• 2024-07-02

Animal Control Officer Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

På vei_2004_норвежский язык / Урок 1

På vei_2004_норвежский язык / Урок 1

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dyrekontrollansvarlige opprettholder offentlig sikkerhet ved å håndheve dyrelisenslover og menneskerettighetsregler mens de er på patrulje. Arbeid som dyrkontrollant kan være både utfordrende og givende, og det krever håndtering av alle slags dyr, fra kjæledyr til dyreliv.

Dyrekontrollansvarlige er generelt ansatt i et fylke, en by eller den føderale regjeringen. De kan også jobbe seg opp fra oppdragspersonellstillinger til tilsyns- og lederroller. Overordnede dyrkontrolltitler kan omfatte senior dyrkontrollant, koordinator, superintendent eller driftsleder.

Dyrkontrollansvarlige plikter og ansvar

Jobben krever generelt muligheten til å utføre følgende oppgaver:

  • Fange og påfylle farlige eller dyre dyr
  • Undersøkelse av tilfeller av dyremiljø
  • Håndheve lisenslover og andre statlige, fylkeskommunale og bylover og regler derav gjelder for dyrkontrollprogrammet
  • Gir sakkyndig vitnesbyrd i rettssaker
  • Redning fanget dyr
  • Skrive hendelsesrapporter
  • Tilbyder menneskelig omsorg for dyr under deres tilsyn

Mens du er i tjeneste, virker dyrkontrollansvarlige ofte med medlemmer av offentligheten. De utsteder sitater og advarsler til mennesker for mishandling av dyr i deres omsorg og kan fjerne dyr fra en uaktsom eierens varetekt. Offiserer kan også gi utdanningsseminarer til samfunnet om emner som dyrevelferd og dyrelaterte lover.

Når det gjelder dyreliv, hjelper offiserer flytte disse dyrene, mange som er blitt fordrevet på grunn av tap av habitat eller som har kommet inn i nabolag på jakt etter mat og ly.

Animal Control Officer Lønn

En dyrkontrollansvarlig lønn kan variere avhengig av plassering og erfaring.

  • Median årlig lønn: $ 36,330 ($ 17,47 per time)
  • Topp 10% årlig lønn: $ 58,220 ($ 27,99 per time)
  • Bunn 10% årlig lønn: $ 23,160 ($ 11,13 per time)

Utdanning, opplæring og sertifisering

For å forfølge en karriere som dyrkontrollant, må søkere være minst 18 år med et videregående diplom eller GED og noen erfaring med dyr. En høyskole grad i et dyrelatert felt eller kriminologi er vanligvis foretrukket.

  • Utdanning og opplæring: Dyrekontrollansvarlige må ha kjennskap til et bredt spekter av dyrearter, dyrehjelp, dyrepleie og ernæring, humane fangstverktøy og -teknikker, dyreadferd, PR, grusomhetsprosedyrer og rettshåndhevelse.
  • Erfaring: Tidligere erfaring som politi, veterinærtekniker, dyretrener, dyrelivsrehabilitator eller annet dyrelatert felt er et pluss. Mange oppdragsgivere får ekstra praktisk erfaring ved frivillig arbeid på lokale lyskilder, humane samfunn og andre redningsrelaterte organisasjoner.
  • sertifisering: Noen stater krever fullføring av en sertifiseringskurs før en søker kan bli vurdert for en karriere som dyrkontrollant. De som er interessert i å forfølge en karriere i dyrekontroll, bør undersøke de spesifikke kravene i deres tilstand eller lokalitet.

Dyrekontroll Ferdigheter & Kompetanse

For å lykkes i denne rollen trenger du generelt følgende ferdigheter og kvaliteter:

  • Følelsesmessig stabilitet: Dyrekontrollansvarlige kommer ofte over vanskelige situasjoner som involverer dyr i forsømte, misbrukte eller skadede stater. De må vite hvordan de skal arbeide med eventuelle følelser som oppstår for å kunne effektivt hjelpe disse dyrene.
  • Mellommenneskelige ferdigheter: Denne jobben krever samhandling med publikum og krever evnen til dyktig å navigere i vanskelige situasjoner.
  • Fysisk smidighet og utholdenhet: Dyrekontrollører kan arbeide på føttene i lengre perioder, og må kunne bøye seg, strekke seg og klatre under eller over hindringer for å komme seg til dyr som trenger hjelp. De må også være klare til å håndtere skremte eller aggressive dyr trygt.

Jobbutsikt

US Bureau of Labor Statistics uttaler at sysselsetting av dyreomsorg og tjenestearbeidere generelt vil vokse 22 prosent til 2026, noe som er mye raskere enn den totale sysselsettingsveksten på 7 prosent for alle yrker i landet. BLS gir imidlertid ikke en oversikt over sysselsettingsdata spesielt for dyrkontrollansvarlige.

Arbeidsmiljø

Folk som vurderer denne karriereveien, bør nøye veie deres evne til å håndtere alle aspekter av jobben. Enkelte plikter, som å bistå med eutanasi hos uoppfordrede dyr, kan være følelsesmessig beskattet.

De kan også ha å håndtere dyr som er strays eller har blitt forlatt. Offiserer må kanskje også undersøke og redde dyr i kampringer. Dette inkluderer å ta dyr involvert i å kjempe og agn dyrene bort fra miljøet og inn i et trygt sted.

Dyrekontrollansvarlige må også være forsiktige med å ta tilstrekkelige forholdsregler når de arbeider i potensielt farlige situasjoner med ukjente og uforutsigbare dyr. Det er et høyt potensial for skade når man forsøker å fange et dyr under stress, om stresset kommer fra misbruk og forsømmelse, eller fra å være i et ukjent miljø.

Fremdriftsplan

Som med enhver dyrekarriere kan arbeidstiden være uregelmessig. De fleste dyrkontrollansvarlige er pålagt å være "påkall" for nødssituasjoner på enkelte netter, helger og helligdager.

Sammenligning av lignende jobber

Noen dyrkontrollører velger å overgå til beslektede stillinger med humane samfunn og redningsgrupper. Andre fortsetter å forfølge karrierer i politi eller veterinærmedisin. Folk som er interessert i å bli dyrekontrolloffiserer, kan også vurdere andre karrierer med disse medianlønnene:

  • Veterinær: $ 90,420
  • Veterinærassistent: $ 26,140
  • Zoologist: $ 62,290

Hvordan få jobben

Hvordan få jobben

Organisasjoner som National Animal Care and Control Association (NACA) gir mange ressurser som kan være verdifulle for folk som ønsker å starte en karriere i dyrekontroll. Disse ressursene inkluderer:

NACA Institutt for profesjonell utvikling

Dette inkluderer en rekke online trening og sertifisering programmer for dyrekontroll fagfolk.

NACA Karriere Senter

Med jobbsøkingsverktøyet kan medlemmene søke jobb etter søkeord, plassering, organisasjon, krav og mer.

NACA Training Conference & Show

Dette tillater fagpersoner i dyrekontroll å koble i person og delta på treninger og andre aktiviteter.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.