• 2024-06-30

Hva ville du gjøre hvis erstatningen din ikke vises?

Введение / Kapittel 1

Введение / Kapittel 1

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du søker om en detaljhandel eller kundeservice jobb, er et spørsmål du kanskje blir bedt om, "Hva ville du gjøre hvis erstatningen din ikke vises når det er på tide å gå hjem?"

Dette er et kritisk spørsmål for kundeservicestillinger. Det er viktig å gjøre klart at du ikke bare ville gå bort, og la innlegget være uten tilsyn.

Her er et utvalg av utvalgsvar du kan bruke til å svare på spørsmål om hva du ville gjøre hvis erstatningen din ikke vises. Du bør sørge for at du står overfor som ansvarlig, med forståelse for viktigheten av at det alltid er nok dekning.

Eksempler på de beste svarene

  • Jeg ville ringe henne først, og se om hun bare var oppe i trafikken, eller håndtere et nødsituasjon sted. Da ville jeg ringe sjefen for å se om det var noen som kunne komme for å avlaste meg, og jeg ville bli til min erstatning kom inn.
  • Jeg ville ikke forlate gulvet underbemannet. Jeg ville sjekke med sjefen først, og gjøre mitt ytterste for å gjøre de nødvendige ordninger for å bli til dekning ble funnet. Jeg må kanskje løpe for å få barna mine hvis jeg ikke kunne få noen andre til dem, men jeg ville komme tilbake til en erstatning kom.
  • Som leder ville jeg være helt ansvarlig for dekning. Hvis noen ikke kom inn, og jeg ikke kunne finne en erstatning, ville jeg dekke skiftet selv.
  • Ved min siste jobb skjedde dette mer enn en gang. Vi hadde flere ansatte på den tiden som hadde å gjøre med ulike familieproblemer, og noen ganger kunne de bli kalt bort, selv på vei til et skifte. Vi ble ofte ikke varslet, og mens vi forsøkte å imøtekomme deres problemer så godt som mulig, måtte vi på et visst tidspunkt sørge for at vi hadde dekning, og at resten av oss ikke kom igjen. Det jeg gjorde var å lage en liste over "ekstra" skift - noe som betyr de som jeg trodde var sannsynlig å bli forlatt. Jeg sørget for at de ansatte som ønsket å jobbe flere timer, forteller meg tilgjengeligheten hver uke. På den måten, uten å ringe ut de ansatte som sliter, var jeg i stand til å gi det ekstra arbeidet til de som ønsket det. Heldigvis hadde jeg en rekke personer som hadde fleksible tidsplaner, og problemet varet ikke i mer enn et par måneder.

Gå gjennom flere vanlige spørsmål

Det er nyttig å gjennomgå vanlige spørsmål som stilles om detaljhandel og kundeservice, slik at du kan brainstorme noen ideer og komme opp med konkrete eksempler på suksess angående spørsmålet. Intervjuer vil ha konkrete bevis og eksempler på tilfeller når du gjorde eller oppnådde visse ting. Å tenke gjennom noen få scenarier fra tidligere erfaringer, vil bidra til å holde disse hendelsene øverst i tankene dine, klar til å dele under intervjuprosessen.

I løpet av intervjuet forsøker ansettelseslederen å avgjøre hva slags ansatt du vil være, og hvis du vil være en god passform for jobben. Les omhyggelig jobbannonsen, og finn ut så mye om selskapet som mulig. På den måten kan du skreddersy svarene dine slik at de passer sammen med bedriftskulturen. Å gjøre nok forskning om jobben og selskapet vil gjøre intervjuet ditt jevnere av flere årsaker. Du vil føle deg mye mer trygg når du vet hva jobben innebærer, og hvordan dine ferdigheter samsvarer med det de leter etter.

Du vil få en god ide om hvordan å kle på for intervjuet ditt også. Du kan også få bedre forståelse av hva deres fokus er, og hva slags intervju spørsmål du kan bli bedt om.

Ved å undersøke selskapet og få en følelse av hva de står for og hva slags personer som jobber der, så vel som hva deres virksomhet er, vil du ikke bare være forberedt på å svare på intervjuespørsmål, men vil kunne spørre intelligent, bra Tanke på egne spørsmål, som vil imponere ansattssjefen. Husk at intervjuing er en toveis gate, og det får deg til å føle seg trygg og forberedt når du kan delta i en samtale, i stedet for å bare svare på spørsmål.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.