for musikken din de tror alle skal høre det.

    En entusiastisk, men uerfaren leder med en solid arbeidsetikk kan gjøre store ting for deg, selv om de må kjempe hvert skritt for å etablere kontakter og få folk til å ta hensyn til dem.

    Mer etablerte ledere gir flere tilkoblinger, og de kan ofte få ting gjort raskere. Men de er vanskelig å tiltrekke seg tidlig i karrieren din, og du er usannsynlig å være deres første prioritet. Hvis du har en sjanse til å få noen entusiastiske hender på dekk når du trenger litt hjelp, gå for det.

  • 03 De burde fortelle deg hva du skal gjøre

    Artist-manager relasjoner bør være samarbeid, ikke diktaturer. Når du velger en leder, er det viktig å sørge for at du deler samme visjon og har samme forventning om musikkkarrieren du prøver å bygge.

    Hvis lederen din prøver å forme deg til noe du ikke er og forfølge muligheter, er du ikke sikker på at du faktisk vil, da kan du ha feil leder som jobber for deg.

    Etablerte ledere bringer sikkert en verden av erfaring til bordet og har definitivt verdifulle råd til å gi om hvordan ting fungerer i musikkbransjen. Det betyr imidlertid ikke at du må ofre lyden og ideene dine om musikken din for å passe inn i noen formodede rammer.

    Den rette lederen for deg vil hjelpe deg med å maksimere de tingene du gjør for å øke sjansene for suksess i musikkindustrien, ikke prøv å gjøre deg til en helt annen handling slik at du kan få en rekordavtale. Husk, en leder er en partner, ikke en sjef.

  • 04 Du trenger ikke å drive ting av dem

    Flipsiden av ovenstående er at når du har en leder, må du ta med dem i beslutninger du gjør. Ingen leder liker å finne ut om et show, en ny sang, et intervju eller en annen stor ting gjennom en annen fest.

    Det får dem til å se dårlig ut, og det får dem til å føle at de blir kuttet ut av karrieren din. Hvis du forhandler om betaling for noe, bør din leder også være involvert - de får jo en prosentandel av pengene du lager med musikken din som betaling for deres arbeid, så de bør vite om noen små sider omhandler deg ' Prøv å jobbe.

    Husk fremfor alt at lederen din er din partner. De må være i løkken, eller de kan ikke være effektive for å hjelpe deg.


  • Interessante artikler

    Hvordan finne en statlig praktik

    Hvordan finne en statlig praktik

    Faglige, statlige og lokale myndigheter tilbyr muligheter for studenter å få en bak kulissene, se på hvordan vår regjering kjøres.

    Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

    Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

    Informasjon om FedEx jobber og karrieremuligheter, typer arbeidsmuligheter, jobbsøknadsprosessen og selskapsfordeler.

    5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

    5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

    Når sjefen din gir deg tilbakemelding som du ikke er enig med, bør du aldri overse den. Finn ut hvorfor du bør ta tilbakemeldingen på alvor.

    Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

    Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

    Fleksibelt arbeid kan tilfredsstille både ansattes og arbeidsgiverens behov i mange kapasiteter, men det er også ulemper. Se både det gode og det dårlige.

    Overarbeidet - Du er ikke alene

    Overarbeidet - Du er ikke alene

    Mange arbeidere føler seg overarbeidet, ifølge en studie fra The Family and Work Institute. Finn ut hvilke faktorer som bidrar til at folk føler seg på denne måten.

    10 tips for å øke din jobbtilfredshet

    10 tips for å øke din jobbtilfredshet

    Bekjemp for å opprettholde en balanse mellom arbeid og liv, samtidig som du øker din jobbtilfredshet og effekt? Her er ti tips.